A+ A-

Medencés rosszalkodás

Kinéztem az erkélyen, egy szál rózsaszín csipke és selyem babydollban álltam ott, és láttam amint két férfi jött be az udvarra. Mind a ketten jól kigyúrt izmos, barna férfiak voltak, fekete hajjal és észveszejtő testtel. Az egyik fecske alsóban, a másik combhoz tapadó térd fürdőruhában. A szemem rögtön megakadt azon a részen. Nagy szerszámmal jártak, az biztos. És akkor az anyám beszólt a szobámba: - Vegyél magadra valamit ! - Gondolhattam volna, hogy arra céloz, hogy a két férfi biztosan engem fog bámulni. Mint utólag rájöttem, a medence tisztitók voltak.
Engedelmeskedtem jó anyám akaratának, és becsuktam a szobám erkélyének ajtaját. Nagyot nyögve dőltem az ajtónak. Egyre csak az járt a fejemben: Akarom... Mindent akarok... ! Hallottam, ahogy a Mercedes elhajt, és a kis spánielem, Jonny, megugatja azt, mint mindig, amikor az anyám távozik. Rögtön előbújt bennem a kisördög. Már betöltöttem a 18-at. Nekem aztán senki se mondja meg, hogy mit tegyek !
A szobám - az én csodálatos birodalmam - ablakát újra kinyitottam, és lenéztem. Azok a görög istenek még mindig ott voltak, és azzal voltak elfoglalva, hogy lehullott leveleket szedjenek ki a medencénkből. Újra befordultam, és kinyitottam a gardróbszobám ajtaját. Elkezdtem "ásni", míg végül ráakadtam a legszexibb bikinimre - zöld, finom kis darab, tangával - , és felvettem. A tükör előtt felborzoltam a hajam, feltettem egy napszemüveget, és magammal vittem egy kis napolajat.
Ahogy leértem, a hatás nem maradt el. A két fickó lazán, nagyot nyelve köszönt, és folytatták tovább a munkát az én testem figyelésével együtt.
A gumimatracot rádobtam a vízre, és lassan, érzéki mozdulatokkal áttettem a combom a túl oldalára. A tenyerembe fogtam egy kis vizet, és a kulcscsontomba locsoltam. Hátrahajtottam a fejem, és élveztem, ahogy a hideg víz a két mellem közé gördül... Kéjesen felnyögtem egy kicsit, és kinyitottam a szemem. Mindkét pasas engem nézett. Az egyik a farkát dörzsölte, a másik csak nézett. Az első odajött, és megkérdezte, bekenhet-e. Én bólintottam egy cinkos mosollyal., és azt mondtam, csak akkor, ha a másik is jön. Erre mindkettő ott termett, és mindketten csorgattak rám egy kis olajat. A merészebbik rögtön a melleimet kezdte el masszírozni, a másik a combomat. Nagyon jól esett, ahogy a napfény simogatott, és ez a két 25 körüli férfi kényeztet. Elkezdtem mozgatni a csípőmet. A matrac a vízzel együtt hullámzott. A mellbimbóim úgy megkeményedtek, hogy egy érintés, és elélvezek. Éreztem, hogy a tangám már tiszta lucsok. Nyögtem, és kipirultam. Amikor a merészebbik pasi felnézett, megcsókolt. A másik pedig megérintette a bugyimat. Le- föl húzogatta az ujját a nedves nyílásomba be-be hatolva a vékony anyagon át. A csiklóm már úgy feszült, mint még soha.
A csókolódzós térített észhez. A hónom alá nyúlt, és felemelt a matracról, így most már a vízben álltam. Újra megcsókolt, a nagy nyelve a számba siklott. Az egyik kezével kihúzta a bugyim pántját, a másikkal benyúlt, és a csiklómat izgatta. Addig amaz pasi levette a nadrágját. Én már ekkor is a plafonon voltam, de amikor a medence partjára fektettek, és lekerült rólam a melltartó, és a bugyi is, majd meghaltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.71 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 1. szerda 05:33
Írtál már jobbakat.
#5 papi 2014. 05. 18. vasárnap 16:35
Gyenge
#4 A57L 2013. 10. 19. szombat 04:11
Elmegy.
#3 gabo 2006. 01. 25. szerda 22:23
Elég gagyi! 1pont
#2 Tamás 2006. 01. 23. hétfő 12:16
Érdekes anatómiája lehetett a kiscsajnak:"A csiklóm hatalmasat spriccelt, a pasi mellkasára.". A kis fütyid spriccelt le te kis álmodozó.
#1 Törté-Net 2006. 01. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?