A+ A-

Az új szomszéd

Megőrülök tőlük. Tizen vagyunk egy szobában, és a kollégák mindegyike arról beszél, hogy mivel lepi meg párját Valentinkor. Valentin - kór...
Hallgatom a terveiket, és magamban megállapítom, hogy valójában azért zavar ez az egész, mert irigykedem. A virágüzletek felőlem nyugodtan csődbe mehetnek, az ajándékfront sem érdekel, de nekik legalább van kivel összebújni, nekem meg nincs. No jó, az én hibám, hisz a legutóbbi szakítás óta felszedhettem volna már vagy húsz pasit, ajánlat volt bőven. Ám csak azért, hogy ne legyek egyedül? Ugyan már!
Timi mesél épp, kihasználva az alkalmat, hogy a két férfi kolléga kiment a kávéautomatához.
- Tudjátok mit találtam ki a férjemnek?
Igyekszem kívncsi tekintetet vágni, de azt ne várja el tőlem, hogy visszakérdezzek. Már eddig is sok volt a csokis - pezsgős - éttermes - romantikus filmes - mozizós - stb. ötletáradatból.
- Én előbb érek haza, mint ő, és elhatároztam, hogy változtatok kicsit a megszokott menetrenden... Vettem egy halom gyertyát, egy olajmécsest vágyfokozó illóolajjal, Ravel Boleróját cédén, és egy flakon tejszínt - kuncog.
Kicsit csodálkozva, zavartan hallgatunk, részemről nem igazán tudom, mit mondjak erre. Timitől megszokhattuk már, hogy nem szégyenlős és szabadszájúan kimondja amit épp gondol, de eddig nem avatott be minket az intim dolgaiba ennyire.
- Hát, én is tervezek valami hasonlót - kezd bele Andi bátortalanul. Te jó ég, az előbb csak annyit mondott, hogy megfőzi a barátja kedvenc kajáját és elmennek moziba! Most mit akarhat még? Elindult a láncreakció?
- Mit? - kérdezi Timi bátorítólag. Talán további ötleteket akar gyűjteni.
- Pár hete mentem Endréhez a munkahelyére, és megálltam az előtérben a faliújság előtt, vártam hogy lejöjjön az irodából. És akkor meghallottam a hangját. A haverjával beszélgetett arról, hogy szívesen meglepne engem egy vibrátorral, hogy kipróbáljuk, hogy kényeztessen vele, de nem meri szóba hozni, mert szerinte perverznek gondolnám. Ők nem vettek észre, mert be volt hajtva a konyha ajtaja, ami mögött beszélgettek.
- Szóval veszel egy vibrátort? - csap le Timi azonnal.
- Már meg is vettem!
No nézd csak, a kis szende szexshopban járt! Miket tud meg az ember a kollégáiról így három év után!
- Én egy bőrszerkót akarok venni, tudjátok: ami tetőtől - talpig fed, de a "lényeges részeken" ki van vágva - vallja be Erzsi. - Ahol te vásároltál, ott van ilyesmi is?
- Aha, láttam mindenfélét... Fú, el sem tudjátok képzelni, milyen zavarban voltam!
- De, el tudom! Pont olyanban, amilyenben én is leszek... Nem kísérnél el engem oda megvenni a bőrrucit? - kérdezi reménykedve Erzsi.
- Jujj, hát épp elég volt egyszer bemennem...
- Légyszi!
- Na jó, végülis felnőttek vagyunk.
- Csajok, én is megyek veletek! Az én házaséletemre is ráfér némi újítás, a fene vigye el! Csak találok valamit, amivel meglephetem Gézát! - csatlakozik Lili a maga negyvenegy éves lelkesedésével.
Ezen aztán végképp kiakadok, hiszen ha jól tudom, ő mélyen vallásos, és eddig a szobában elhangzó sikamlósabb poénoktól is zavarba jött. Úgy látszik, mostanra elrontottuk a neveltetését.
Közben visszatér Feri és Karesz, így visszafordulunk a munkánk felé. Timi nem bír magával, e - mailen folytatja a témát:
"Csajok, én is megyek! Ki jön még velünk a szexboltba? És mikor megyünk? Nekem pl a mai nap is jó lenne. "
Sajna, Timi nincs túl jó barátságban a számítógéppel és a levelezőrendszerrel, így a megszokott módon, a névjegyalbumból választ címzettet, és elfelejti, hogy abban benne van a két pasas is. Mielőtt még figyelmeztethetném őket, a lányok már küldik is a válaszokat. Nem nézték a címzett mezőt... Feri és Karesz elkerekedő szemei jelzik, hogy a céges levelező rendszerünk remekül működik. Azon már nem is merek gondolkozni, hogy tudtommal a rendszergazda is szereti olvasgatni, miket írunk egymásnak.
- Ti is jöttök, fiúk? - kérdezem, és kitör a röhögés. A lányok ekkor döbbennek rá a szitura, és az első kínos perc után ők is csatlakoznak a hahotához.
- Mi már voltunk! - mondja Karesz, és ezzel feloldja a feszültség maradékát is.
- El is költöttük az egész fizunkat! - tromfol a másik díszpinty.
A nap további része a szokásos módon telik, talán egy hangyányit csendesebbek vagyunk, mint máskor, viszont valahányszor egymásra nézünk, vigyorogni támad kedvünk. Végre elérkezik négy óra, lekapcsoljuk a gépeket. Kabát fel, indulás.
Timi, Andi, Erzsi, Lili és Olga izgatottan toporognak a kapuban, én elköszönök tőlük és indulnék haza.
- Te nem jössz?
- Kösz, nem. Én nem egy vibrátort akarok momentán, hanem egy pasit... Talán majd legközelebb.
- Pasit is lehet kapni! - mosolyog Andi. - Nem hagyja szerte a zokniját, nem fingik és böfög hangosan, nem kapcsolgatja állandóan a távirányítót, nem vedel sört, viszont mindig akcióra kész!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 12. 25. hétfő 06:23
Pont ezt a stílust várom mindig, de csak nagyon ritkán kapom meg. Tökéletes!
#8 vakon53 2016. 02. 13. szombat 15:58
Jó történet Valentin naphoz ilö.
#7 papi 2013. 12. 9. hétfő 16:19
Egész jó
#6 tenzin 2012. 04. 28. szombat 23:37
bocs, de a vegere meguntam.
#5 joozsi 2012. 02. 15. szerda 04:12
JOÓÓ!
#4 genius33 2012. 02. 14. kedd 17:17
jóóóó smile
#3 Rinaldo 2012. 02. 14. kedd 09:28
Jó történet Valentin naphoz ilö.
#2 v-ir-a 2012. 02. 14. kedd 09:21
aranyos
#1 Törté-Net 2006. 04. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?