A+ A-

Masszázs

Elhatároztam, hogy masszírozási képességeimet hasznosítom. Feladtam lapokban hirdetést: " Férfi masször hölgyeknek kellemes lazító és erotikus masszázst vállal.
Hát ez bejött. Nagyon sok kérés érkezett.
Elmentem az elsőre, a XI. Kerületbe. Egy szép villában fogadott a hölgy, aki még nem volt olyan idős, 43 éves volt, de nem nézett ki 30 - nak sem. Selymes szőke haja omlott a vállaira, élénk kék szemei csak úgy világítottak felém. Bevezetett a hálószobába és ledobta a köntöst, amiben ajtót nyitott. Ott állt előttem anyaszült meztelenül. Közepes szép kerek mellei voltak, melyet bármilyen huszonéves megirígyelhetett volna, a puncija teljesen borotvált volt, két centire kilogó nagy csiklókkal. Mondanom se kell, kezdtem begerjedni, de türtöztetnem kellett magam, mert nem tudtam mit szeretne tőlem a hölgy. Lefeküdt az ágyra, közben én is levetköztem munkaruhára. Ugyanis én is majdnem meztelen vagyok masszirozás közben, csak egy kicsike ágyékkötö van előttem, mely a kukimat eltakarja. Igaz nem vagyok egy adonisz, ugyanis, 195 cm magas vagyok, szöke, zöld szemü, szörös mellü, mackos alkatu, és 14 cm - es kukim van, mely borotvált, csak a kuki felett van egy picike szőr hagyva. A hölgy mellé térdeltem az ágyra és megkérdeztem, hogy milyen masszázst szeretne. Ő a lazitót is és az erotikus is kérte.
Szép lassan a hasára feküdt, közben, megemelve a hasát és ezáltal láthatóvá téve a kedves punciját. Nem mondom, nem sok kellett, hogy ne essek neki. Fantasztikus nő volt és nagyon kívánatos. Bekentem a hátát, a kemény popsiját és a lábait krémmel, mely közben máris néha meg meg rándult a teste. Ahogy kivettem, nagyfokú szexuális ingerei voltak neki, nagyon sok erogén zónával. Szép lassan masszírozgattam, minden pontot, lágyan és érzékien. Néha kitőrt belőle egy selytelmes sohaj, érzékeltetve, hogy milyen jó ez neki. Mikor a popsiját és a combja tövét masszírozgattam, s hozzáértem véletlenül a kilogó csodás csiklójához, felsikoltott és láttam, hogy kis nedvcseppek csordulnak ki édes pinucijából. Még nem ezzel foglalkoztam, de egyre többet, mostmár direkt hozzá hozzá értem a már teljesen a nedveitől elázott csiklóhoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.7 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 03. 17. szombat 03:29
Harmatgyenge.
#5 feherfabia 2015. 02. 7. szombat 06:52
Gyenge!
#4 Bikmakkocska 2013. 09. 19. csütörtök 15:24
Semmi egyedi nincs benne.
#3 g 2007. 02. 19. hétfő 13:45
Csiklók?????
#2 Mr. G. 2002. 09. 9. hétfő 09:51
Segédmasszőrt keresnek? Van egy jelentkező!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?