A+ A-

Mike 18. szülinapja

Én egy egyedülálló, két gyermeket (Sarah 19, Mike pedig 18 éves) nevelő apa vagyok. A feleségem Julie három évi házasság után úgy döntött, hogy elhagy bennünket. Azóta csak hárman vagyunk. Elhatároztam, hogy Mike 18. születésnapjára kikölcsönzök egy pornófilmet, veszek 6 csomag sört, és egy "fiús estét" rendezek vele. Mike egy kicsit mindig befeléforduló volt, mindig csak tanult, hogy jó jegyeket kapjon, és félénken viszonyult a lányokhoz. Úgy gondoltam, az ünnepség majd egy kicsit feloldja, és szórakozunk egy jót.
Még csak 10 perce ment a film és épphogy túl voltunk az első akciójeleneten, amikor Sarah betoppant a szobába. Hirtelen idegesség fogott el, mert nem tudtam, mit gondol, mit nézünk mi egyáltalán. Ő az a fajta lány volt, aki a pornófilmek nézését mocskosnak és éretlennek ítélte. Meglepetésemre, azonban megkérdezte, hogy nézheti - e ő is. Mondtam, hogy persze, és ezzel lehuppant Mike mellé a kanapéra.
A film lassúbb részei alatt rájuk pillantgattam, hogy lássam a reakciójukat. Mike lenyűgözve meredt a TV - re. (Biztos voltam benne, hogy még szűz és, hogy ez az első alkalom, hogy szemtanúja egy szexuális aktusnak. Feszülten figyelt minden jelenetet. Sarah közönyösnek tűnt. Tudtam hogy Sarah szexuálisan aktív (nem úgy, mint Mike), mert 16 éves korában arra kért, hogy vegyek neki fogamzásgátló tablettákat.
Ahogy a film a vége felé közeledett Sarah finom kis köröket írt le a lábával a forróbb jeleneteknél. Egyébként ő is ivott velünk egy sört, és úgy találtam, hogy a film felkeltette az érdeklődését. Mike szemei még mindig a TV - re tapadtak. A műsor rá is hatással volt: a "lámpás" a nadrágjában egyre inkább nagyobbodott. Sarah mindinkább nyughatatlan lett, végül Mike lábára tette a kezét. Mike egy pillanatra meghökkent, mintha csak most vette volna észre, hogy a nővére mellette ül. Aztán azonnal visszafordult, figyelmét a TV - re irányítva, hogy el ne mulasszon akár egy pillanatot is az "akció" - ból.
Sarah határozottan végigsimított kezével Mike lábán, majd erősen megmarkolta a nadrágban rejlő "lámpást". Mike hirtelen feljebb csúszott a kanapén, és megdöbbent kifejezéssel nézett nővérére. Sarah pedig csak amolyan "szükségem van rád" pillantással nézett vissza rá, ravaszkásan mosolyogva, mintha azt gondolná: "Mike, még csak nem is sejted, milyen élmény vár rád."
Mike kérdőn nézett rám, nem szólva egy szót sem. Azt várta tőlem, hogy valahogy állítsam le a nővérét. De csak megvontam a vállam, és egy "felőlem..." pillantást küldtem felé. Nagy meglepetésemre, Sarah úgy viselkedett, mintha ott sem lennék a szobában. A fotelemben ültem, elválasztva a két díványon ülőtől. Úgy becsültem, elég helyet hagytam nekik ahhoz, hogy egyedül érezhessék magukat, és mégis elég közel voltam ahhoz, hogy lássam, mi folyik kettejük között.
Mike visszanézett Sarah arcába. Sarah, anélkül, hogy elfordította volna tekintetét Mike - ról, megfogta a fiú kezét, és az egyik melléhez szorította. Mike megértette a lány akaratát, és finoman masszírozni kezdte a mellét, a melltartón keresztül megpróbálta felmérni annak méretét, és keménységét. Miközben Mike folytatta nővére mellének cirógatását, a lány az öccse lüktető botját simogatta.
"Állj velem szembe" - mondta Sarah, miközben megragadta Mike felsőkarját, hogy felsegítse. Szavai kizökkentettek abból, ami eddig csak álomnak tűnt. Hirtelen tudatára ébredtem mi is történik a lányom és a fiam között. Vegyes érzelmek kavarogtak bennem... ez nem helyes. De a film, a sör, és a fiatalok cselekedetei teljesen tompává tettek... Többet akartam látni. Elhatároztam, hogy nyugodtan ülök és végignézem, bármi történjék is. Mike csak állt és Sarah közvetlen szembe állította magával. A pamlag szélén ülve kigombolta a fiú nadrágját, végigsimította ujjait az alsónadrág pántján, majd egy egyszerű rántással lehúzta a nadrágot és az alsónacit. Mike farka kivágódott, egyenesen nővére arca felé mutatva. Fehér volt, sima, és nem jártas a szex adta örömökben. Golyói duzzadtak voltak, valószínűleg a filmtől és Sarah simogatásától.
A film véget ért. A TV már csak a "hangyafocit" közvetítette. Nem akartam kikapcsolni, nehogy ezzel megtörjem az események láncolatát. Sarah Mike combjának belső felét cirógatta, óvatosan, nehogy megérintse farkát vagy golyóit. Csak játszadozott vele, hogy felkorbácsolja benne a szenvedélyt. Eközben az arca előtt meredő fiatalos botra bámult, csodálva annak hosszát és vastagságát. Végül kezei a golyókra tévedtek, és meg is markolta őket. Mike felnyögött. Farka megvonaglott, majd görcsbe rándult. Sarah tudta, hogy öccse nincs messze a kilövelléstől, úgyhogy nem vesztegette tovább az idejét. Kezébe véve a merev faszt, tett még néhány simogató mozdulatot, aztán becsúsztatta a szájába. Mike ismét felnyögött.
Az én farkam is lüktetett, amint elképzeltem mit érezhet Mike, miközben farka ott csúszkál a meleg, nedves szájban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 08. 21. szerda 03:47
Nem rossz.
#5 genius33 2013. 04. 23. kedd 10:00
Nekem bejött nyes
#4 D. 2008. 10. 6. hétfő 07:31
Boldog szülinapot bátyó?????
Akkor ki is az idősebb?
Sarah 19, Mike 18?
Akkor ki kinek a milye?
Ehh én ezt nem értem
#3 abrakadabra 2004. 12. 19. vasárnap 23:25
nekem tetszik, 10 ponty
#2 Su 2003. 03. 11. kedd 20:32
Hátt... olvastam már jobbat is.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?