A+ A-

Szolgálatban

Korán tavasszal vonultam be, egy kis falu melletti laktanyába. Az első hetek igen gyorsan teltek el. A kiképzési idő alatt, még élni sem hagytak bennünket. Később viszont már az idő lassan megállni látszott. Nem kaptunk sűrűn kimenőt, így gyakran csak álmodoztunk a sexről, amit annak előtte csak úgy habzsoltunk. Ezért esténként beszélgettünk egymással, a körletben, lámpaoltás után a sötétben. Természetesen a téma mindig a sexnél kötött ki...
Korán tavasszal vonultam be, egy kis falu melletti laktanyába. Az első hetek igen gyorsan teltek el. A kiképzési idő alatt, még élni sem hagytak bennünket. Később viszont már az idő lassan megállni látszott. Nem kaptunk sűrűn kimenőt, így gyakran csak álmodoztunk a sexről, amit annak előtte csak úgy habzsoltunk. Ezért esténként beszélgettünk egymással, a körletben, lámpaoltás után a sötétben. Természetesen a téma mindég a sexnél kötött ki.
Észrevettem, hogy a hálóban, ahol tízen voltunk, az esti beszélgetések alatt Tamás tevékenyen részt vesz, mindenhez hozzászól. Amikor a sexről és a lányokról beszéltünk, akkor viszont hallgatott. Rajtam kívűl ez senkiben sem merült fel, így hallgattam én is. Nem akartam, hogy ugratni kezdjék, hogy még nem volt nővel, sem azt sem tudja mi az a sex, meg hasonló egyéb ostobaságokkal. Amúgy Tamással igen jóban voltam, a nap minden percét együtt töltöttük, ha lehetett.- A szolgálat néha úgy hozta, hogy nem kerültünk össze.
Barátság volt közöttünk, már az első naptól kezdve. Sok közös témánk volt. Rengeteget tudtam vele beszélgetni. Csak a sex, az nem került szóba, egy darabig, kettőnk között.
Éreztem, hogy Tamás kerüli a témát, csak az okát nem tudtam felfedezni nála. Mindig zavarba jött, ha csak célzást tettem arra vonatkozóan, hogy van -e valaki az életében?
Tamás amúgy igen jóképű, és fantasztikus alakja volt, amit rendszeres kondizással ért el. Izmos felső teste, lába, és igen formás feneke volt, amit a közös zuhanyozóban, fürdés közben megfigyelhettem. Azt is észrevettem, hogy ilyenkor szégyenlősen a fal felé fordul, háttal mindenkinek. Pedig a farka, amit a lába között hordott, igen formás volt.
Nem volt mit szégyelnie! Nem volt túl nagy, de kicsi sem. Általában ő készült el a fürdéssel a leghamarabb mindannyiunk közül. Igyekezett be a szobába, elsőként az ágyába bújni.
Egyszer úgy adódott, az egyik hétvégén, hogy egy szolgálatba kerültünk. Hétvége lévén, sokan hazamentek eltávozásra. Mi nem mehettünk,hiszen szolgálatba osztottak be mindkettőnket.
Járőrszolgálatot adtunk, ami azt jelentette, hogy három óránként végig kellet sétálni a laktanya kerítése mentén, ellenőrizni a technikai területet, nem történik-e valami rendellenes. Késő este volt, korom sötét, szinte semmit sem lehetett látni.
Elindultunk a szokásos körjáratra. Mondtam nevetve Tamásnak, ha most történne valami, azt sem látnánk, tudnánk, hogy mi, vagy ki, mert olyan sötét van! De minket sem venne észre senki sem!
Tamás erre elém állt és azt mondta hirtelen: - Akkor menjünk el egy jó helyre!
Kérdőn néztem rá. Meg is kérdeztem: -Hova menjünk?
-Menjük el az üvegházba! Van ott eldugva egy üveg pálinkám. Igyuk meg!
A laktanyában volt egy régi üvegház, amit már nem használtak Régebben, termeltek benne cserepes növényeket, amit értékesítettek, amiből volt egy kis bevétel.
Igent mondtam, mert késő este volt és már hűvösre fordult az idő, ezért egy kicsit fáztam, az igazat megvallva. Elindultunk az üvegház felé.
Benyitottunk az ajtón, amit már nem is zártak be sohasem. Nem volt mit őrizni benne. Régi állványok, padok, meg asztalok voltak. Az évek során kiselejtített matracok, ágyak.
Tamás elővette az eldugott üveg pálinkát. Letelepedtünk az egyik még jó állapotban lévő ágyra. Egymás mellett ültünk. Odanyújtotta az üveget, hogy húzzam meg. Ő is ivott egy jó adagot. Az ital kellemesen áradt szét a testemben. Már nem fáztam annyira. Beszélgettünk mindenféléről, az ital megtette hatását. A fejem egy kicsit szédelgett, de nagyon jó éreztem magam.
Tamás egyszercsak elhallgatott és kezét a combomra tette. Lassan símogatni kezdte, óvatosan. Nem tudta, mit fogok csinálni. Éreztem, hogy a keze kissé megremeg, amint halad felfelé az ágyékom felé. Nem ellenkeztem, ez felbátorította őt. Fejét a vállamra hajtotta és puha ajkával a nyakamat kezdte csókolgatni. Magam is meglepődtem, hogy jó ez az érzés: Tamás érintése, simogatása, csókjai a nyakamon. Az ágyékomban bizsergést éreztem.
A farkam kezdett mocorogni. Odanyúltam Tamás ágyékához és megfoftam nadrágon keresztül a farkát. Igen tekintélyesre nőtt, még így nadrágon kersztül is érezni lehetett. Feszültek a gombok a sliccén. Lassan gombolni kezdtük egymás nadrágját, miközben már csókolóztunk.
Mindezt egy szó nélkül tettük. Mindketten tudtuk, hogy bekövetkezik az, amit már régóta vártunk. Annélkűl, hogy egy percre is abbahagytuk volna a csokolózást, megszabadultunk minden ruhánktól.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:26
Nekem nem jött be.
#2 v-ir-a 2012. 08. 27. hétfő 22:14
ez tök jó smile
#1 Törté-Net 2005. 12. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?