Rendőrsztori

Szavazás átlaga: 7.29 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2006. március 10.
Hossz: 10 945 karakter
Elolvasva: 3 241 alkalommal
Hazafelé tartottam a munkahelyemről, amikor lemeszeltek. Két, jól megtermett biztos úr állt az úton és intett nekem, hogy álljak félre. Az ég alja már sötétedett, kissé hűvös kezdett lenni, de a napközi nyári melegnek még voltak tartalékai.

Az egyik rendőr odahajolt a kocsim ablakához és rövid ujjú ingéből kilátszó izmos karjával intett nekem, hogy szálljak ki. Én persze engedelmeskedtem neki, ki akar összetűzésbe kerülni a yarddal? Amikor a kocsim mellett álltam és visszanéztem a jármű belsejébe, észrevettem az anyósülésen az éppen az előbb vásárolt Playgirl-t és mellette a Mások újságot. Csak reméltem, hogy az imént bepillantott rendfenntartó nem vette észre őket. Semmi kedvem sem volt most, hogy emiatt kicikizzen vagy esetleg megbüntessen.

Tévedtem. Észrevette és megbüntetett. De olyan kellemes büntetést sokat kívánok mindenkinek?

Kissé durván odalökött a kocsihoz, megfordított és kezével motozást tartott rajtam. Végigtapogatta pólóm elejét, a farmernadrágomat a lábszáraimnál, majd kezeivel a farkamhoz ért. Na itt már sejtettem, hogy láthatott valamit a kocsiban, ami ráadásul még tetszett is neki. Merthogy nem csak megtapogatta az elülső csomagomat, hanem jó alaposan meg is mogyorózott a rend őre. Aztán ismét átfordított és most szembe kerültem vele, de kezeit továbbra sem vette el a farkamról, hanem a nadrágon keresztül masszírozta, gyúrta férfiasságomat.

Szabálytalankodunk, kicsikém? Szólt oda nekem, majd meglepetésemre hozzám hajolt és egy jó alapos, nyelves csókot passzírozott a számra. Amikor végzett a csókkal, nyelvével végignyalta az arcomat és a fülemhez jutván ezt súgta még a fülembe: Most jön a büntetésed!

Ellépett tőlem és kinyitotta a kocsim hátsó ajtaját. A másik rendőr eközben az autó másik oldalán állt és figyelte a gyér forgalmat, mondhatjuk azt is, hogy biztosította a helyszínt.

A csókos társa keze nyomban az övemnél kezdett matatni, majd gyorsan és szakszerűen megszabadított a nadrágomtól és letérdelt elém az útszélre. Kibogozta a cipőm fűzőjét, levette rólam, majd lesegítette a nadrágot is a testemről. Ott álltam előtte mezítláb a kavicsos padkán, egy szál alsóban és pólóban, mire ő nyomban két kézzel le is tépte rólam az alsógatyát és rábukott a már a motozásakor felágaskodó nemi szervemre.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.29 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. március 19. 10:14
#5
Ezt valaki élvezi?
1
zsuzsika
2014. október 23. 07:02
#4
Undorító.
1
A
AlexHun
2014. augusztus 21. 14:05
#3
Kipróbálnám...
1
sima zacsi
2007. február 18. 22:30
#2
EZT IS KI PRÓBÁLNÁM :))
1
T
Törté-Net
2006. március 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1