A+ A-

Érzések...

A fiú csak feküdt az ágyon, míg kedvese pakolt. A lány szeme sarkából végigpillantott a szinte meztelen testen. Párja csak boxert viselt. Miután az asztalról eltűnt a vacsora utolsó nyoma is, a lány így szólt:
- Megyek tusolni. - mindig kérdésként tette fel, hogy ki menjen először tusolni, de most csak kijelentette.
- Rendben - jött a válasz hanyagul.
Érezte a lány, hogy szerelme fáradt és csak emiatt ilyen lusta, beleegyező. Szerette a fiút annak minden bajával, hibájával együtt. Tudta és érezte, hogy ez az érzés kölcsönös, még akkor is, ha a viszonzás csak néha kerül kifejezésre. Belépett a kicsiny fürdőszobába, majd lassan elkezdte leszórni magáról a ruhát. A pólót, a melegítőnadrágot, kedvenc zokniját, csipkés fehér melltartóját, majd végül bugyiját is a földre dobta. Belépett a kádba, majd megnyitotta a csapot.
Érezte, ahogy a forró vízcseppek egyre erősebben, egyre nagyobb sugárban támadják bársonyos bőrét. Érezte a perzselő cseppeket, ahogy testén végigfolynak a nyakától egészen a lábfejéig. Szemét becsukta, és élvezte. Mikor már kezdett elviselhetetlen lenni a víz hőmérséklete kicsit megnyitotta a hideget is. Szerette magát áztatni. Szerette érezni ahogy a vízcseppek simogatják egész testét. Kezével beletúrt hosszú barna hajába, majd jobb kezét a nyakán keresztül lecsúsztatta a hasára, majd egyre lejjebb, míg keze el nem érte legbecsesebb testrészét. Lassan, lágyan simogatta vénuszdombját, és élvezte a pillanatot... A bizsergést, amit keze és a víz okozott. Ezután keze elindult felfele. A kalandozásba már másik keze is bekapcsolódott, egyszerre húzta fel őket a kerek melleire. A vágy csak fokozódott benne. A szobában heverő barátjára gondolt, de tudta, hogy ő már lehet, hogy alszik. Elnyomta a fáradtság - gondolta magában.
A tusfürdő után nyúlt. A nyakánál kezdte, lassan, érzékien kente be magát a tisztító balzsammal. Ezután duzzadó mellei, majd hasa következett. Lefele haladt, elért hosszú combjaihoz. Először a jobbot, majd a balt simogatta meg. Izzó punciját egyelőre szándékosan hagyta ki. Érezte, hogy ha most odanyúlna, annak nagyon jó vége lenne. De most nem akarta. Mikor ott fekszik a szobában a barátja? Nem. Most nem szabad. Leverette magáról a tusfürdőt. Szemét ismét behunyta, állított a csapon, hogy ismét élvezhesse a forró vizet. Ahogy álldogált a kádban hirtelen belényilallt egy érzés. Mintha valaki figyelné. Mikor kinyitotta a szemét az ajtóban barátja állt, immáron egy szál semmiben.
- Megmoshatom a hátad? - tette fel a kérdést a kukkoló, de választ nem várt.
Kedvese nem is válaszolt csak elmosolyodott.
A fiú a lány mögé lépett a kádban, majd a tusfürdőért nyúlt. Egy tízforintosnyit csöpögtetett kezébe, majd letette a flakont. Felülről kezdve bekente barátnője hátát az illatos krémmel, majd keze a lány derekánál annak testének elülső felére vándorolt. Szemét becsukta a kényeztetett test tulajdonosa és úgy élvezte a masszírozást.
- Az már nem a hátam...- mondta a lány kajánul.
- Nem mondod... - jött a válasz.
A két erős kéz lassan csúszott felfele a lány hasán, majd a mellek között elkúszott még feljebb. Ezután, mint egy kört leírva a mellek fölött a vállak irányába vándorolt, majd a duzzadó hegyek külső oldalán ismét lefelé vették az irányt. Ezután körbe-körbe jártak a dombok körül. A körök egyre kisebbek lettek, csigavonalszerűen szűkültek. A lassú körözés egyre lassabb lett, majd mikor a csigavonal megszűnt pont a megkeménykedett mellbimbók közepén álltak az ujjbegyek. Játékosan megcsípték a hegyek csúcsát, jelezvén, hogy azok meghódításra kerültek. A lány kívül a forró vízcseppeket érezte, de belül valami sokkal forróbb dolgot... Hirtelen a játékos kezek keményen megmarkolták a hegyeket, mintha el akarnák azokat vinni a helyükről. A lányban lévő forróság ettől csak még elviselhetetlenebb lett, mintha valami belülről égette volna testét és lelkét... Az előbb oly erős és heves kezek most lágyan simultak a víz áztatta testhez, gyengéden cirógatták azt lejjebb és egyre lejjebb.. Át a has mezején, le egészen a combokig. A két kéz külön utakon járt, mindkettő a combok külső oldalán indult meg lefele, majd befele fordulva elindultak fölfele. Egyre beljebb haladtak, de mikor már együtt felértek volna a gyújtóponthoz, akkor hirtelen kettéváltak és úgy folytatták útjukat. Feljebb és feljebb, újra a hegyek fele. Váratlanul megálltak a kezek, pont a dombok alján. A lány alig tudott uralkodni magán: érezni akarta az előbbi szorítást, a keménységet, a vadságot...
Nem kellett sokat várnia. Nem lepődött meg a dolgon, mikor ismét a két kéz szorításában kerültek feszes mellei. Szemei csukva voltak még mindig. Harapást érzett a nyakán. Nem nagyot, csak épp hogy fájjon. Amolyan szeretettel teli, szenvedélyes harapást. Meglepte a dolog, mivel csak a melleire figyelt. Amilyen meglepő volt, olyan jól esett neki. Halkan fel is nyögött... Érezte, ahogy puncija benedvesedet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.14 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 05. 19. csütörtök 05:50
Egész jó!
#4 papi 2013. 06. 24. hétfő 10:45
Nem rossz
#3 v-ir-a 2011. 12. 18. vasárnap 21:55
nekem tetszett...
#2 szanci 2006. 02. 17. péntek 00:51
jó sztori csak a vége össze lett csapva kicsit.....
a nyílveszőt a tegezbe résznen meg jót mosolyogtam :-)

8p
#1 Törté-Net 2006. 02. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?