A+ A-

Rokonság... mily csodás...

Előre kell bocsátanom, hogy az alább leírtak nem nélkülöznek semmiféle valódiságot, azaz minden úgy történt, ahogy leírtam a dolgokat.
Természetesen a helyszínek, illetve a történetben résztvevők neveit megváltoztattam, mindössze a saját "lelkiismeretem" megnyugtatása céljából.
Történt vala egy vidéki kisvárosban, valahol Szabolcs megyében, hogy éldegélt csendesen egy család, viszonylag jó kapcsolatban a távolabb élő rokonokkal. Hogy miért viszonylag, azt a történetem végére talán mindenki megérti majd.
E családok egyikének vagyok én az "egyszem" fiúgyereke, aki annak rendje és módja szerint felcseperedtem, időre beállt a nemi identitásom, evégett mondhatni elég korán elkezdtem érdeklődni az ellenkező nem iránt. Amit elfelejtettem leírni az elején az az, hogy az én nevem legyen pl. Ákos, a történet másik kulcsszereplője, az unokatestvérem pedig legyen pl. Erika.
Szóval, idejekorán észleltem magamon a pubertás megfelelő jegyeit, gondolok itt a reggeli nedves pizsama - alsóra, a lenge széltől is égnek meredő micsodára ott a lábam között, stb... stb...
Életem első nagy "durranását" egy akkor még igen nagy népszerűségnek örvendő német énekesnő dalára éltem át, ezt természetesen saját magamnak idéztem elő a "micsodám" végén fellelhető bőr föl - le húzogatásával.
Elég sűrű vendég voltam a tőlünk mindössze néhány percnyi távolságra lakó unokatestvéremnél, akinek édesapja az én édesapámmal testvérek, de ez a testvéri viszony egy valamilyen megmagyarázhatatlan ok miatt évek óta enyhén szólva minden, csak nem testvéri.
Történetem játszódásának idején jómagam 16, unokatesvérem Erika pedig 15 éves volt.
Ahogy mondtam is, elég sűrű vendég voltam náluk, és mivel mondottam is, hogy érdeklődésem középpontjába viszonylag hamar a punci került, legott feltünt, hogy bizony Erika sem az az kényes kis banya már, aki néhány évvel ezelőtt volt.
Abban az esztendőben ballagott a 8 - ik osztályból, és el kell, hogy mondjam, egy igézően szép, észvesztően bombázó külsejű, hetero - vágyakat pillanat törtrésze alatt "felállító" NŐ lett belőle ilyen idős korára.
Ezen a nyáron tettem meg az első lépést abba az irányba, hogy a ballagásra készült egyenruháját ne csak kívülről szemlélhessem meg, hanem betekintést nyerhessek az alig térd fölé érő miniszoknya alá is.
Mi Erikával egyébként nagyon szeretjük egymást mind a mai napig, félreértés ne essék, nem "úgy", hanem mint rokonok. Segítünk egymásnak ebben - abban, stb.
Közelgett a ballagás, nekem lassan az érettségi ( még 1,5 év ), és mindketten tudtuk, hogy ha Ő is elballag, akkor tutira nem abban a kisvárosban fog továbbtanulni, ahol eddig éltünk, hanem egy jóval messzebbi iskolát szemelt ki, távolabbi céljainak elérése céljából.
Egy csendes vasárnapon ismét látogatóba indultam hozzájuk, kb. április vége - május eleje lehetett, amikor is szomorúan, majdnem sírva fogadott, mondván, Ő igazából most döbbent rá, hogy bensőséges kapcsolatunknak heteken belül gátat szab a fájdalmas elválás.
Végül természetesen, amolyan jó női szokás szerint elsírta magát, mire én olyat tettem, amin később pokoli sokat gondolkodtam, helyesen döntöttem - e akkor : átkaroltam, és az ölembe ültettem Őt.
Egy hasközépig érő top, egy világoskék forrónadrág, ez jellemezte az Ő ruházatát, és mivel nem volt hideg, sőt, az időszakhoz képest mondhatni "nyár" volt, hasonlóan lenge öltözékben, póló és rövidnadrág, alsónaci nélkül, parádéztam magam is.
Mondanom sem kell, amikor az ölembe ült, és hozzám bújt, valamint az akkor már tenyérméretemnél nagyobb melle hozzásimult az én majdnem csupasz mellkasomhoz, a kiskedvencem igen aktív életre kelt a rövidnaci alatt. Erika úgy tett, mintha semmit nem vett volna észre mindebből, de később kiderült, hogy pontosan tudta, mi játszódik le az én szervezetemben, valamint azt is, hogy Ő mit szeretne. Ahogy ott ült az ölemben, egyre csak vigasztalgattam, mondván, hogy én akkor is az Ő uncsitesója maradok, ha a világ végére kerülünk is egymástól, valami kisördög hatására azt találtam Neki mondani, hogy szerintem Ő nem is szeret engem annyira, mint én Őt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2014. 03. 17. hétfő 05:13
Nem rossz
#9 A57L 2013. 08. 26. hétfő 06:16
Elmegy.
#8 Bikmakkocska 2013. 01. 5. szombat 17:14
Folytasd, hátha jobb lesz.
#7 genius33 2012. 11. 29. csütörtök 07:11
Tutterka nyes
#6 sihupapa 2008. 10. 3. péntek 01:28
jöhet
#5 Lófasz 2006. 04. 29. szombat 00:59
de oszd meg, király!
#4 pinaimado 2006. 04. 26. szerda 22:54
Ne oszd meg velünk
#3 Sasha 2006. 04. 24. hétfő 07:13
nem értem,hogy miért tesznek fel ilyen gyenge sztorikat ide, ilyet bárki bármikor össze tud kaparni!
#2 JOE 2006. 04. 22. szombat 23:17
Már megint egyre laposabbak a történetek. Ez is olyan mint a gyöngyharmat!
#1 Törté-Net 2006. 04. 22. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?