A+ A-

Lángoló Szenvedély

"Braden végighúzta ujjait sima, nedves haján, és elégedetten felhorkantott. Jó érzés volt újra tisztának lenni. Előrehajolt, hogy leöblítse az arcát, majd ahogy kiegyenesedett, halk csobbanást hallott maga mögül.
- Braden?
A férfi összerezzent. Ez Maggie hangja. A lány gömbölyű, meztelen keble a hátának nyomódott, oly forrón, hogy szinte lyukat égetett a bőrébe. Mondani szeretett volna valamit a lánynak, de a torka összeszorult, alig kapott levegőt.
- Szerelmeskedni szeretnék veled.
Álmodom talán? Igen, biztos, hogy csak álmodom!
Bizonyára, hisz az Ő kis Virágszála...
De minden kétsége tovaszállt, ahogy a derekára fonódó karok ölelése meglazult, és a lány elé lépett.
Uram Isten, milyen gyönyörű! Sokkal szebb, mint azt valaha képzelte. Tekintetét végigjáratta a lány csillogó testén. Pajkos, szeplős arcát nedves, göndör hajfürtök keresztezték, bársonyos, meztelen vállán gyöngyöző vízcseppek szikráztak a napsütésben.
De mindennél gyönyörűbbek voltak telt, gömbölyű, feszes keblei, melyek szinte könyörögtek egy szerelmes érintésért, egy szerelmes csókért.
A víz Maggie köldökéig ért, és Braden ebben a pillanatban azt kívánta; bárcsak ne lenne ilyen mély, hogy minél többet láthasson a lány testéből.
- Maggie - suttogta. - Miért...
- Csitt - mondta Maggie egyik ujját a férfi ajkára téve. - ne mondj semmit, nehogy meggondoljam magam. - Éhes, szinte elszánt tekintettel pásztázta végig Braden tetsét. - És nem akarom meggondolni magam.
Braden tudta, a tisztesség és illendőség azt kívánná, hogy visszautasítsa, de hiába, ő sosem volt tisztességes, sem pedig tartózkodó. Mielőtt elhatározásra jutott volna, Maggie megérintette a mellkasát, ujjaival gyengéden cirógatni kezdte Braden mellbimbóját.
Braden felnyögött, a lány földöntúli gyönyörűségben részesítette. Ekkor Maggie teljesen hihetetlen dolgot művelt: kezét a víz alá merítette, és megérintette Braden ágaskodó férfiasságát. Ujjainak gyengéd, bizonytalan érintése mélyen felkavarta. Bódultan, tűzben égve minden józan eszét elvesztette. Nem tudott másra gondolni, csak hogy végre csillapíthassa szűnni nem akaró éhségét, mely azóta a pillanat óta mardossa, gyötri, amióta a lány visszautasította a kolostor kapujában.
Mennyire kívánja!
Szinte felfoghatatlan, kétségbeesett elszántsággal, egészen a szíve mélyéből kiinduló vágyakozással. Két tenyere közé fogva, maga felé billentve a lány arcát, hogy magáénak követelje a lány ajkát. Magába szívta Maggie üde leheletét, aki közben továbbra is duzzadó hímvesszőjével játszadozott.
Braden teste ívben nekifeszült a lány tenyerének, hogy azt tegyen vele, amit akar. Maggie attól félt, hogy elájul, szédült a férfi ajkának ízétől, az ujjai közt tartott merevedő szerszám selyem puhaságú tapintásától. Sosem képzelte volna, hogy ilyen érzés megérinteni egy férfit. Braden különös módon egyszerre volt puha és kemény. Mint a bársonnyal borított acél.
Igen, őrülten kívánja a férfit, és ha ez az egyetlen módja, hogy megszerezze magának, meg fogja ragadni az alkalmat. Ebben a pillanatban úgy érezte, birtokolja a férfit, szeretni akarta úgy, ahogy azt már annyiszor megálmodta.
Teljes szívével.
Itt most nincs helye habozásnak, szűzies tartózkodásnak. Nem lesz félénk, vagy szégyenlős. Soha nem vágyott arra, hogy más férfi így érintse meg. Nem kívánta más férfi csókját, ölelését. Braden az egyetlen férfi, aki lángra lobbantotta szenvedélyét, a pokolba hát a félelemmel!
Braden a karjába kapta a lányt, és a folyó partjára gázolt vele. Gyengéden a földre terített köpenyére fektette.
Elégedett sóhajtással simított végén Braden karcsú, izmos hátán. Élvezni akarta az álmai férfijával töltött idő minden percét. Érezte a tenyerek alatt megfeszülő izmok játékát, a melleinek nyomódó boltozatos mellkast. Mennyire vágyott arra, bárcsak örökké magáénak tudhatná a férfit.
Braden ajka perzselő csókokkal szegélyezett felfedezőútra indult a lány nyakán. Maggie beleborzongott a férfi érintésébe, teste eddig soha nem ismert módon válaszolt a férfi minden mozdulatára. Braden simogatásának, a testén kóborló ajkak puha érintésének nyomán vad ritmus kezdett lüktetni a testében. A lány testét ív alakúra feszítette a gyönyör, ahogy a mohó férfikéz keresztülsiklott csípőjén, a dereka felett, szeplős karjain, majd megérkezett a kebléhez, de ekkor Maggie váratlanul megállította.
Braden meglepetten nézett a lányra.
- Úgy szeretném, ahogy már ezerszer elképzeltem. - mondta félénk mosollyal.
Azzal a hátára gördítette Bradent, és lovagló ülésben a derekára ült. Maggie-t teljesen hatalmába kerítette a pillanat, ízlelgette, élvezte a férfi feszes, kemény izmainak cirógatását, ahogy az hozzáért testének rejtett, érzéki gyönyört hozó pontjához. A különös, izgató érzés a férfi minden lélegzetvételénél fellángolt az öle mélyén. Ösztönösen, még jobban Braden testéhez préselte magát, minden mozdulata a remegés újabb és újabb hullámait indította el benne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.92 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 05. 21. kedd 05:21
Folytatni kellene
#3 v-ir-a 2009. 08. 4. kedd 21:44
magával ragadott, de úgy érzem, nincs vége.befejezetlen, és ez elrontja a végét
#2 sihupapa 2008. 12. 22. hétfő 22:10
jó és szép
#1 Törté-Net 2005. 11. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?