A+ A-

Cat

Már az első napokban feltűnt Catherin, mikor az új cégemhez kerültem. Nagyon szép lány volt és látszott, hogy ezt tudja is magáról, de nem volt öntelt, mint az sokszor előfordul ilyen esetben. Egy másik csoportnak volt a vezetője, de mivel régebb óta a cégnél dolgozott sok tapasztalata volt. Angliából került ide, mikor a kinti cég megalapította itt a leánycálalatát. Sokan hozzá fordultak, ha valami megoldásra váró ügyük volt. Nagyon értett a szakmához és keményen meg is dolgozott ezért, de ennek ellenére nem volt lekezelő a többiekkel. Világosan és egyszerűen beszélt, mindig a másik szemébe nézett és sokat mosolygott. Én is többször fordultam Hozzá segítségért, de egy idő után rájöttem, hogy nem a megoldatlan ügyek miatt megyek, hanem, hogy lássam, halljam a hangját és hogy érezzem azt a kicsit édeskés, de nagyon szolid illatot, ami a bőréből árad. Két hónap elteltével szinte már a rajongásig fokozódtak az érzések bennem, ha láttam, már boldog volt a napom, ha hallottam a hangját szinte elolvadtam.
Ez időtájt szóltak a kollégák, nagy lelkesen, hogy buli lesz Catheinnél. Mint kideült, időnként valakinél össze szoktak jönni, főleg nyáridőben, de leggyakrabban Catheinnél. Egy nem túl nagy házban lakott, elég nagy kerttel és volt egy kis medence is. Ahogy mesélték, mindig itt a legjobbak az összejövetelek. A torkomban dobogott a szívem. Persze a többiek hívtak engem is, de mégsem állít be az ember, ha a házigazda nem hívja meg! Még egy hét volt hátra, minden nap láttuk egymást, de semmi... Csütörtökön volt egy értekezlet, amin Neki kellett beszámolnia, és nagyon jól sikerült. Látszott rajta a megkönnyebbülés és valami jóleső fáradtság, hogy túl van rajta. Egymás mellett mentünk ki a tárgyalóból, mikor odafordult hozzám.
- Gabi, szombaton összejövünk egy páran nálam, kipihenni a hajtást, ami mostanában volt. Van kedved eljönni?
Valahogy kinyögtem egy igent, remegő lábakkal és vörös fejjel elsiettem, bár nem tudom, mi volt sürgős.
Alig aludtam előző éjszaka, csak forgolódtam és Ő járt az eszemben. Hajnalban elnyomott az álom és teljesen kimerülten, felizgultan ébredtem. Őrülten vágytam a kielégülésre, de még ennél is jobban arra, hogy a karomban tartva érezzem a remegését, haljam a sikolyait és élvezzem, hogy én okoztam neki a gyönyört.
Mikor odaértünk, már voltak páran és jó volt a hangulat. Az egyik srác válogatta a zenéket, mindenki beszélgetett, evett, ivott. Folyamatosan Őt lestem, merre van, mit csinál, mit eszik, mit iszik. Úgy nézett ki, jól érzi magát és felszabadultabb, mint az irodában. Megjöttek a késők és megkezdődött a fürdőzés is. Mikor lekapta a bő pólóját és megláttam bikiniben, azonnal nedves lett a bugyim. Erőt vettem magamon és próbáltam észhez térni. Egyfolytában azt mondogattam magamnak: Nem látod, hogy észre sem vesz, egy vagy Neki a sok haverból és egyébként sem te vagy, akire vágyik, foglalkozz végre mással és ne mindig Őt lesd! Innentől fogva kezdtem jbban érezni magam, bár tudtam, hogy meg lesz még ennek a böjtje.
Már javában csillagos volt az ég, mikor előkerült a fagylalttorta és én voltam a szerencsés akire az osztás jutott. Az ötödik szeletnél az egyik fiú meglökött a tolongásban és sikerült elvágni a kezemet. Cathy gyorsan kiosztotta a feladatokat a többieknek engem meg bekísért a házba, hogy lefertőtlenítse és bekösse a kezemet. Mikor beléptünk a fürdőbe, bezárta utánunk az ajtót, leültetett, és számomra addig ismeretlen gyöngédséggel törölte tisztára a sebet és ragasztotta le. Mikor felálltam, elém lépett és szájon csókolt. Majdnem összeestem. A szája puha volt és édes, kiérződött belőle a fagyi és valamilyen kellemes likőr íze. Nem csókolt hosszan, hanem elengedett és rám nézett.
- Ha van kedved, itt maradhatsz buli után. Mikor a többiek mennek, gyere csak be a házba.
Rám mosolygott és kiment. Miután összeszedtem magam, én is visszamentem. Az ajtóban elcsíptem egy megjegyzést. Catherine csoportjából az egyik srác beszélgetet Gáborral, akinek az asztal az enyém mellet volt és azt mondta, hogy itt az újabb préda. Nem értettem, ezért mikor a pityókás srác odébbállt, lecsaptam Gáborra, hogy megtudjam, mi volt ez. Nem akarta elmondani, de kiszedtem belőle, hogy Catheinnek volt egy barátja több évig, aztán senki nem tudja miért, de szakítottak. Ez a srác ráhajtott, de nem jött neki össze. Kiderült, hogy Catherine valószínűleg nem a fiúkat szereti, mert volt egy pár nagyobb buli, amiken előfordult, hogy Cat egy kicsit többet ivott, mint kellett volna és kikezdett egy-két lánnyal. Volt is, hogy néha látták elmenni valakivel. De Gábor azt mondta, hogy ne törődjek ezzel, mert szerinte hülyeség és csak a srác magyaráz bele mindenfélét, mert neki nem sikerült Cathy-t ágyba vinni. Pedig ha tudta volna...
Lassan kezdett mindenki fáradni és szállingóztak az emberek hazafelé. Én is búcsúzkodtam, de még "visszamentem valamiért a házba", és csak vártam. Szerencsére nem kellett sokat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6
2018. 01. 22. hétfő 07:21
Nem nagyon érdekelnek a leszbi történetek, de ez tetszett. Válaszolok rá!
#4 A57L
2017. 04. 2. vasárnap 05:42
Ez sem lett rossz. Válaszolok rá!
#3 listike
2014. 12. 2. kedd 11:34
Ez a szerző is becsapott bennünket. Válaszolok rá!
#2 genius33
2013. 01. 31. csütörtök 08:35
Nagyon fincsi. De sosem lesz folytatása? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2006. 01. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!