A+ A-

Hirdetés

Sokmindentöl kihülhet egy kapcsolat. Lehet bármilyen oka: anyagi, szexuális, esetleg anyós. A lényeg, hogy tönkremegy, az ember ott ül 40 évesen, és nem tudja hol rontotta el a dolgot. És hogy még nehezebb legyen az egész persze van két gyerek, az anyagi helyzet pedig pont annyira rossz, hogy ne történhessen meg a sima elválás, ne lehessen még egy újabb lakást venni. Nem tudsz mit csinálni, őrlődsz, hogy dönts, mi lenne a jó. Még az se biztos, hogy utálod a párod, sőt még talán szereted is valamelyest, de egyszerűen szürkének látsz minden napot, mikor reggel felébredsz és hallod a másikat, nem tölt el az a mámoros érzés, amit a kapcsolat elején, nem érzed azt a kellemes megnyugvást és biztonságot, amit a kapcsolat derekán. Csak nagy ür tölti ki napjaid, és valami hiányzik. Nem működik az egész, megpróbálsz kiutat keresni a mélypontról. De nem megy, mert nem mered rászánni magad, tele vagy kellemes emlékekkel, amelyek mikor a szakításon gondolkodsz, kegyetlenek, egyből rád törnek és elbizonytalanítanak. Valóban ezt akarom? El akarok menni? Vagy maradjak és próbáljam meg újra?
Képzeld magad abba a fázisba, amikor még nem a velejéig rossz minden, csak mondjuk a szex terén nem kapod meg a testednek járó mennyiséget. Még nem gondolkodsz váláson, szakításon meg elhagyáson, csak valamit megpróbálsz tenni az ellen, hogy ezt a szükségletet megkapd. Otthon hiába próbálkozol, merev elutasításba ütközöl. Így alkalmi partner után kutatsz, akivel nincsenek problémák, megy a szex egyből, nem lohasztja le a vágyat a befizetendő csekktömeg, ahol nem nyaggatnak hogy ne tedd fel a lábad az asztalra, akikkel csak a puszta, naturális vágyadat elégíted ki, mindenféle érzelem nélkül. Ahol kikapcsolódhatsz, elfelejtheted minden gondodat. Nincsenek rossz pillanatok, csak egy meztelen női/férfi test, akinek érintése, látványa, illata, ismeretlensége újra előcsalja belőled a szexőrült állatot. Benne van minden jóban nem elutasító, kipróbálhatsz nagyon sok mindent, a titkos kapcsolat pedig még inkább izgatólag hat.
Újra azt érzed, hogy férfi/nő vagy. Kívánnak. Tudod, ugyan hogy a szeretővel játszani veszélyes, mert egyszer úgyis kiderül és akkor már nem lesz visszaút! És te még nem tudod mit akarsz. Csak annyit hogy a testednek kielégülésre van szüksége, egyáltalán nem gondolsz arra még, hogy elhagyd a párod, akit talán még szeretsz is. Még nincsenek érzelmi kötelékek, még a szíved nem húz el otthonról. Persze ha alkalmi kapcsolatot keresel, akivel egyszer-kétszer találkozol, akkor még meg tudod esetleg őrizni magadban a látszatot, sőt még az is elképzelhető, hogy visszatalálsz a feleségedhez/férjedhez, de ha szeretőd van akkor már olyan érzelmi válságba juthatsz ahonnan nehéz kijutni.
Miért vagyunk ilyenek? Miért nem ugyanarra vágyik testünk és lelkünk egy idö után? Aki összerakott minket, embereket, miért nem tudott jobban odafigyelni? Hanyag volt? Programhiba történt? Minden stimmel, az ember az egyik legbonyolultabb és legcsodálatosabb szerkezet a földön csak ez az aprócska malőr, ami teljesen tönkreteheti az egészet. Vagy így izgalmasabb a hatmilliárdos valóságshow?
Hogy kezdtem hozzá? Hirdetés. Nincs név, nincs telefon, csak egy e-mail cím konkrétan erre a célra. Biztonságos, ha nem vagy nagyon hülye, akkor nem bukhatsz le. Csináltam magamról pár fotót-férfi vagyok, ezért a legbecsesebb testrészemről került pár kép a hirdetésre. Arc nélküliek természetesen, azok csak a lebukást segítik elő. Nem hiszem, hogy feltöltött képek alapján bármelyik kollegám felismerhetne. Ha pedig igen akkor elég közelről kell ismernie, de ilyenről nem tudok ;) Vagy a párom. Bár ha a párom felfedez itt, akkor az annak a jele, hogy ő is szex hirdetésekkel teletömött oldalakon járkál. Ilyenkor pedig nincs mit szégyellni, hiszen ha a fejemhez vágja mit keresek én ott, akkor nyugodtan visszakérdezhetek, hogy is akadt rá a képeimre? Szóval egy-egy.
A regisztráció sikeres volt. Keresgéltem, nézegettem a képeket. Nehéz dolog írni. Mert még ha fel is tetted a fotóidat, létrehoztad a hirdetést, még akkor se vagy biztos magadban. Az íróasztalodon heverő családi kép pedig még jobban elbizonytalanít. Tutira akarom ezt a dolgot? Biztos, hogy belevágjak, keresgéljek? Nézegettem az oldalakat és a többi hirdetést. Mi tagadás néhány nagyon izgató volt. Milyen jó ez az arctalanság, különben nem lenne ennyi punciról meg aktusról közvetlen kép. Előfordult pár vágyoldal, ahol az arcukat is bevállalták az emberkék, de azért a legtöbb helyen ez nem fordult elő.
Izgatottsággal töltött el mikor olvasgattam a felajánlkozásokat, látni a kitárult puncikat, a széthúzott fenekeket, a nagy péniszeket, amint a hüvelybe hatolnak. És az egészben az volt a legvonzóbb, hogy a többsége nem egy megrendezett jelenet eredménye, a képek nem egy műteremben készültek, hanem az otthonokban, a mindennapos élet intim helyiségeiben. Ráadásul a hirdetésekhez írt sorok is kellemesen hozzájárultak az összképhez: a megfogalmazott szövegekről lerítt a valódiság.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 11. 29. csütörtök 04:14
Vajon mire a 10 pont?
#4 feherfabia 2014. 11. 30. vasárnap 06:43
10P
#3 listike 2014. 06. 29. vasárnap 09:11
Nagy igazság.
#2 nagydee 2005. 11. 10. csütörtök 16:35
10 pötty ment...
#1 Törté-Net 2005. 11. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?