A+ A-

Nóra, a kiéhezett

Nórit a buszon ismertem meg. Idösebb nálam 9 évvel, két gyermekes elvált nő. Fogalmam se volt róla, hogy ő küldte az első smst. Csak a végén derült ki, hogy ő hiv kávéra, hogy szeretne jobban megismerni. Amikor kiderült, persze, hogy belementem. Hiszen egy 23 éves srácnak csábitó, ha egy 32 éves nőnek tetszik. Egy érett tapasztalt nő...
A lakásán borozgattunk, s beszélgettünk. Kérdeztem, hogy kik vannak a keretezett képeken, s mondta, hogy a 10 éves lánya és a 8 éves fia. S ekkor bekapcsolta a számitógépét, hogy mutasson róluk még képeket.
Néztük a képeket a családi nyaralásokról, meg az iskolai maszkabálok felvételeit miközben fogyott a bor... Nórinak kezdett melege lenni és kikellett mennie a fürdőszobába. Egyedül maradtam a számitógép elött. S elkezdtem keresgélni a képek között. Találtam egy "extrém képek" nevezetü mappát. Gondoltam belenézek. A mappában még két mappa várt "képek" és "videók". Elöször a képekbe léptem be, s láttam, hogy kb 25 30 kép lehet benne, kinyitottam az elsőt. Nóri volt rajta látható meztelenül. Nőies alkja szépen kifejeződőtt a képen, nagy mellek, kerek fenék, s vastag combok. A következő képen szintén meztelenül volt látható, de az ágyon feküdt széttett lábakkal, s látható volt borotvált puncija. A 3 - ik képen már egy széken ült, melyen a melleit fogdosta. A 4 - ik képen egy mükukit nyomott be magának. A következő képen egy vékony himvessző makkját nyalogatta a hegyes nyelvével. Ez volt az egyetlen kép, ahol más ember jelenléte is látható volt, a többin csak Nóri volt meztelenül, illetve egy - két sexis alsónemüs képen.
A "videók" mappába belépve 5 kisebb film volt található. Az első megnyitása után, hallotam, hogy Nóri kijött a fürdőszobából. Nem kapcsoltam ki a videót, hanem mosolyogva vártam mi fog következni, ugyanis a bor kezdett megfogni, s a tudat, hogy egy 32 éves nő rögtön felvitt a lakására izgatottá tett...
A videón Nóri feküdt az ágyon és simogatta magát.
A szobába érve Nóri elpirult és kiakarta kapcsolni.
- Ne, hagyad... megakarom nézni, ugyanis nagyon tetszel. - mondtam és átkaroltam, ahogy megállt mellettem.
- Ne... ne nézd... Szégyellem. - mondta dadogva.
- Miért?! Nagyon jól nézel ki. - mondtam és szoritottam az ölelésen és már ö is átkarolt.
A videón már ujjazta magát Nóri és a fejét csapdosta hátra az élvezettől. Ekkor került elő a már egy képen látható mükuki.
- Ez megvan még neked? - kérdeztem, s elkezdtem simogatni. A hátát elször, s lassan csúsztattam le a kezem a feneke felé.
- Meg... Ez a barátom. - mondta nevetve.
- Megmutatod?Mindig is akartam látni milyen az. - mondtam és a szemébe néztem és lesmaciztam.
Csókolóztunk mint egy szerelmes pár és közben vetköztettük egymást. Már teljesen meztelenek voltunk és melleinek kidudoródó bimbóit morzsolta, mikor szinte kérleltem, hogy mutassa meg a mükukit.
Elment a szekrényhez és egy kisebb kupac ruha alól előkotorta a narancssárga mükukit.
Kezembe vettem a kemény gumis izét és nézni kezdtem. Kb. 15 centis lehetett, s olyan 4 centis átmérőjü.
- Kisebb mint a Tied. - mondta Nóri, aki lehajolt és a meredt farkam kezdte csókolgatni. Élveztem ahogy szopni kezdte. Lassan szopta, elöször csak a fejét nyalogatta, s kezeivel simogatta a duzzadt tojásaimat. Gyengéd volt és élvezte, látszott rajta.
Az ágyra dobtam a mükukit és a kezemmel beleturtam az elöttem térdeplő nő hajába. Cirógattam, s lassan nyomogattam a farkamra a fejét.
- Vedd be teljesen. - súgtam le neki.
- Nem birom, nagy... - nyögte felfelé. S közben próbálta jobban a szájába gyömöszülni a faszom.
Felhúztam és az ágy felé vettük az irányt, ahol hanyatt fektettem és elkezdtem a melleit nyaldosni, bimbóit harapdálni, de gyengéden. Mintha éreztem volna hogy rég volt férfival és gyengédségre vágyik.
Halkan nyögdécselt, élvezte a nyelvem simogatását. S lassan kezdte lecsúszni a melleiről a hasára, minden centijét puszikkal halmoztam el, ő közben a hajam és a fejem simogatta és sóhajtot nagyokat. Mikor puncikájához értem már illatodzott a nedvének illata, s szinte már teljessen nedves volt lent. Nyelvem hegyével lassan izgatni kezdtem pináját, s könnyen szét is nyilott a nedves lukacska bejárata. egyszer csak belemarkolt a hajmba és megremegett a teste és torkából egy hangos "Ahhh!!!" tört fel. Elment... Ekkor nyelvemmel a punci körül kezdtem el nyaldosni. Hagytam, hogy élvezze.
Egy - két perc simogatás után, abbahagytam, de csak addig, hogy elhelyezkedjek a 69 pózhoz. Tovább izgattam a nuniját a nyelvemmel és ujjaimmal, miközben ő gyengéden nyaldosta a farkam és néha - néha bevette és szopta.
Most tovább tartott, hogy eljusson a csúcsig mint előzőleg, de ez is mondjuk, hogy hamar jött... A teste megfeszült és kezeivel most a seggembe markolt és a faszom bevette majdnem egészen. Éreztem szinte, hogy a torkában jár a makkom, mert szoritást éreztem ott. Tetszett nekem is... Ez új volt a számomra. S elkezdtem gyorsabban jártatni a nyelvem, hogy a csúcs elérje újra Nórit. Elment ismét egy hangos "Ahhh! " - val.
- Istenem... soha nem volt két orgazmusom egy este... - nyögött fel halkan. Megfordultam és láttam, hogy szinte repül a gyönyörtől. Lassan ráfeküdtem és csókolni kezdtem a nyakát. Ettől újra beindult és szájával a szám kereste. Amikor találkozott a két száj geybe forrt. Nyelvünk egymásba tekeredett szinte. Élveztem az érett nő forró csókjait. S tudtam hogy itt a pillanat, hogy belé hatolhatok. A farkammal megkerstem a nyilást és könnyed mozdulattal besiklotta a nedves punciba. Lassú mozdulattal toltam be teljes 19 centis farkam, amire ő felemelte a csipőjét és hangossan felnyögött. Amikor teljesen benne voltam, úgy maradtam... A szemei szinte felakadtak a gyönyörtől és halkan, szinte alig hallhatóan mondta, hogy?
- Maradj iigy... Ahhh!
És harmadszor is elment. Vártam, hogy csillapodjon és miután ő kezdte el mozgatni a csipőjét körbe - körbe, rájöttem, hogy tetszik neki a farkam nagysága. Ezért nem nagyon mozogtam, csak követtem csipőjének ritmusát. De egy - két perc után ki - be kezdtem mozogni a farkammal, de nem tettem be neki soha se végig. Ingereltem... Csipőjével egyre jobban kezdett mozogni, igy én is gyorsitottam. Féltem, hogy elmegyek, de egy hirteln pillanatban magához szoritott tiszta erőből és rászúródott a farkamra tekljessen és elélvezett újra. S megállt a teste élvezni és pihenni egyszerre. Kihúztam a faszom a totál nedvtől cuppogó punciból és hanyatt feküdtem. Ő került igy felülre. Rúült a kőkemény farkamra és rácsúszott teljesenNem mozgott le - fel csak körözött a csipőjével.
Most tovább tartott neki, hogy újra a csúcsra jusson, kb 4 - 5 percig. De addig le nem csuszant volna a farkamról. Ráült teljesen és élvezte a hosszát. S felgyorsitott ritmusát követve én is a csúcs felé haladtam. Egy - két másodperccel elöttem élvezet el, s amikor a nedves punciba löveltem a spermám, ő már mozgás nélkül ült rajtam, s az én testem megfeszülésére és az érzéstől, hogy belélövelek, újra elélvezet. Úgy feküdtünk egymáson, lihegtünk mint két kifáradt állat. A farkam még benne volt és nem nagyon ment össze. Tojásaimon éreztem, hogy a spermám és a punci le keveréke folyik rájuk.
- Lihegünk, mint két kifáradt kutya. - suttogta.
- Ha már megemlitetted, állj csak négykézlábra. - mondtam neki.
Amikor teljesitette a kérésem és négykézlábra állt, a fejéhez tettem a farkam, mely csillogott és illatodzott a a sperma és a punci nedvtől, ő pedig szopni kezdte.
A kezemmel megfogtam a mükukit és átnyúlva fellette é punciját kezdtem izgatni. Ő csak nyögött és falta a farkam. Most bebirta venni teljes hosszában, de éreztem hogy nől a faszom a torkában. S mikor már újra kőkemény lett, lehúzta a száját és azt mondta "basszál meg megint"
Igy átmenten a négykézlábon levő Nórika másik felére, a mükukival a kezemben. A mükukit tettem a nedves puncira és szinte beszivta... Mozgatni kezdte a csipőjét, s annyit nyögött csak:
- A faszoddal, ne azzal a kis szarral. Azt a nagy farkad tedd belém.
Igy kihúztam a pinájából a nedves mükukit és a faszom tettem be, tudtam, hogy most már nem gyengédségre vágyik Nóri, hanem egy jó kis kiadós baszásra...
Fogtam a mükukit és a segglukáhpz tettem. Mivel nedves volt a punciléttől, elkezdte a seggébe nyomni.
- Ahhh! - nyögött fel Nóri. De nem vonakodott, hanem a mozgásával leállt és várta, hogy szépen beléhelyezzem a mükuki felét és kezdjem azt ki - be nyomogatni neki. Mikor ez megtörtént, elkezdtünk egy gyors ritmusú baszást. Mint egy pornó filmen, úgy kúrtam ezt a 32 éves kiéhezett nőt, aki 2 óra hossza alatt, legalább 10 - szer elélvezett.
Mikor már én is kezdte a csúcsra jutni másodszor, kivettem a faszom és a szája elé tettem és elkezdte verni. Aikor éreztem, hogy spriccelni fogok, odatettem szája széléhez és belé löttem az összeset. Nóri csak nyelte és a nyelvével nyaldosta a faszom hegyét. S a végén teljesen bekapta és kisem vette, még teljesen le nem kókadt a farkam...
Azóta nem láttam...
Szavazz Te is!

Átlag: 7.4 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 t.555 2017. 12. 4. hétfő 02:10
Vannak benne túlzások!
#15 feherkalman1 2016. 11. 17. csütörtök 10:49
Húúúúú, ez jó volt.

szexinő! Szívesen megkeféllek!
#14 barbi81 2016. 07. 14. csütörtök 20:17
Elég jó
#13 zsuzsika 2014. 10. 4. szombat 08:22
Nem rossz.
#12 A57L 2014. 09. 20. szombat 07:10
Elég jó lett.
#11 listike 2014. 02. 19. szerda 14:41
Tetszett.
#10 tutajos46 2013. 05. 17. péntek 06:16
Kár hogy nem találkoztál vele többet.
#9 sunyilo 2010. 08. 12. csütörtök 18:32
Nagyon lyó csak a hejesiráselenőrrzőtt nem árttana hassznállni...
#8 sztbali 2010. 08. 12. csütörtök 14:15
A helyesírás kicsit zavaró, de egész jó.
#7 szexinő 2009. 01. 5. hétfő 17:56
kurva jó baszál meg engemm is igy!
#6 ss 2008. 03. 15. szombat 14:04
kemény
#5 kukac 2007. 12. 6. csütörtök 21:34
hali
hátigen...ez najon jó érzés :P
heh...nem semmi... hÁLA ITTENEK TOM MIJJJJEN ÉRZÉS EZ xd
#4 piano 2007. 08. 7. kedd 21:25
Nem lehetetlen, hogy 2 óra sex alatt 10-szer élvez el egy nö.A volt barátnöm is ilyen volt.Hakellöen fel van izgulva,s rá van hangolodva a sexre. meg persze ügyes vagy :)akkor igen is lehet söt.......
#3 "Számván" 2007. 08. 6. hétfő 13:24
Szerintem egy nő képes ennyiszer elmenni, de engem a történet más része keserített el.
- a befejezést talán meg lehetett volna csöppet hosszabbítani :)
- a szóhasználat eléggé következetlen: "műkuki" és "faszom"... most vagy nyomjuk a szemérmes, felvilágosítós stílusú kukikákat, vagy bele a lecsóba fasszal, pinával... ez a keverék nekem furcsa
- amúgy már csak zárásként említem meg, hogy annyira kiábrándító a helyesírási hiba egy történetben...
#2 ami 2007. 08. 6. hétfő 02:30
2 óra alatt 10 élvezés nem sok kicsit? :)
#1 Törté-Net 2007. 08. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?