A+ A-

Utazás vonaton és buszon

Nem gondoltam volna, hogy egyszer velem is történik valami olyasmi, amit érdemes lesz megosztani az olvasóközönséggel. Azonban a mai napon... Pedig nem kezdődött valami fényesen. Kollégiumban lakom, és jó szokásom szerint az utazást, mindig az utolsó pillanatra hagyom. Így hát az előző napon, a legvégső vonatra mentem csak ki. Teljesen rám jellemző a dolog, hogy a rosszra szálltam fel. Még egy plusz éjszakát a kollégiumban kellett töltenem, de Istenemre, megérte a várakozás.
Másnap már kora reggel, a 7 órakor induló vonatra kimentem. Este nem aludtam semmit, így most biztos voltam benne, hogy egészen hazáig az igazak álmát fogom aludni. Másképpen alakult a dolog. Egy hete lassan már, hogy egy, a Pestre tartó vagy az onnan érkező vonat kisiklott valahol Herend környékén. Azóta a Pest-Szombathely/Zalaegerszeg között közlekedőknek Veszprémben vagy Szent Grálon át kell szállniuk egy vonatpótló buszra, mely átviszi őket a sérült szakaszon. Az út további részét már vonattal tehetik meg. Mivel én is a végállomások egyikében lakóm, nekem is ezt a kellemetlenséget kellett elszenvednem. Persze mondanom sem kell, hogy jó magyar módra, fele annyi buszt indítanak, mint amire szükség lenne. Így aki felfér az első fordulóra, bizony rettenetes tömegnyomorba kell végigszenvednie az utazást. Nekem személy szerint ez volt a szerencsém.
Viszonylag hátulra sikerült kerülnöm, a táskáim épp hogy csak elfértek mellettem. De legalább nem a hátamon kellett vinnem. Ülőhely természetesen már nem volt. Az utánam érkező utas, egy lány volt. Első ránézésre egy, talán két évvel fiatalabb nálam. Nem kimondottan a bomba nő kategória, de az a típus, aki mellett az embernek azért nincs szégyenkezni valója. Nekem meg főleg nem, hisz én végképp messze állok az állom pasitól. Bár ízlések és pofonok ugyebár. :) A lány jó egy fejjel alacsonyabb, mint én. Mindig is a nálam alacsonyabb nők jöttek be nekem, így ezzel sincs semmi gond. Rövidre vágott barna haj, nagy, kerek, kékes ártatlan szemek. Mint később kiderült, nem is annyira ártatlan. Szerencsére nem a csupa csont, divatcsoporthoz tartozik, kellemesen gömbölyödött rajta minden. Mind később volt szerencsém megtapasztalni, pont kéz alá való teremtésnek születet. Ezer köszönet érte a szüleinek és a természetnek! :)
De ne szaladjunk előre. Ott tartottam, hogy megjelent mellettem, és megkért rá, hogy pottyászát tegyem már át az enyémekre, mert a további érkezőktől nem fér el. Szerencsére sokan jöttek, így nagyon is közel került hozzám. Majdnem hogy egymáshoz simultunk. Fejemben mozgolódott a kisördög, de hát ez csak ugye a szokásos férfifantáziálások kezdetét jelentette. A kis rozoga busz viszont megadta a lehetőséget, hogy a fantáziából realitás legyen. Az emberek ide-óda dülöngéltek, és a lány hamarosan csak úgy tudott elférni és állva maradni, ha feneke majdnem hogy hozzám simul. Persze hogy háttal állt nekem... Egy-egy lökésnél pedig teljesen a farkamhoz tapadt. Nem tehetek róla, így dolgozik a természet, kezdett merevedni odalent. Egy szép lány, a puha testének érintése, a hátraforduló bocsánatért esdekelő, hatalmas szempilla-remegtetések, mind-mind közrejátszottak benne. A sors furcsa fintora, hogy vékony szövetű nadrágot viseltem.
Először próbáltuk mind a ketten úgy tenni, mintha nem vennénk észre a dolgot. Ezt főleg az ő részéről kellett művelni ugyebár. Nem tudom, ilyenkor mi járhat egy nő fejében, de gondolom a nagyátlagnak valami ilyesmi: "Mit képzel ez a gusztustalan barom? Ide nyomja a farkát? Rohadék perverz disznó" Vagy tévednék? Nem hiszem. De itt és most, valahogy máshogy sült el a dolog. A lány egyre többször zuhant hozzám, és egy nagyobb lökés alkalmával, kezem a derekára fonódott, hogy megtartsam. Tényleg, nem taperolásra utaztam! :) Bocsánatot is kértem szépen, ahogy illik, de a lány hátrahajolt, és halkan odasúgta hogy nem baj, fogjam csak, úgy legalább nem esik el. Nem mondom, nagyot nyeltem, hiszen így teljesen hozzám simult. Farkam pillanatok alatt a teljes merevedésbe állapotába került.
Nem tudom kinél hogy van ez, de nekem ennyi bőven elég volt hozzá. A busz mozgása, és a lány testének érzéki puhasága hatására, rossz szokásom szerint elkezdett hevesebben dobogni a szívem, és jóval gyorsabban, észrevehetően, kezdem el venni a levegőt. Ez a lány figyelmét sem kerülte el, ahogy a faszom nyomása sem. Hátrafordította fejét és elmosolyodott. Furcsa helyzet volt, minden pillanatban vártam, hogy kitépi magát a kezeim közül, és feldúlt arccal próbál máshogy, máshova helyezkedni. De ez a mosoly... ez mást sugallt. Én szentül meg voltam győződve róla hogy mindenki minket figyel. Főleg mikor a lány, rásegítve a busz zötykölődésére, finom mozgásba kezdett altájékon. Fejét hátra hajtotta, hagyta, hogy haja az orromat csiklandozza, és a leheletem az ő tarkóját borzolja. Kezével finoman hátranyúlt, majd a fenekemre szorította. Mindegy húzott magára, vagy inkább éppen fordítva. Rettenetesen zavarba voltam, ugyanakkor teljesen felizgultam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2016. 04. 23. szombat 06:53
Tetszett!
#6 listike 2014. 03. 8. szombat 07:55
Nem volt jó a telefonszám?
#5 v-ir-a 2012. 08. 14. kedd 02:42
jó kis utazás...
#4 Ati 2007. 12. 27. csütörtök 18:40
Most már 2007.12.27.-ét irun jöhetne az jabb jóóóóó sztori.!!!!!!
#3 pali 2005. 11. 11. péntek 18:22
király
#2 pali 2005. 11. 11. péntek 18:22
király
#1 Törté-Net 2005. 11. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?