A+ A-

A rózsaszín zselés

Egy szokásos forró, nyári délután volt. Az ágyamon ülve olvasgattam a barátom erotikus sms-eit, és róla álmodoztam. Két hete nem láttam már, mert elutazott munkaügyben és nagyon hiányzott. Ilyenkor minden éjjel bujaságokat, vadságokat suttogtunk egymásnak a telefonba vagy sms-ekben részleteztük, mit tennénk egymással, ha együtt lehetnénk. Éppen egy ilyen sms-t olvasgattam, s mivel még nem volt éjjel, mégse várhattam addig, ezért támadt egy remek ötletem. Felpattantam az ágyról, leengedtem a reluxákat és kulcsra zártam az ajtót. Bekapcsoltam a ventilátort is, ne legyen túl melegem. Behelyeztem a kedvenc erotikus DVD-met a meghajtóba, s amíg töltött ... elővettem a vibrátoromat az ágyneműtartóból. Egészen megkedveltem, pedig régen álmomban se gondoltam volna, hogy ilyesmit fogok használni. A barátomtól kaptam, mivel sokat van távol, mondván ne unatkozzak. Először furcsa volt, de most már szinte ragaszkodok, ehhez a 23 cm-es rózsaszín, eres, zselés "álomhoz", amit szépen kidolgozott fejjel láttak el.
Az ágyra helyezkedve belemélyültem a filmbe, s egyre izgatottabbá váltam a meztelen testeket látva és a halk sóhajok hallatán. Mellbimbóim egyre keményebbek lettek és szinte már-már úgy tűnt átszúrják vékonyka nyári ruhámat. Lassan lehúztam a ruha pántját és kibújtam belőle. Hosszú ujjaim a vállamat és a nyakamat cirógatták, majd dekoltázsomon szántottak végig, aztán hirtelen vissza fel, az arcomat kezdték lágyan simogatni ujjbegyeikkel. Mintha önálló életre keltek volna. Ajkaim közé csúsztattam őket és nyelvemmel benedvesítettem mind egyenként. Ezután forró nyáltól nedves ujjaim keményre duzzadt, sötét mellbimbóimra kalandoztak. Először csak simogatták, majd hosszú körmükkel csipkedni kezdték őket.
Ekkora már teljesen felizgultam, egyenetlenül és gyorsan lélegeztem., mellkasom felemelkedett, majd visszasüllyedt, szívem hevesen vert.
Kecses ujjaim lejjebb vándoroltak testemen, le a hasamig. Ott picit a köldökömmel játszadoztak, utána még lejjebb indultak és finoman lehámozták rólam rózsaszín tangámat. A szeméremdombom simogatták, majd csaknem csupaszra borotvált puncimba csusszantak, először csak egy, majd kettő, s így tovább...
Csiklómmal játszadoztak, majd ki-be csusszantak nedvtől csöpögő barlangomban.
Hangosan ziháltam, egyre szaporábban vettem a levegőt és éreztem itt az idő.
Lehunyt szemem alól kilesve hagytam, hogy ujjaim maguk közé zárják a vibrátorom.
Teljesen szabadjára engedtem őket, ujjaim önálló életre keltek, hagytam, hogy kényeztessenek, s azt tegyék velem, amit csak akarnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 30. péntek 07:54
Nekem nem jött be.
#5 A57L 2014. 04. 3. csütörtök 06:27
Gyenge lett.
#4 sihupapa 2008. 10. 5. vasárnap 00:39
!!!!
#3 pilóta 2005. 11. 30. szerda 23:46
A földre esett vibrátor nemkellett volna, valahogy rontott az összképen...amúgy szépre sikerült valóban. Hetes
#2 Panther 2005. 11. 30. szerda 17:08
elég komolyra sikeredett :) nekem nagyon tetszett... nice
#1 Törté-Net 2005. 11. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?