A+ A-

Unalom

Otthon voltam és rémesen unatkoztam. Leültem a számítógépem elé. Bekapcsoltam. Társaságra vágytam. Mindegy kivel, de beszélgetni akartam. Ismertem pár chat helyet. Fölléptem a hálózatra, és beléptem az egyik kedvelt meleg honlapra. Nem sokáig kellet várnom...
Otthon voltam és rémesen unatkoztam. Leültem a számítógépem elé. Bekapcsoltam. Társaságra vágytam. Mindegy kivel, de beszélgetni akartam. Ismertem pár chat helyet. Fölléptem a hálózatra, és beléptem az egyik kedvelt meleg honlapra. Nem sokáig kellet várnom, a nick megjelenése után röviddel jött az első mondat, ami csak ennyi volt:
- Szia!
- Szia !- Írtam vissza röviden.
- Honnan vagy?
- Bp-ről.
Hamar megtaláltuk a közös témát. Gondolhatjátok mi volt az. Természetesen a sex. Kivel? Hogyan szereted? Hogy nézel ki? Tapogató kérdések után, egymásról csak szűken, de bemutatkoztunk. Az ember, legalább is én, óvatos vagyok. Fenntartással szoktam fogadni minden megnyilatkozást. Hiszen a neten azt írnak, amit csak akarnak. Sokszor nem őszinték, csak szórakozni akarnak, vagy csak unatkoznak, mint én akkor. Így folyt a chat közöttünk, amikor is hirtelen "boy186" mert ez volt a nick neve amin bejelentkezett, megkérdezte:
- Nem akarsz dugni egyet?
Belementem a játékba. Visszaírtam, hogy, - De akarok! Nagyon kívánom már a szexet! Amúgy is pont ráérek.
- Akkor gyere el az XY utcai moziba!
- De én nem akarok filmet nézni! Mást akarok!
- Nem filmet fogunk nézni! Dugni fogunk!
Egyre komolyabb lett a mondatok súlya. Írtam is neki, hogy ez túl gyors és különben is... !
Ekkor hosszan és őszintének tűnő írásba kezdett, hogy egyetemre jár. Vidéki ,aki kollégiumban lakik és nem igen tud megismerkedni senkivel. Azaz tudna, de nem mer. Mert fél, hogy kiderül mássága. Az évfolyamon a társaival nem mer kezdeni. Nem tudja róla senki, hogy ő valójában, a fiúkat szereti.
Találkozót beszéltünk meg még aznapra. Kiválasztottam egy hozzánk közel eső helyet, ami éppen neki sem volt messze. Általában nem sokan jártak arra. Két óra múlva találkoztunk. Volt időm előkészülni. Gyorsan megfürödtem. Meleg volt az idő. Odakinn magasan járt a nap. Felkaptam magamra egy farmert, és egy testhez álló ujjatlan pólót. Még alsónadrágot sem vettem fel. Nagy melegben szerettek anélkül járni. Belenéztem a tükörbe, jól néztem ki. Az alakom kisportolt volt, amit a rendszeres úszással értem el. Nem úsztam versenyszerűen, de sokat és rendszeresen tettem ezt. Néha még vízipólóztunk is a haverokkal. Hátra fésültem rövidre nyírt hajamat, kicsit bekentem zselével. Indultam is.
Előbb értem oda, mint "boy186". Minden esetre megadtuk a mobilszámokat, ha esetleg nem ismernénk fel egymást, akkor megcsörgetjük egymást.
Eltel vagy tíz perc, már azt hittem nem jön el. Ekkor megszólalt a telefonom. Itt " boy186" azaz Karcsi. Itt állok mögötted, azt hiszem, mert te is telefonálsz, valamint nálad csörrent meg.
Hirtelen megfordultam. Valóban ott állt mögöttem Karcsi. Kicsit magasabb volt, mint én. 186 cm, fekete hajú, kék szemű, tökéletes alakjával lenyűgözött. Farmerban volt ő is, meg egy piros póló volt rajta. Mosolygott, amikor hozzám lépett. Kezet fogtunk. Azzal kezdte a beszélgetést, hogy nem csalódott, sőt...!! Mást én sem mondhattam neki. Még nem volt dolgom ennyire tökéletes fiúval.
Nem bírtam ki, hogy meg ne nézzem elől a farmerját . Szép kis csomag dudorodott neki. A fenekén feszült a nadrág. Formás feneke volt, az igazat megvallva.
Mindjárt rátértem a lényegre. Mondtam, ne menjünk abba a moziba. Hanem menjünk fel inkább hozzám! Egyedül lakom egy külön bejáratú albérletben. Tanulok én is mint Karcsi. Csak én egy másik egyetemen. Nem kellett sokat unszolnom, hiszen mind a ketten tudtuk, mit akarunk egymástól. Már a chaten megbeszéltük: dugni akarunk.
Hamar otthon voltunk. Kinyitottam az ajtót előre engedve Karcsit.
A lakás ajtót kulcsra zártam, és már húztam is magamhoz a száját. Szívtam a nyelvét, ahogy bírtam. Forgattam a szájában, ahogy még nem csókolta senki úgy csókoltam. Hamar meg lett az eredménye, mert mind a kettőnk farka erősen dudorodni kezdett. Gyorsan megszabadultunk a ruháinktól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 91boy 2015. 08. 25. kedd 22:43
Szerintem jó kis sztori
#3 A57L 2014. 11. 18. kedd 07:04
Nekem nem tetszett.
#2 kelyhecske 2010. 06. 13. vasárnap 00:48
kissé rövid...de tetszett
#1 Törté-Net 2005. 12. 24. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?