A+ A-

Munkahelyi lamour

Már régóta húztuk egymást. Valami izzás volt köztünk, pedig nem vagyunk afféle teenagerek már. Ha az ember elmúlt 25, már egy picit másképp gondolkodik a világról, az életről a családról, a szexről... és aztán beüt a mennykő, rádtör az az érzés belülről, aminek egyszerűen nem tudsz ellenállni, és csak azon jár naphosszat az eszed, hogy mennyire kívánod, és mennyire akarod ŐT, és mennyire kellemetlen lenne, ha otthon rájönne a párod, de ez most másodlagos, és csak az jár a fejedben, milyen nagy élvezet és öröm lenne ha...
Hát valahogy így voltunk Ildivel.
Sokat üzengettünk egymásnak a helyi hálózaton (intranet??), és ott valahogy olyan szabad az ember szája és keze. "Szeretlek" írom én és "Imádlak!" jön a válasz. "Hívjunk egy méhecskét?" kérdem félig poénosan. "Meg hát!" jön a válasz. Nos, kedves férfitársaim, valljuk be, az ilyen válaszok elindítanak némi elválasztást kívül és belül is...
Már vagy három hete éltem ilyen fura eufóriában, gépfüggő lettem mert onnan jöttek az üzenetek, és naponta többször mentem át a szobájába, és a szemeink folytatták némán ezt a játékos felelősdit, mert hát azért másoknak mégse kell erről tudniuk...
Volt egy kis titkos helyünk a házban. Ha már nagyon hiányzott a másik, hát oda mentünk. Heves csókok válaszolgattak egymásnak, és alig - alig hiányzott valami, hogy ott helyben meg ne történjen. De hát azér mégiscsak emberek vagyunk... Bár néha sajnálom, hogy ilyen vastagon van rajtam a társadalmi kultúrmáz.
Egyik ilyen elbújás alkalmával rákérdeztem.
- Te sokáig bírod így?
- Nem nagyon.
- Nem tudnál egy helyet, ahol nyugodtan lehetnénk?
- Hát... - számomra kíbos volt a csend, mert aszt hittem túl messzire
mentem. Affene, mindent elrontottam, most annyi az egész ügynek, és...
- A haveromnak itt van a lakása és kulcsom is van hozzá. Holnap délelőtt?
Ráérsz?... Rámérsz?? - huncutul nézett, és én azt hittem rögtön mennyei fanfárok szólalnak meg és feltárul az éden kapuja, és...
- Amikor akarod és ahányszor akarod! - kissé hevesre sikerült, de meggyőzően hangzott. Megegyeztünk.
Reggel zuhanyoztam, hajszárítás, pacsuli meg ami ilyenkor egy hím szerint illik. A melóhelyen az idő nagyon nehezen telt. Nem tudtam semmire sem összpontosítani. Csak a 1/2 11 járt az eszemben. Pontban 10,30.kor ott szobroztam két sarokkal odébb. És jött. Nem túl magas, de nagyon aranyos és arányos teste szinte hullámzott. Ahogy meglátott cinkos mosoly terült el az arcán, és egy picit mégjobban ringatta csípőjét. Puszi nélkül mentünk együtt tovább. Be a kapualjba, ott már nem győztem harcolni a kezeimmel, elkaptam a derekát, és forró csókot adtam neki. Én is kaptam.
- Most még meggondolhatod magad. - úroember adja meg az egérút lehetőségét.
- Mostmár pláne nem! - válaszolt. Nem mosolgott. Nagy csillogó komoly szemekkel nézett és aztán megsimogatta a fenekem. Mitagadás, nagyon kellett, hogy 1 kicsit oldódjak.
A lakás kicsi és lakájos. Egy szoba, nagy ággyal. Körülnéztem, és örültem a gardróbszekrény nagy tükrének. Magamat nem szeretem látni, de Ildi teste nagyon érdekelt minden szögből... Gyors zuhanyozás, sajnos ki lettem tiltva. Aztán én is. Ott várt az ágyon, kélyesen nyújtózott és testén csak egy nagy törülköző. Megálltam az ágy mellett és néztem. Ahogy a törcsi domborodott a melle felett és homorodott az ágyéknál, minden mást elfelejtettem, Látni akartam. Lassan lehúztam a törülközőt a testéről. Előbb a mellei tűntek elő. Formás kerek dombok, ráadásul olyan merev kis bimbókkal, amitől ha lehet még jobban beindultam. A hasa lapos és formás. Nem izmos, nem sportlédi, de izgalmasan lankás. Végül puncija tűnt elő, ami kicsit igazítva ugyan, de természetes szőrzettel borítva.
Alig vettem észre, hogy közben én is megszabadultam a törcsimtől, és meztelenül, mitagadás, ágaskodó férfiassággal feküdtem rá. Azt akartam, hogy érezze és érezzem a vágyat, a testem forróságát, és szégyentelen farkamat is.
Magához húzott, szinte masszírozta hátamat és közben csókolt. Még sosem volt ilyen érzésem csók közben. Mintha most éreztem volna meg a negyedik X elején, miért is jó csókolózni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2018. 04. 17. kedd 05:09
Kár volt elolvasnom.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?