A+ A-

Egy nap, amikor megérkeztél

Kint már kemény tél van, az ablakok csillognak a jégvirágtól, csend van és nyugalom, csak a varjak károgása szűrődik be. Egy mozdulattal csíkot törlök az üvegre, mely a benti melegtől bepárásodott.
Kipillantok, deresek a fák, leszállóban a köd.
Nem szeretem a telet. Ilyenkor a magány is fájdalmasabb, és éjjel is hangosabban hallom ketyegni az órát. Lassan kíméletlenül, mintha erőlködne minden mozdulatában.. De most gúnyos mosolyt küldök felé, hiszen itt a hétvége újra láthatlak.
A fürdőszoba felé veszem az irányt.
Megborzongok és megengedem a forró fürdővizet. A gőz, és a meleg nem enged kilépni innen.
Behajtom magam mögött az ajtót, hagyva egy rést, halljam, ha megérkezel.
Levetkőzök, magamra veszem a fürdőköpenyt, és felülök a mosógépre, szemben a tükörrel.
Innen méregetem magam.
Fésülködésbe kezdek, hajamba csatot rakok, mely a fejbőrömet is végigszántja. Gondolatok járkálnak fejemben, melyek a mai napot idézik fel. A kora reggelt, amikor ugyanitt álltam kócos hajjal, arra gondolván, már csak a mai délelőttöt kell átvészelni, és láthatlak. Azóta megjártam a munkahelyet, bevásároltam, takarítottam, és a vacsorát is betettem a sütőbe. Hiszen ünnep minden nap, amikor velem vagy. És itt állok most, újra a tükör előtt..
Hibákat keresve a testem különböző pontján. Kémlelem az arcom, a lábamon a bőrt, vajon elég sima-e, és ostoba kérdéseket teszek fel magamnak: Vajon mit szeretsz bennem? Mielőtt túlságosan belemerülnék hibáim feltárásába (mondanád erre: nem létező dolgokon való agyalás) addigra a tükör bepárásodott. Lecsusszanok, letörlöm, és visszaülök. Röpke pillantást vetek a kádba, mennyire telt meg. Habfürdőt veszek a kezembe, és játékba kezdek.
Ebben a pillanatban kinyílik az ajtó, és összerezzenek. Megijedtem. A víz csobogásától nem hallottam, hogy megérkeztél.
Pattannék le a gépről, de nem engeded. Két kezeddel a csípőmet fogod, és visszatartasz az ugrástól. Hosszasan csókolsz, és nagyon jól tudod, ez a játék tetszene. Szavak nélkül, tettekkel kifejezve érzéseinket.
Egy pillanatra lépsz hátrébb, amíg leveszed a kabátod, és egy mindent eláruló mosollyal hozod tudtomra, mire készülsz.
Csókolgatsz, végig a nyakamon, száddal tolva az utat a köpeny alatt... Gyors mozdulatokkal szabadítalak meg a ruháidtól, és csókolok vissza, hiszen hányszor-és hányszor lepörgettem a fejemben ilyen hasonló dolgokat az 5 nap alatt, még távol voltál.
A füled mögött kezdem, a nyakadon végig, apró mozdulatokkal, mélyen szívva magamba illatod minden cseppjét. Egy lopott pillantást vetek a tükörbe. Izgat a látvány. Simogatlak, húzom a nadrágot, mindent látni akarok. Eközben a melleimet csókolgatod, ujjaid mélyen nyomod bőrömbe, mely a párától könnyen csúszik, hagyja, hogy felfedezd mindent pontomat. Önkénytelenül nyitom szét a lábam és húzlak közelebb. Mögéd hajolok, és a tükörben látom a hátad, a feneked, miközben kezeimmel felfedezőútra indulok. Egyikkel a férfiasságod kényeztetem. Lassan-nagyon lassan mozgatom. Kemény, és érzem, ahogy meg-megfeszül egy-egy mozdulat után.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 12. 24. kedd 09:23
Felejthető
#1 Törté-Net 2006. 03. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?