A+ A-

Rendőrsztori

Hazafelé tartottam a munkahelyemről, amikor lemeszeltek. Két, jól megtermett biztos úr állt az úton és intett nekem, hogy álljak félre. Az ég alja már sötétedett, kissé hűvös kezdett lenni, de a napközi nyári melegnek még voltak tartalékai.
Az egyik rendőr odahajolt a kocsim ablakához és rövid ujjú ingéből kilátszó izmos karjával intett nekem, hogy szálljak ki. Én persze engedelmeskedtem neki, ki akar összetűzésbe kerülni a yarddal? Amikor a kocsim mellett álltam és visszanéztem a jármű belsejébe, észrevettem az anyósülésen az éppen az előbb vásárolt Playgirl-t és mellette a Mások újságot. Csak reméltem, hogy az imént bepillantott rendfenntartó nem vette észre őket. Semmi kedvem sem volt most, hogy emiatt kicikizzen vagy esetleg megbüntessen.
Tévedtem. Észrevette és megbüntetett. De olyan kellemes büntetést sokat kívánok mindenkinek?
Kissé durván odalökött a kocsihoz, megfordított és kezével motozást tartott rajtam. Végigtapogatta pólóm elejét, a farmernadrágomat a lábszáraimnál, majd kezeivel a farkamhoz ért. Na itt már sejtettem, hogy láthatott valamit a kocsiban, ami ráadásul még tetszett is neki. Merthogy nem csak megtapogatta az elülső csomagomat, hanem jó alaposan meg is mogyorózott a rend őre. Aztán ismét átfordított és most szembe kerültem vele, de kezeit továbbra sem vette el a farkamról, hanem a nadrágon keresztül masszírozta, gyúrta férfiasságomat.
Szabálytalankodunk, kicsikém? Szólt oda nekem, majd meglepetésemre hozzám hajolt és egy jó alapos, nyelves csókot passzírozott a számra. Amikor végzett a csókkal, nyelvével végignyalta az arcomat és a fülemhez jutván ezt súgta még a fülembe: Most jön a büntetésed!
Ellépett tőlem és kinyitotta a kocsim hátsó ajtaját. A másik rendőr eközben az autó másik oldalán állt és figyelte a gyér forgalmat, mondhatjuk azt is, hogy biztosította a helyszínt.
A csókos társa keze nyomban az övemnél kezdett matatni, majd gyorsan és szakszerűen megszabadított a nadrágomtól és letérdelt elém az útszélre. Kibogozta a cipőm fűzőjét, levette rólam, majd lesegítette a nadrágot is a testemről. Ott álltam előtte mezítláb a kavicsos padkán, egy szál alsóban és pólóban, mire ő nyomban két kézzel le is tépte rólam az alsógatyát és rábukott a már a motozásakor felágaskodó nemi szervemre. A tövénél megmarkolva erőteljesen és hevesen szopni kezdte a faszomat, ki-be járatva a szájüregében. Néha épp kijutván belőle, végignyalta egészen a herezacskómig a dárdámat, be-bekapva egyik vagy mindkét golyómat.
Én nagyokat nyögtem a kéjtől és bátorságra kapván megragadtam a hatóság rövid, fekete hajú fejét és kezemmel próbáltam diktálni az ütemet. Heves és szenvedélyes szopása közben nem egyszer nyomtam neki a fejét a testemnek annyira, hogy az ekkorra teljesen megkeményedett farkam tövig elnyelődött igencsak profinak tűnő szájában.
Még javában hagytam volna, hogy szopjon, annyira kellemesen és jólesően csinálta, de ő felállt előlem és odahajolt hozzám, hogy megcsókoljon és valószínűleg valami újabb finomsággal álljon elő. Nyálas, faszfolyadékos szájával végigcsókolta az arcomat és a számat, majd kioldotta az övét és letolván a nadrágját a lábfejéhez, odasúgta nekem, hogy most én következem. Nagy örömmel és vággyal ültem be a kocsi hátsó ülésére és ragadtam meg a polisz igencsak terjedelmes botmerev falloszát. De nem sokáig csodálhattam az eres, lüktető, lilás faszt, mert amint a rendőr megérezte fasza hegyén szám puha melegét, azon nyomban belém vágta a szerszámát.
Vastag, kőkemény fasza teljesen kitöltötte szájüregemet és a heves ki- bemozgatás hatására nyálam, melyet szinte alkalmam sem volt lenyelni, lassan fényesre festette e csodás rudat és lefolyt a heréin bele a letolt nadrágjába.
Mikor már jó alaposan benedvesítettem a faszát, utasított, hogy csússzak beljebb a kocsiba és ahogy csak tudom, emeljem fel a seggemet. Én jó állampolgár lévén hátrébb húzódtam, egyik lábamat az elülső ülésekre, a másikat a hátsó ablakba helyeztem és amennyire csak telt tőlem, felpucsítottam a fenekemet. Ő behajolt a kocsiba és előbb egy nagy nyállövedéket köpött a lyukamra, majd odahajolva nyelvével belekente azt a résembe.
Még egy darabig maszatolt a vájatomban, majd mikor úgy gondolta, hogy már elég sikamlós a seggem, befurakodott a hátsó ülésre és féltérdelős helyzetben nyálamtól lucskos faszát odaillesztette segglyukamhoz. Egy kicsit ingerkedett velem, mikor nem nyomta belém egyből, hanem csiklandozni kezdett vele, de aztán végül megéreztem vastag dorongja ánuszfeszítő erejét. Lassan, ráérősen nyomta belém dákóját, de egy pillanatra sem állt meg és én egy idő után, igaz valóban komótosan nyomult belém, úgy éreztem, hogy ennél beljebb már nem jöhet.
De jött és jött és bárhogy igyekeztem is, nem tudtam felidézni az imént beszopott faszának ilyetén óriási méretét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 10. 23. csütörtök 07:02
Undorító.
#3 AlexHun 2014. 08. 21. csütörtök 14:05
Kipróbálnám...
#2 sima zacsi 2007. 02. 18. vasárnap 22:30
EZT IS KI PRÓBÁLNÁM :))
#1 Törté-Net 2006. 03. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?