A+ A-

Egy asszony és a testedzés

38 éves nő vagyok.
Férjemmel elég unalmas házasságunk volt, amúgy megvoltunk. Szexuális életünk alig volt, ő 48 éves 1-2 havonta volt szex. Én igyekeztem a testemet karban tartani, bár nem voltam karcsú hanem inkább nagymellű, asszonyos alkat, aki hízásra hajlamos. A melleim 105-ös méretűek. Ezért rendszeresen járni kezdtem - egy héten kétszer- aerobikra egy sportcentrumba. A férjemet nem zavarta, nekem jólesett. Szerencsére jó társaság volt, mégha én az idősebbek közé is tartoztam, azért voltak sokan korombeliek. Aki vezette a tornát Ági volt, egy 40 körüli nagyon klassz nő, össze is barátkoztunk. Lényeg hogy nagyon jól éreztem magam, a tornát is szerettem, zavartalanul ugráltam, mozogtam, mivel természetesen csak nők voltak, nem zavart ha a nagy melleim ugráltak, fenekem látszott. Torna után lefürödtünk, aztán öltözés és jóérzéssel mentem haza.
Közös öltöző és fürdő volt, persze külön a női és férfi rész. Ugyanis volt sok férfi, akik kondizni jöttek a szomszédos terembe. Általában fiatalabbak persze. Szóval a közös öltözések, fürdések alkalmából sokat beszélgettem Ágival, aki mondta, irigyli a mellemet. Neki kisebb keményebb volt, viszont izmos karcsú teste. Beszéltünk a szexről, elmeséltem milyen gyér a szexuális életem.
Egy ilyen alkalom után öltözni kezdtünk - Ági a fülembe súgta hogy vigyázzak a bal szélső fogassal, mert ott mögötte a falon van egy kis luk ami a fiú öltözőbe végződik, itt szokták kukkolni a fiúk a nőket. Aki ott öltözik azt teljesen látják. Mondom neki már többször is öltöztem ott. Erre nevetett, akkor a nagy cicijeid már ismerik.
A dolog megragadott bennem. Az öltözőből kimenve mindegyik fiúra úgy néztem, hogy na ez is már ismeri az egész testem. A férjemen kívül alig volt kapcsolatom mással, nem voltam járatos a szexben lévén nem vagyok fiatal. Ha egy fiú rámnézett, már arra gondoltam ez is látott. Elmeséltem ezt Áginak, aki nevetett: mit zavartatod magad? És akkor mi van? Én van hogy direkt ülök oda. Elmesélte, hogy van egy fiúja aki ilyenkor a kondiban gyúr, ő mesélte a dolgot és volt többször hogy a férfiakkal őt kukkolták éppen. És hogy őt is meg a fiúját is ez nagyon izgatja.
Következő alkalommal Ági szólt, ülj oda, meglásd nem rossz érzés. Hallgattam rá, odaültem és úgy öltöztem. Nagyon furcsa érzés volt, tudtam, hogy lesnek és mégis meztelenre vetkőztem, sőt testemet izgalom fogta el. Néha még oda is fordultam a fal felé, nagy melleimet mutogatva. Az izgalomtól a bimbóim keményre ágaskodtak. Ági észrevette, na ugye hogy nem rossz?
Így ment pár napig, egyik nap Ági mesélte, hogy a fiúja is kukkolt engem és nagyon felizgult a melleimre. Meg hogy sok fiúnak tetszem. Pirultam. Ekkor Ági szólt: gyere mutatok valamit.
Torna után voltunk már, csak ketten maradtunk. A szomszédos helyiség valami raktár lehetett. Ági mutatott egy lukat, ahol megdöbbenésemre a fiú zuhanyzóba lehetett látni. Szabadon láttam, ahogy 5 izmos férfi zuhanyzik teljesen meztelenül. Ági megmutatta a barátját is: Péternek hívták, és ami feltűnt rögtön, az a nagy farka volt, lehetett vagy 23 cm. Ilyet még csak képen láttam, ezt mondtam is Áginak, aki büszkén nevetett: bizony klassz farka van, csak az a baj, hogy nem bír nyugton maradni, minden nőt megdugna, akit csak lát. Mit mondjak én is felizgultam a farka láttán. Ági mosolyogva nézett: na mi van, tetszik, szeretnéd, ha megdugna?
Elvörösödve nem válaszoltam. De testem elárult mindent és ezt Ági látta.
- Ne viccelj, igaz hogy nem semmi pasi, de mégis csak a fiúd, meg én is férjnél vagyok
- Mondjuk az semmit nem jelent, egyébként volt ő már más nővel is és én is voltam már más fiúval.
- Megcsaltad már?
- Többször is. Na jó van egy ajánlatom számodra. Megszervezem neked Pétert, ha te is megteszed, amit én akarok.
- Mire gondolsz?
- Van egy férfi, le vagyok kötelezve neki. Nem fiatal már, de nem is öreg. Van egy tartozásom felé, és rendezhetem, ha szerzek egy nagymellű nőt neki.
- Mit képzelsz? Nem vagyok kurva.
- Ne izgulj nem lesz rossz én is lefeküdtem már vele. Bízz bennem. Gondolj Péter farkára, ígérem nem fogod megbánni.
Nemet mondtam, ő csalódottan fogadta, de azt mondta, gondoljam azért át. Felháborodva mentem haza. Ági egyszerűen kurvának akart használni. Pár napig állandóan csak erre gondoltam. Péter hatalmas farka is egyre többször felrémlett, izmos teste. Álmomban vele voltam, vele szeretkeztem és felizgulva nedvesen ébredtem rá. Ugyanakkor mikor a kurva dologra gondoltam, már nem felháborodás, hanem izgalom öntött el. Milyen lehet egy ismeretlennel lefeküdni? Sokat tépelődtem. Aztán egyik edzés után félrehívtam Ágit.
- Az a férfi biztos hogy nem olyan rossz?
Ági szeme felcsillant.
- Hidd el én is lefeküdtem vele, nem fogod rosszul érezni magad.
- Nem fog bántani?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 07. 12. péntek 06:16
Nagyon jó.
#7 v-ir-a 2011. 12. 28. szerda 00:11
érdekes, izgató,jó...
#6 Bratyó 2005. 12. 14. szerda 17:54
Még hogy nem érdekelt senkit?
#5 yorka 2005. 12. 14. szerda 16:24
Állati jó! Csak így tovább!
#4 Vera 2005. 12. 14. szerda 12:18
Köszi!
A hétvégés sorozat harmadik részét azért nem küldtem el mert azthittem nem érdekel senkit.
Remélem az írásaim azért valakiknek tetszenek, köszönet nekik.
Sziasztok
Vera
#3 Sasha 2005. 12. 13. kedd 08:35
Nagggyon jó! Izgi
#2 banurr 2005. 12. 13. kedd 08:14
Szia Vera!
A hétvégés sorozatból lemaradt a vasárnap!!! Nem történt semmi vagy hiányzik az "ihellés" hozzá??
Tehetünk valamit a folytatás érdekében??....:D
Tudod...hozzám fordulhatsz bizalommal ilyen ügyek megoldásában...:D
#1 Törté-Net 2005. 12. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?