A+ A-

Akár

Sziget. Egy külön világ, egy külön idő. Nem számít, ki vagy, mi vagy, itt azt csinálsz, amit akarsz... Én egy megfelelő hímet akartam magamnak. Szombaton úgy tűnt, össze is jön a dolog. Izmos, barnára süttetett test, sötétszőke haj, kék szemek, ördögi vigyor. Pár szót beszélgettünk, a szemem dicsérte, és közben nem a mellemet nézte. Tömeg volt, ő már nem épp józan, a sörét magára borította. Rohant a következőért. Közben barátnőm mellém telepedett, én viccesen odaszóltam neki: -Hazaviszem!
Mosolyogva mutattam meg neki az atlétást, aki vidám, villogó szemekkel vigyorgott vissza, és kisvártatva meg is érkezett. Szó szót követett, előkerült a mi lenne ha... elmennénk sétálni... Vidorán bólintottam rá, tetszett a srác, nagyon tetszett! Szép keze volt, karbantartott, csillogó körmökkel. Ez engem mindig felizgat. Jó rágondolni, hogy egy ilyen kézzel simogatnak, kényeztetnek... Haverjaim épp akkor álltak sorban a pultnál, kis haladékot kértem tőle: hadd igyak még. Bólintott, visszament a haverjaihoz, akik üvöltve, idióta tiniként kezdték skandálni: Harmincnégy! Harmincnégy!
Hát az életkedvem is elment. Kiábrándító volt ez az egész. Pedig már elképzeltem, hogy csókol meg, nyelve hogy játszadozik az enyémmel. Gyönyörű ujjai hogy indulnak felfedezőútra, először a felsőmön kívül, majd befurakodva az anyag és a bőröm közé. Már éreztem csókját, fogait a nyakamon, vállamon, éreztem, hogy tenyerébe fogja mellemet, hogy a ruhán keresztül csókolhassa, harapdálhassa meredező mellbimbóimat. Harapva csókoltam volna vissza, alsó ajkát fogaim közé véve, kissé megcibálva. Kezem saját útját járta volna, festetlen körmeim az oldalát, hátát karistolnák. Ujjaim szőke tincsei közé túrnám, fülét, nyakszirtjét cirógatnám. Egymást falva, tüzelő vérrel borultunk volna a sátorba, hogy letépjük immár feleslegessé vált ruháink.
Lüktető ölemre hajolna, hogy nyelvével, szájával kényeztessen, mozgékony ujja belém siklana, táncával a magasba repítene. Kényeztetését visszaadva csókolnám végig a mellkasát, kiugró mellbimbóit, a köldökétől lefelé haladó prémcsíkot. Övét, nadrágját lefejtve venném kézbe megduzzadt férfiasságát, hogy először simogassam, majd a számba vegyem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.83 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 12. 1. hétfő 07:19
Nagyon gyenge.
#6 feherfabia 2014. 09. 16. kedd 06:00
4P
#5 A57L 2014. 05. 29. csütörtök 06:05
Gyenge írás.
#4 listike 2014. 02. 20. csütörtök 06:46
Semmit nem ér.
#3 papi 2013. 07. 28. vasárnap 09:51
Rövid és kusza
#2 genius33 2013. 03. 1. péntek 07:08
Túl rövid.
#1 Törté-Net 2005. 10. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?