A+ A-

Veled...? 2. rész

A Pécs külvárosának egyik gazdagabb utcáján álló, tehetősebb család által építtetett ház felső szintjén elhelyezkedő egyik hálószobából most furcsa, kissé szokatlan hangok szűrődnek ki. Igaz, az ajtó nem valami különleges, ritka anyagból készült, mégis jó hangszigetelőnek számít. De ez most mégsem működik úgy, ahogy azt a ház lakói, a felső tízezer közé tartozó S. család, megszokta. Talán az oka mindennek az, hogy az ajtó, igaz alig résnyire, de nyitva van, vagy esetleg az, hogy eme hangok szokatlanul hangosak, és mindenképpen mások, mint amiket bármelyik környéken élő tisztes polgár megszokott volna. Egy fura egybeesésnek hála, a "ricsaj" nem hallható a szomszédos házakban és az S. család által birtokolt építményben sincs senki, a hang két kiadóján kívül.
Visszatérvén a neszre, az átlag beszédnél hangosabb, szabálytalan időközönként jelentkező, kéjes nyögésekről van szó. Ez magában talán még nem is furcsa, csak a hangkiadáshoz kapcsolódó történet, és a két szereplője az.
A hálószoba berendezése egészen átlagos, alig észrevehető rajta, hogy a lakója és annak családja jelentős anyagi háttérrel rendelkezik. Egy egyszerű ágy, igaz, francia, a két ablak között, melyek a keleti oldalon helyezkednek el, így reggelente szó szerint az ember hasára süt a nap és délután mégsincs olyan irtózatos hőség. Jobb oldalt két szekrény, tele ruhákkal; különböző anyagok, egyező méretek. Mellettük még egy kisebb, fiókos szekrényecske, főleg alsóneműk tárolására. Végül a sarokban egy egész alakot visszaadó, egyszerű tükör. Első benyomás talán az lenne, az itt lakó különösen hiú, de ez mégsem stimmel, hiszen a férfi éppen csak annyit törődik saját kinézetével, hogy megmaradjon természetes, férfias külseje. Bal oldalt található még egy íróasztal, rajta számítógép, családi fotók, tollak, ceruzák és minden olyan dolog, ami egy átlagos íróasztalra való. Eltekintve attól a sebtében feltépett óvszercsomagolástól, ami most a klaviatúrán pihen. A vásárlónak, aki mellesleg nőnemű, arra sem volt ideje, pontosabban nem akarta, hogy ideje legyen rá, hogy a szemetesbe hajítsa. Mindebből talán már érthető, mi folyik a szobában.
A kissé gyűrött, finom tapintású ágytakarón, a levetett női ruhaneműk között, anyaszült meztelenül és szétterpesztett lábakkal egy szépséges, fiatal lány fekszik. Hangosan nyögdécsel és kiáltozik, ahogy partnere, a lábai között és az ágy előtt álló, magas, vállig érő fekete hajú férfi ostromolja őt. A lány mindeközben megpróbál teljesen az élvezetre koncentrálni, de közben az jár a fejében, mekkora szerencséje van ezzel a férfival. Hisz' ő kedves vele, megbocsátja a baklövéseit és nem utolsó sorban elég jól is néz ki. Ő, Klaudia, legszívesebben Hugh Jackman-hez hasonlítja. Az ő szemében ugyanolyan magasak, egyező a testalkatúk - bár a partnere egyáltalán nem szőrös - és mindketten kifejezetten jóképűek. De idővel észre vette, csak ő van ezen a véleményen. Akárhogy is, kissé elfogja a búbánat, ahogy eszébe jut, eme történés után mindennek vége. Bár szex közben igencsak nehéz bármire is gondolni, ő most mégis szomorú, de aztán egy új, vadabb lökés és a gondolatok kiürülnek a fejéből, agya így is éppen elég ködös már az extázistól. Újra hangosabbak lesznek a nyögései, megint kiáltozni kezd:
- "Te jó ég... Ennyire jól még... Sosem élveztelek..."
A lány száját elhagyó szavak azonban nem jutnak el a férfi agyáig. Monoton ritmusban teszi a dolgát, hogy az aktus minél hamarabb befejeződjön, és optimális esetben mind a ketten eljussanak a csúcsra. Az ő feje most különösen tiszta, csak arra tud gondolni, ami úgy egy fél órával ezelőtt lejátszódott itt. Valahol mélyen mégis boldog, hiszen tudja, ha majd jön a megváltó orgazmus, vége lesz ennek az egésznek. Újra szabad lehet, elfelejthet mindent. Nagyon elege van már ebből a... kapcsolatból, bár ezt alig lehet annak nevezni. Közben hallja, ahogy a lány kiáltozik, igaz, nem fogja fel, mit mond. De ennek hatására csak gyorsabban, több erőt beleadva intézi a "lökéseit". Közben elsimítja a szőke fürtöket, amik eltakarják Klaudia ragyogó kék szemeit, s szépséges arcát. Mégis, nem fogja fel, mit lát, és mit tesz, a tekintete üveges. A lány nyögéseiből gondolja, és saját ágyékában is érzi, az oly sóvárogva várt pillanat már nincs túl messze. Nem akar túlságosan ebbe a gondolatba kapaszkodni.
Eközben a partnere rákulcsolja kecses lábait az ő férfiasan keskeny derekára, majd bal kezével végigsimít széles vállain, csakhogy utána megállapodjon a mellkasán. Végtagjaival egyre jobban szorítja, ahogy egyre jobban magával ragadja az élvezet. A férfi ekkor benyúl a teste alá egyik kezével, átkarolja a csípőjét és felemeli. Aztán két kezével átöleli a derekát, és függőleges pózban folytatják ezt az érzelmi káoszon alapuló szeretkezést. Klaudia már lassan sikítozik az örömtől, ahogy barátja minden egyes lökésével egyre mélyebbre hatol aprócska testében. Számára ez a hím mindig is közel jár a tökéleteshez. Imádja a testét, a szexualitását, a pénzét...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.8 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2015. 12. 3. csütörtök 05:49
Gyenge!
#2 listike 2013. 09. 11. szerda 07:04
És hogyan tovább?
#1 Törté-Net 2005. 10. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?