A+ A-

Munkatársnő

Azaz igazság már nagyon régóta az Internet rabja vagyok, de ennek semmi káros következményét nem tapasztaltam még, sőt... Sajnos csak a munkahelyemen van Internet elérésem, így amikor csak tehetem a hálón szörfözgetek. Természetesen a szex oldalak a kedvenceim, elég sűrűn meglátogatom a kedvenceimet. A képek és a videók nagyon fel szoktak izgatni, áll rendesen a farkam, és arra gondolok, milyen jó lenne megdugni valakit.
A múlt héten egyik nap is éppen az egyik kedvenc linkemen voltam, a farkam meg állt, mint az Eiffel - torony. Kiszáradt a szám, így kimentem a konyhába innivalóért. Eléggé késő volt már, nem gondoltam, hogy lesz még bent valaki. Ahogy beléptem a konyhában szembe találkoztam Sárival, a titkárnővel. Vagyis nem vele, hanem a fenekével. Sári 25 éves, vékony testalkatú, de egy picikét nagy seggű, szép kerek mellű lány. Éppen a hűtőszekrényből vette ki az üdítőt. Mögé léptem és nem tudom, hogy a sok meztelen kép hatására, vagy attól, hogy be voltam gerjedve, de megfogtam a fenekét az egyik kezemmel, a másikkal meg előre nyúltam és a mellét markoltam meg. Meglepődhetett, gondoltam mindjárt kapom is a pofont. Nem így történt. Felegyenesedett, rám nézett és azt mondta: - Ha ennyire nem bírsz az ösztöneiddel, miért nem a WC - n könnyítesz magadon? Elszégyelltem magam és kisomfordáltam a konyhából. Tíz perc sem telhetett el, amikor kopogtattak az ajtómon.
Sári jött be, leült velem szembe a székre, rám nézett és azt kérdezte: - Na, kiverted már a faszodat? Elég provokatív kérdés volt, szóhoz sem tudtam jutni, így csak az igazat tudtam elmakogni. - Neem,... még... nem. - Csak, mert megsajnáltalak, és úgy gondoltam, ha még mindig kanos vagy, szeretkezhetnénk egyet. Odalépett az ajtóhoz, kulcsra zárta, lekapcsolta a villanyt és hozzám lépett. A számhoz hajolt és egy hosszú nyelves csókot kaptam tőle. A csók vége felé már a sliccemet húzta le, és az alsógatyámban ágaskodó farkamat kezdte el simogatni. Ezalatt én már az egyik mellét vettem kezelésbe a blúza alatt. A csók végén felegyenesedett levette a blúzát, a szoknyáját és bugyiban, melltartó nélkül állt előttem. Miközben ő vetkőzött, én is megszabadultam a ruháitól, leraktam őket a földre, és meztelenül ültem vissza a székre.
Letérdelt a lábaim közé és elkezdett a faszommal játszani. Először csak a kezével, majd amikor úgy látta, hogy elérte a kívánt hosszúságot, a szájába vette. Tövig benyelte elsőre, majd kiengedte, forró csókot lehelt a makkomra, és elkezdte jó alaposan megdolgozni a szájával. Nemsokára azt hittem itt a vég, és mindjárt elélvezek, de ő is érzékelhette, mert abba hagyta, fel állt, oda lépett elém, és széthúzta a szeméremajkát a szám előtt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2016. 01. 3. vasárnap 08:12
Kár,hogy nincs folytatása!!!
#3 A57L 2014. 09. 15. hétfő 06:10
Kár a rövidségért.
#2 tutajos46 2011. 10. 24. hétfő 06:49
jó munkahely lehet.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?