Szolgálatban

Szavazás átlaga: 7.47 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2005. december 3.
Hossz: 8 069 karakter
Elolvasva: 2 457 alkalommal
Korán tavasszal vonultam be, egy kis falu melletti laktanyába. Az első hetek igen gyorsan teltek el. A kiképzési idő alatt, még élni sem hagytak bennünket. Később viszont már az idő lassan megállni látszott. Nem kaptunk sűrűn kimenőt, így gyakran csak álmodoztunk a sexről, amit annak előtte csak úgy habzsoltunk. Ezért esténként beszélgettünk egymással, a körletben, lámpaoltás után a sötétben. Természetesen a téma mindig a sexnél kötött ki...

Korán tavasszal vonultam be, egy kis falu melletti laktanyába. Az első hetek igen gyorsan teltek el. A kiképzési idő alatt, még élni sem hagytak bennünket. Később viszont már az idő lassan megállni látszott. Nem kaptunk sűrűn kimenőt, így gyakran csak álmodoztunk a sexről, amit annak előtte csak úgy habzsoltunk. Ezért esténként beszélgettünk egymással, a körletben, lámpaoltás után a sötétben. Természetesen a téma mindég a sexnél kötött ki.

Észrevettem, hogy a hálóban, ahol tízen voltunk, az esti beszélgetések alatt Tamás tevékenyen részt vesz, mindenhez hozzászól. Amikor a sexről és a lányokról beszéltünk, akkor viszont hallgatott. Rajtam kívűl ez senkiben sem merült fel, így hallgattam én is. Nem akartam, hogy ugratni kezdjék, hogy még nem volt nővel, sem azt sem tudja mi az a sex, meg hasonló egyéb ostobaságokkal. Amúgy Tamással igen jóban voltam, a nap minden percét együtt töltöttük, ha lehetett. – A szolgálat néha úgy hozta, hogy nem kerültünk össze.

Barátság volt közöttünk, már az első naptól kezdve. Sok közös témánk volt. Rengeteget tudtam vele beszélgetni. Csak a sex, az nem került szóba, egy darabig, kettőnk között.

Éreztem, hogy Tamás kerüli a témát, csak az okát nem tudtam felfedezni nála. Mindig zavarba jött, ha csak célzást tettem arra vonatkozóan, hogy van – e valaki az életében?

Tamás amúgy igen jóképű, és fantasztikus alakja volt, amit rendszeres kondizással ért el. Izmos felső teste, lába, és igen formás feneke volt, amit a közös zuhanyozóban, fürdés közben megfigyelhettem. Azt is észrevettem, hogy ilyenkor szégyenlősen a fal felé fordul, háttal mindenkinek. Pedig a farka, amit a lába között hordott, igen formás volt.

Nem volt mit szégyelnie! Nem volt túl nagy, de kicsi sem. Általában ő készült el a fürdéssel a leghamarabb mindannyiunk közül. Igyekezett be a szobába, elsőként az ágyába bújni.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.47 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. február 9. 10:33
#4
Nem az én világom.
1
a
A57L
2014. november 16. 09:26
#3
Nekem nem jött be.
1
v-ir-a
2012. augusztus 27. 22:14
#2
ez tök jó🙂
1
T
Törté-Net
2005. december 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1