A+ A-

Erika és az érettségi találkozó

Erikával négy év szünet után az ötéves érettségi találkozón futottunk össze újra. Már előre izgultam, hogy milyen lesz újra látni a gimnáziumi első nagy szerelmet. Remélem nem lövöm le a poént, de egy második nagy szerelem lett belőle.
Szóval az egyetemi éveket zömében külön töltöttük, a távolság és az új ismerősök miatt csak az első félévben voltunk még szeretők, aztán szinte teljesen eltűntünk egymás horizontjáról. Én nőügyekben igyekeztem maximálisan kihasználni a változatosságot, sok jó és elég sok felejthető kalanddal, kapcsolattal. De az az igazság, hogy Erika valahogy soha nem ment ki a fejemből és reméltem, hogy a találkozón újra láthatom. Ahogy közeledett a nap egyre többet járt a fejemben és egyre többször kaptam magam azon, hogy miközben a barátnőmmel szeretkezek Erika jár a fejemben. Egy nappal a találkozó előtt már otthon voltam, és a régi képeket keresgettem, hogy majd jókat derüljünk egymás öt-kilenc évvel ezelőtti ruházatán, frizuráján. Az osztálytársak között persze őt nézegettem a legtovább és közben két olyan képre akadtam, aminek tulajdonképpen nem is kellett volna nálam lennie.
Készítettem róla ugyanis pár erotikus fotót, köztük egész pucérakat is, amiket sajnos a szakításkor visszakért. Kettő azonban, amelyeket egy osztálykiránduláson csináltam itt maradt. Az egyiken a felsőteste látszik oldalról, amint épp felhúzza a pólóját, hogy megmutassa nekem a melleit. Kicsi, hófehér kamaszos cicik, puha, nagy rózsaszín bimbókkal amelyek minden izgatás nélkül is felfelé néznek. A másik kép ennek a folytatása, ezen már szemben áll, a kezeivel a nyakába felhúzott pólót tartja, a nadrág és a bugyi azonban már a térdére van letolva és a vékony, lapos hasa alatt ott van a tömött, barna punciszőre. Kicsit terpeszben áll a képen és ahogy néztem egyből az jutott eszembe, hogy milyen élvezettel nyúltam be a combjai közé és keresgettem a selymes szőrzetben megbúvó nedves rést. Nem fogtam magam vissza a fantáziálásban, hanem lehúztam a sliccem, elővettem a keményen álló farkamat és a képeket nézegetve, Erika melléről és puncijáról fantáziálva rövid idő alatt kielégítettem magam.
Másnap találkoztunk és Erika szexi volt és vonzó és kedves és finom illata volt, és ahogy elnéztem még mindig nem volt rászorulva, hogy melltartót viseljen. Az osztályfőnöki óra és a vacsora után a társaság nagyobb része átruccant egy közeli vendéglátó helyre, ahol tovább folyat a társalgás és zene révén meg is pörgettük a lányokat. Az összebujóst persze vele jártam és a közelsége, a haja és az, hogy a melltartó nélküli cicijei rendszeresen hozzám nyomódtak megtette a hatását és a szám közepén már mereven ágaskodott a farkam. A nadrágon keresztül a csípőjéhez ért ő pedig nem húzódott el, csak mélyen a szemembe nézett. Bocs, mondtam félszegen mosolyogva.
Éjfél után újra a lépcsőházuk folyosóján álltunk és újra csókolóztunk. Egyrészt természetesnek tűnt, mintha csak tegnap csattant volna el az utolsó csók köztünk, ugyanakkor újnak is mint amikor először csókol meg egy nőt az ember. Kezeim felfedező útjukon ismét a szoknyája alá bújtak, ami ezúttal talán még rövidebb volt mint az első alkalommal, a feneke talán kevésbé feszes viszont a bugyi rajta jóval kisebb.
- Már tangát hordasz?- kérdeztem
- Csak ünnepi és erotikus alkalmakra - súgta.
- Ez melyik?
- Szeretném, ha mindkettő lehetne - válaszolta.
- Bemegyünk hozzátok?
- Nincs már külön szobám. - mondta - de itt még nosztalgikus, is lenne, nem?
- A folyosón akarod? - kissé megrökönyödtem az ötletén
- Kiöregedtél belőle?- kérdezte gonoszkodva
Válasz helyett a térdre rogytam előtte, a falnak nyomtam és a szoknyáját felemelve mohón csókolgattam a combjait, hasát és punciját. Tényleg csak egy falatnyi, talán fekete szinű csipketanga volt rajta. Bár csak a körvonalak rajzolódtak ki a félhomályban, muszáj volt látnom a fenekét is. Megfordítottam. Ott volt az arcom előtt a két félgömb, most is látszott rajta a bikini fehér nyoma, középen pedig a tanga keskeny anyaga. Gimis korában nem szeretett tangát hordani, vettem neki születésnapjára, de úgy kellet rákönyörögjem. Most meg itt dülleszti előttem a tangás fenekét. Nem bírtam magammal és erősen beleharaptam. Tudtam, hogy ez picit fáj is neki, de úgy reagált rá, mint régen, csak megfeszült a segge és fojtottan felnyögött. Fölálltam, hátulról átkaroltam, belefúrtam az arcom a hajába és a kezemet a bugyiba csúsztattam, hogy élvezze a már nedves csiklóján matató ujjamat.
- Még mindig élvezed a harapást, ugye?- kérdeztem.
- Persze- mondta és megfordult. Kigombolta a blúzát és megmutatta a melleit.
- Itt is - súgta.
Tudtam, hogy mire gondol, a számba vettem a teljes bimbóját a duzzadt bimbóudvarral együtt, szoptam rajta majd óvatosan, de azért úgy, hogy érezze a fájdalmat. Az eredmény újabb kéjes nyögés volt és az, hogy éreztem, hogy azon munkálkodik, hogy kiszabadítsa a farkam a nadrágomból.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 07. 7. kedd 04:19
Közepes írás.
#4 zsuzsika 2014. 12. 21. vasárnap 07:48
Nem rossz.
#3 feherfabia 2014. 10. 25. szombat 06:37
7P
#2 papi 2014. 04. 6. vasárnap 07:35
Egész jó
#1 Törté-Net 2006. 02. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?