A+ A-

Vigasztaló szex

... senkit sem ismertem a táborban, kicsit izgultam is, hogy majd csak egymagam leszek, de gondoltam jó buli az egész.
Az első este, mikor mindenki összegyűlt a placcon, az egyik csajjal, akivel egy szobába kerültem, odajött hozzám és ezt súgta a fülembe:
- Nézd azt a srácot ott! Minden lány oda van érte a táborban!
Oda is fordítottam a fejem kissé közönyösen, gondolva, hogy biztos valami macsó a pasi, hogyha mindenkinek tetszik, amikor kis híján megállt a szívem. Máté volt az, az a srác, akivel akkor már 3 hónapja msn - eztem az interneten. Mindig mondta, hogy találkozzunk egyszer, meg hogy iszonyúan belém zúgott, és csak rám gondol, de persze én sosem gondoltam, hogy bármi is lehet ebből. Már csak azért sem, mert én 15 voltam, ő meg 22, és mellesleg fél éve volt barátom (Ádám), akit nagyon szerettem... mikor ránéztem ő is visszanézett rám, és láttam a szemébe a meglepettséget, és már állt is fel, hogy elinduljon hozzám, amikor gyorsan hátat fordítva neki, bementem a szervezők szobájába...
Aznap este Ádám felhívott telefonon. Zavarodott volt a hangja, kérdeztem mi a baj, mire ő csak annyit felelt: szakítanunk kell! - majd lecsapta a kagylót... egy világ dőlt össze bennem, mivel a többiek már elmentek aludni, kirohantam a másik házba, és berohantam az ebédlőbe. Sötét volt, így bementem az egyik sarkába, és elkezdtem zokogni. Fejemet a kezembe temettem és csak sírtam, körülbelül 5 percig, amikor csak azt éreztem, hogy valaki megsimogatja az arcom. Felnéztem és Máté térdelt mellettem.
- Te mit keresel itt? - kérdeztem tőle.
- Psssz! - és az ujját a számra tette finoman, mutatva, hogy ne beszéljek. Egyszer csak zajt hallottam az ajtó felől, mikor láttam, hogy az becsukódik és valaki bezárja. Felugrottam hirtelen, odafutottam, és elkezdtem kiabálni, hogy héé, mi még itt vagyunk!
- Nyugodj meg, én kértem meg a haveromat, hogy éjszakára zárjon be ide minket! Reggel 8kor ki foglak engedni!
Miután ezt kimondta egyszerre éreztem haragot és félelmet...
- Ha egy ujjal is hozzám mersz nyúlni...
- Tényleg azt gondolod, hogy képes lennék téged megerőszakolni? - azzal elindult felém, megállt a hátam mögött, és megfogta a vállam. - Itt nem fog semmi olyan történni, amit te nem akarsz!
Megfordultam a szemeibe néztem, mire ő megint megsimogatta az arcom. Hirtelen felindulásból megöleltem. Ő is visszaölelt és elkezdett simogatni, először csak a derekam, majd a fenekem. Bizsergés fogott el, vágyat éreztem arra, hogy lefeküdjek vele. A szemébe néztem, mire ő felemelt, és elkezdett a másik sarok felé vinni, ahol volt egy nagy szivacs. Közben végig a számban járt a nyelve, egyik kezével meg a melleimet simogatta. Lefektetett a szivacsra majd rámfeküdt, és elkezdtünk smárolni. Eközben elkezdett vetkőztetni, és mikor már csak a fehérnemű volt rajtam megállt.
- Biztosan akarod?Én nem kényszerítelek!
Válasz helyett, egyetlen mozdulattal lehúztam róla az alsógatyát. Ő ezen felbuzdulva kikapcsolta a melltartómat, és elkezdte simogatni a melleimet, közben a nyakamat puszilgatta. Egyre lejjebb haladt, most a melleimet szívogatta, majd a köldökömnél megállt. Lehúzta rólam a bugyimat, és újra lesmárolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 10. 30. csütörtök 06:21
Gyenge történet.
#5 listike 2014. 10. 26. vasárnap 05:36
Egy tini fantáziája.
#4 papi 2013. 05. 20. hétfő 06:53
Nem rossz
#3 szanci 2006. 05. 4. csütörtök 22:25
jaja, kicsit lehetne hosszabb
#2 Sasha 2006. 04. 25. kedd 07:22
ismét egy elkapkodott sztori!
#1 Törté-Net 2006. 04. 22. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?