A+ A-

Osztálytalálkozó

Egy szép májusi nap történt meg az, amit most elmesélek nektek. Ha néhol nem a legérthetőbben fogalmazok, az azért van, mert az élmény még olyan intenzív bennem, hogy ha csak rágondolok, már nem férek a nadrágomba.
Szóval 15 éves osztálytalálkozónk volt azon a pénteki estén. A szokásos programok, mindenki elmesélte mi történt vele mióta nem találkoztunk, aztán az iskola bejárása.
Mindent megnéztünk szép sorjában a jelenlegi igazgató idegenvezetésével, de én azon vettem észre magam, hogy a diri hangjából nem hallok semmit, mert már vagy 10 perce osztálytársammal, Lillával beszélgetek. Lilla közgáz fősulit végzett aranyos, szimpatikus, nem utolsó sorban intelligens csajszi volt. Nem az a bombázó tipus de mégis ahogy ott dumcsiztunk és néztem gyönyörű fekete haját, és hallgattam nőktől szokatlanul mély, mégis izgatóan búgó hangját különös érzés fogott el. Érezhetően valami különös vibrálás volt kettőnk közt, ahogy ballagtunk végig az iskolán. Beszélgetés közben egyre többször érintettük meg egymást "véletlenül" és bár egyikünk sem mondta, mégis iszonyúan vágytunk rá, hogy végre kettesben maradjunk. Egyik lépcsőfordulónál lemaradtunk a többiektől és végre meg történt az, amit mindketten szerettünk volna, átöleltük egymást és szánk egy hosszú forró csókban forrt össze. Innen nem volt vissza út a vágy, amit mindketten éreztünk egymás iránt, a felszínre tört és nem lehetett többé elfojtani. Nem kellet szólnunk egy szót, sem éreztük, tudtuk hogy hamarosan egymáséi leszünk. Ez után már csak azt kutattuk mindketten, hogy hol van egy ajtó, terem, szertár egyáltalán valami helyiség, amit nyitva találunk és behúzódhatunk oda. Végre a könyvtár egyik kis olvasótermében megtaláltuk a számunkra ideális helyet.
Megvártuk, míg a többiek távoznak, utána rögtön egymásnak estünk. Vad csókolózással indult az egész, aminek következtében kézzelfogható jelei lettek mennyire kívánom Lillát.
Ő ezt észrevette és megsajnálta farkamat.
- Szegény alig fér el ezen a szűk helyen.
Mondta, majd kiszabadította farmerem gombjait szinte letépve, kezébe fogta, és szinte abban a pillanatban forró húsos ajkai közé vette. Nagy lelkesedéssel kezdte szopni fakamat, ami a forró nyálbő szájában meglehetősen jól érezte magát. Lilla nagyon profin szopott, látszott rajta hogy élvezi és szereti, amit tesz. Intenzíven verte és szopta farkamat, aminek nemsokára meg is lett az eredménye. Testem remegni kezdett, szívem az agyamban lüktetett és egy hatalmas vulkánkitörés szerű kilövelléssel tele pumpáltam a száját forró ondóval. Az első kilövellést még további 3-4 kisebb intenzitású követte és Lilla csak nyelte rendületlenül az anyagot, mikor már teljesen kiürültem, megtörölte száját és annyit mondott:
- Köszönöm ez jól esett.
Hát még nekem milyen jól, gondoltam. Amint magamhoz tértem, felültettem őt az asztalra és lehúztam nadrágját. Odahajoltam a fekete csipkés tangához ami, már egy merő ragacsos lucsok volt a puncinedvtől jelezve a punci gazdájának nem gyenge izgalmi állapotát. Félre húztam a tangát, ami mögül előbukkant a gyönyörű punci. Fekete fazonra borotvált szőrzet és a csillogó punci hatalmas kisajkakkal, mintha egy pillangó szárnyain csillognának a hajnali harmatcseppek. Nyomban szétnyitottam még jobban a kisajkakat és arcomat a punciba fúrtam, nyaltam szívtam a csiklót és az ajkakat, amit Lilla nyögésekkel és további ízletes puncilével jutalmazott. Kezeimmel feljebb emeltem terpeszben lévő lábait és nyelvem elkalandozott a popsilyukához is. Nagy örömmel vettem tudomásul hogy a popsinyalás is mekkora örömet okoz neki. Körbenyalogattam redőzött popsilyukát majd bele-bele, nyomtam nyelvemet amennyire, csak tudtam. Nagyon tetszett neki a dolog, amit egyre intenzívebb nyögéseiből és feneke rángatózásából vettem észre. Egy darabig még lefetyeltem popsiját majd mutató és középső ujjamat a záróizmon keresztül juttatva ujjazni kezdtem. Nyelvemmel visszatértem a tüzes, lucskos lüktető ajkakhoz és csiklóhoz. Miközben egyre gyorsabban mozgattam ujjaimat ki-be popsijában, csiklóját szívtam és nyaltam hatalmas ajkait gyengéden csipkedve, masszíroztam, egyre sűrűbben vette a levegőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 10. 26. szerda 06:27
mindig tetszik az osztálytalálkozós szex... folytasd 9p
#4 feherfabia 2016. 02. 12. péntek 06:23
Nagyon jó!
#3 listike 2014. 03. 7. péntek 16:33
Tetszett.
#2 genius33 2013. 02. 10. vasárnap 07:20
Ez igen smile tetszett!
#1 Törté-Net 2005. 11. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?