A+ A-

Plátói vágy

Két dologra gondolok. Az egyik "az". A másik te vagy. Emészt a vágyódás, hogy melledbe markolhassak, hogy hajadba túrjak, meghúzzam, és szabaddá vált nyakadba gyengéden beleharapjak, majd az apró, homorú fognyomokon gyengéden végighúzzam a nyelvem hegyét.
Hogy mellkasomon érezzem, ahogyan a kéjvágy és a félelem között, kétségbeesve könyörögsz, hogy hagyjam abba, miközben megpróbálsz még jobban odasimulni testemhez. Hallani akarom, ahogyan megfeszül a selyemsál, ahogy megpróbálsz szabadulni, hogy magadhoz ölelj, és eggyé válj velem, de nem enged, az ágy rabja vagy, és a gazdájáé...
Hagynálak egy pillanatig szóhoz jutni, hogy szapora zihálásod közepette megpróbáld kikönyörögni, hogy mégis eloldozzalak, hogy te is átölelhess, és haraphass, és karmolhass engem... Mert érzed, máskülönben megőrülsz. De ahogy küszködsz a szavakkal, én csak együttérzőn és elnézőn mosolygok rád, és érzed, látod, hogy kiélvezem kínlódásod és évődésed minden cseppjét.
Utána letörölném a kicsordult könnycseppeket a szemedről, és megcsókolnálak, hogy egy kicsit megnyugtassalak. Majd melléd térdelnék, közben gyengéden végigsimítanék az oldaladon, és távolabbi kezem játékos kanyarba kezdene a hasadon, végigcirógatná a pihéket a vénusz-dombodon, és gyengéden betakarná forró nemiszerved.
Közben végig a tekinteted fürkészném. Talán még a fejed is megcsóválnád a remény tűnő fátylán át: "Kérlek, ezt ne... csak tégy magadévá, de ne játssz már velem..." Ám kézfejem kupolája meghasadna, és középső ujjam olvadó jégcsapként csúszna be a vaginádba, míg a többi ujjammal gyengéden kitárnám a szeméremajkaid. Egy darabig csak gyengéden játszanék veled, hogy közben az ujjam töve a csiklódnál mozogjon.
Érezni akarom, ahogyan az ujjamra fogsz odalent... ahogyan egyre nedvesebbé válsz a kéjtől. Akkor újra föléd hajolnék, és szabad kezemmel megfognám a melled, majd simogatni kezdeném, a másikra pedig rátapasztanám ajkam, és gyengéden szívogatva elkezdeném csókolgatni. Kiélvezném minden sóhajod, minden nyögésed.
Mikor már azt hinnéd, hogy a csúcson vagy, hogy végre vége, és beteljesül a gyönyöröd, én egyszerre eltávolodom tőled, és csak figyellek egy darabig. Tudom, hogy egy szörnyetegnek tartasz. Teljesen tisztában vagyok vele. Ahogyan azzal is, hogy te se tudsz mit kezdeni magaddal. Ott vagy, a küszöbön, a gyönyör egy karnyújtásnyira van tőled, és én nem engedlek oda, holott a tested gyötör téged, utasít, hogy tegyél meg mindent, hogy kielégülj. De tehetetlen vagy, a selyem elég vastag hozzá, hogy visszatartson.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 01. 27. hétfő 05:27
Elmegy.
#2 papi 2013. 06. 4. kedd 05:55
Megőrjít ez a feltételes mód.
#1 Törté-Net 2006. 03. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?