A+ A-

A forgatás 1. rész

Írta: Bonfils (emale@bonfils.com)
2001. január 27.
Az eredeti történet a http://www.tales-of-lust.com/ címen található.
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2005. december

Becky egyedül ült az öltözőben. Megigazította a ruháját, és a tükörhöz hajolt, hogy ellenőrizze a sminkjét. Felvette a rúzsát, aztán visszatette, és rágyújtott egy cigire.
Sóhajtva megnézte az óráját. A terv szerint még volt pár perce a forgatás megkezdése előtt. Egy kicsit idegesen érezte magát kösztümében, ami tulajdonképpen csak egy kis fehérnemű volt, meg selyemharisnya és egy magassarkú cipő.
Bizonytalan lett volna? Nem igazán. Már nagyon várta ezt az egészet. És egy kicsit talán ideges is volt - milyen lesz majd?
A rendező bejött az öltözőbe. Alacsony, sovány férfi volt, úgy harmic körüli. Becky ránézett.
- Nos - kérdezte a férfi. - Készen állsz?
Becky bólintott. Hallotta, hogy a stúdióban bútorokat tologatnak ide-oda.
- Csak nyugi - mondta a rendező. - Szépen lassan csináljuk végig.
Nagyon kedves volt hozzá. Becky habozva rámosolygott, és elnyomta a cigijét.
- Oké - mondta.
Követte a rendezőt a stúdióba. A fények már fel voltak kapcsolva. Az operatőr, egy fiatalabb srác pólóban és farmerben, éppen az utolsó beállításokat ellenőrizte. Egy összecsukható székben ott ült Jack, Becky filmbéli partnere, a kávéját iszogatva. Mikor meglátta Beckyt, udvariasan bólintott. Húsz év körüli, jó testfelépítésű férfi volt, pólóban és farmerben. A lány nem tehetett róla, egyszerűen muszáj volt megbámulnia a férfi testét, és érezte, hogy a férfi is így van ezzel. Ez nem is volt meglepő, ebben a szexi ruciban. Tekintetükkel vetkőztették egymást, míg Becky zavarában félre nem nézett.
Végignézett a díszleten. Egy hagyományos nappalinak tűnt - székek, könyvespolcok, egy dívány és egy puha szőnyeg.
- Kezdhetjük? - kérdezte a rendező, az operatőr pedig bólintott.
Becky megremegett. Szóval ez lenne az. Jack felállt, és odajött hozzá.
- Ülj le - mondta a rendező, és az egyik székre mutatott.
Becky leült. Érezte a lágy anyagot majdnem teljesen meztelen feneke alatt. A rendező adott neki egy jó minőségű pornóújságot, a lány pedig gyorsan átlapozta. Minden oldalon fényes fotók voltak, amelyeken izmos férfiak szeretkeztek vékony, nagymellű nőkkel.
- Oké - kezdte a rendező. - Lapozz párat, aztán kezdj el maszturbálni. Kész vagy?
Becky habozott. Nem gondolta, hogy maszturbálnia is kell majd. Bizonyos szempontból ez még erkölcstelenebbnek tűnt. De száműzte fejéből a gondolatot, és csöndesen bólintott. Hallotta, ahogy a kamera zúgni kezd. Ideje elkezdeni.
Lassan lapozott egyet. Egy fotó volt előtte, amin egy teljesen felizgult férfi egy nőre élvezett. A pasas arca eltorzult az élvezettől, duzzadt péniszéből hosszú, fehér spermacsík lőtt ki. A nő a padlón terült el behunyt szemekkel, és mindkét kezével a melleit gyömöszölte. Intenzív, izgató kép volt.
Becky letette a magazint, és lábait széttárta a kamera előtt. Oldalra húzta a bugyiját, így előbukkant csupasz puncija. Az operatőr közelebb jött, és Becky előrenyomta a csípőjét, megmutatva csiklóját a kamerának. Két kezével széttárta az ajkakat, hogy a kamera a punci rózsaszín belsejébe is beláthasson.
- Szép - suttogta a rendező. - Folytasd.
Egyik ujjával óvatosan klitoriszához ért. Meglepetéssel tapasztalta, hogy máris milyen nedves. Ujja lassan körbesimította a puha csiklót, és felnyögött. Megnyalta az ujjait, és simogatni kezdte nedves ujjbegyeivel a punciját. Hüvelykujját forró klitoriszának nyomta.
Érezte, hogy ujjai egyre nedvesebbek lesznek. Álmondozva figyelte a punciját, és erősebben kezdte gyömöszölni. Az operatőr lassan megkerülte, minden szögből felvette a látványt. Becky mindvégig a kamerába tartotta kicsi, rózsaszín klitoriszát.
- Dugd fel az egyik ujjadat - mondta a rendező.
Becky egyik ujját felnyomta forró puncijába. Kegyetlenül nedves volt. Égő barlangocskája szorosan az ujjára tapadt, és lassan elkezdte ki-be huzogatni. Megszabadult minden gátlástól, újabb ujját nyomta be, és feltárta forró nyílásnak nedves belsejét. Az ujja ki-be csúszkált az ajkak között. Az operatőr letérdelt elé, és ráközelített. A lány lábai remegtek, és zihálni kezdett.
Basszus - suttogta a rendező - ez kurva jó! Abba ne hagyd, kérlek! -
Becky egyre gyorsabban és gyorsabban nyomta fel az ujját a puncijába. Nedvei lassacskán, csillogva folytak végig a combja belső oldalán. Aztán hirtelen kihúzta az ujjait. Inkább széttárta a lábát és szétfeszítette az ajkait, hogy a kamera jól a pinájába láthasson. Forró és csöpögő barlangocskáját egyenesen átadta a lencsének.
- Maradj így - nyögte a rendező. - Közelíts rá.
És Becky mozdulatlan maradt, de nagyokat lihegett. És megint meghallotta lábai közül a kamera surrogását.
- Jól van - mondta végül a rendező. - Jó lesz, ennyi, csapó.
A kamera egy kattanással elhallgatott, az operatőr pedig felkelt a padlóról. Becky szédülten ült fel. A rendező adott neki egy csomag papírzsebkendőt, amivel megtörölhette az ujjait és a punciját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2015. 11. 22. vasárnap 08:43
Nem rossz.
#6 A57L 2014. 11. 4. kedd 08:56
Ez nagyon jó lett.
#5 papi 2014. 03. 23. vasárnap 21:29
Tetszik
#4 Pavlov 2011. 01. 30. vasárnap 21:10
A szerzővel e-mail-ben készített interjúm itt olvasható: http://pavlovurasag.blogspot.com/2011/01/interju-bonfilssel.html
#3 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 19:29
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 19:29
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2006. 01. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?