A+ A-

Erika és én 1. rész

Erikával az első orgazmusunkat egy gimnáziumi bál után éltük át. Akkoriban a kamaszok még máshogy voltak elengedve, az, hogy éjfél után kísértem haza egy 17 éves lányt egyáltalán nem volt szokásban. Már egy ideje "jártunk", és a függőfolyosó sötét kanyarulatában a szenvedélyes csókolózás mindennapos volt.
Akkor viszont késő éjszaka volt, senki nem mászkált és mér zömében a tévéket is lekapcsolták, úgyhogy a csókolózást nemsokára a kezek felfedezőútja követte. A matrózblúz alatti kicsi, kemény, melltartó nélküli mellek már nem először simultak a tenyerembe és nem először váltottak ki heves erekciót bennem. Most viszont Erikán szoknya volt, amit egyébként nem nagyon hordott és úgy éreztem, hogy talán több teret enged a kutakodásnak, mint az eddigi farmernadrágon keresztüli fenékmarkolászás. És én is meglepődtem azon, hogy nem váltott ki belőle semmi tiltakozást, amikor a kezem a combján felcsúszva a szoknya alatt a fenekére tettem. Egész kevés lógott ki a félgömbökből a bugyi szegélye mellett, de ott a bőr csodálatosan selymes és feszes volt. Amikor pedig a tenyeremet belecsúsztattam hátul a bugyijába..
Hát láttam már az arcát a csókolózástól és tapizástól felizgultan, de most mintha nem is azé a lányé lett volna, akit ismertem. Éreztem, hogy most végre kevés akadályra számíthatók a szoknya alatti kalandozásomban és a szeméremdombjára tettem a kezem. Nem tiltakozott ellene, tovább folytatta a csókot, én pedig combjai közé süllyesztettem a kezem, éreztem a bugyi szegélye mellett kigöndörödő szőrszálakat, és azt a nagyon finom bőrt a punci és a combok találkozásánál. Már nem emlékszem pontosan, hogy arra a suta kérdésemre, hogy benyúlhatok-e a bugyijába válaszolte-e, csak arra, hogy egyszerre csak a kezem a combjai között a szőrös punciját markolja és hogy ez még százszorta jobb érzés mint ahogy esténként farokverés közben elképzeltem.
Kis terpeszbe állt és puncijának felnyíló, nedves rése kínálta magát az ujjaimnak. Nem gondoltam, hogy ez ennyire nedves, puha és meleg tud lenni. Türelmetlenül nyomakodtam a hüvelye felé, ám Erika megfogta a kezem és előrébb húzta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 07. 8. szerda 04:00
Gyenge lett.
#3 sihupapa 2008. 11. 23. vasárnap 03:40
hihető, életszerű, és gyönyörű.
#2 gyula 2006. 01. 9. hétfő 19:19
Ezen, a megszépítő messzeség által megszűrt emlékezések történeteinek báját nem lehet felülmúlni.... Nem bánnók a folytatást!
#1 Törté-Net 2006. 01. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?