A+ A-

Vad éjszaka

Egy teljesen átlagos éjszaka történt. Bár a történet, nem teljesen átlagos. Sok emberrel történnek meg hasonlók, sőt talán érdekesebbek is. Nem bánom. Én azért elmesélem. Ha másért nem, akkor azért, hogy tanuljon belőle az, aki akar.
Egy jóbarátomhoz mentem át egyik este a koleszba. Én akkor már egy ideje éreztem valamit iránta. Nem tudtam, hogy pontosan mit, hisz részben ismeretlen érzés volt. Ahányszor csak megláttam, éreztem, ahogy a testem elönti a forróság. Tudtam, hogy tudja rólam, hisz mindig is ügyetlenül titkoltam, ha valaki tetszett nekem. Mégis, Ő más volt. Valami mást éreztem iránta. Nem egyszerűen annyit, hogy tetszik. A közelében úgy éreztem, hogy megveszek. Szinte forrt a vérem és szó szerint szét tudtam volna tépni.
Tudtam, hogy érez valamit Ő is, de hogy mit azt addig a percig nem tudtam biztosan. Többen voltak a szobában és jól elnevetgéltünk. Halkan szólt a zene. Ám nemsokára a többiek szép lassan elszállingóztak. Talán tudtak valamit, amit mi még nem, de minden esetre amint kimentek, a hangulat kicsit közvetlenebb és kevésbé nevetgélő lett. Még mindig beszélgettünk, de sokkal személyesebb témákról. Az igazat megvallva nem nagyon tudnám megmondani, hogy pontosan miről. Talán azért, mert nem is igazán figyeltem oda.
Ezt észre is vette és megkérdezte mire gondolok. Én szinte gondolkodás nélkül feleltem azt, hogy azon gondolkodom, milyen íze lehet az ajkainak. Csak mosolygott. Szó nélkül közelebbhajolt és megcsókolt. Végigfutott a hideg a hátamon. Minden apró és szinte láthatatlan szőrszál -ami mindenki testét borítja- felállt a hátamon. Pillanatok alatt, mintha lángolni kezdett volna az egész testem. Pár percig tartott, amíg ajkaink összeértek.
- Nos milyen? -kérdezte, de én válasz helyett felálltam a székemről és a szó szoros értelmében, szinte rávetettem magam. Épphogy csak meg tudta tartani a széket, hogy ne dőljünk vele hátra mindketten.
Éreztem hátamon az ujjai és tenyere simító, olykor szinte karmoló mozdulatait, miközben én csókoltam és haraptam, mintha már nem is ember lennék. Akkor valami megváltozott bennem. Vadállattá lettem és nemsokára követett ő is. Beleharaptam a nyakába, amitől neki megfeszültek az izmai és tíz körömmel kapaszkodott bele a hátamba. Az érzés végig hullámzott a testemen és fejemet hátravetve néma sikolyra nyílt a szám. Soha életemben nem
éreztem még ehhez fogható dolgot.
- Olyan vagy itt lent, mint egy vulkán. -suttogta a fülembe, miközben nadrágon keresztül érintette meg a lábam közti területet. Ekkor fogtam csak fel, hogy igaza van. Tényleg olyan forró volt, hogy szinte égette a combjaimat. Mosolyogva rántottam meg a vállamat.
- Azt mondod? -kérdeztem vissza gonoszkás mosollyal. Eddig is az ölében ültem, de most mégjobban odahúzódtam. Mosolygott. Arcán a bőr vörös volt, és ahogy hozzáértem, éreztem, hogy neki is forró a bőre. De nem csak ez volt az egyetlen jel, amiből tudtam, hogy Ő is többet akar. Annyira a csípőjénél ültem, hogy éreztem, ahogy az ágyéka lüktet. Minden egyes pici vértódulást éreztem, és ha lehet ez mégjobban feltüzelt.
Nem szóltam semmit, csak lehúztam róla a pólót és végigcsókoltam az egész mellkasát. Mindeközben ujjaimmal táncoltam a hátán, olykor-olykor belemartam, vigyázva arra, hogy ne látszódjon meg a bőrén. Hallottam, hogy egyre szaporább a légzése és a következő pillanatban felkapott és az ágyhoz vitt. Óvatosan tett le és lassan vetkőztetni kezdett. Nem segítettem, hagytam, hogy Ő fejtse le a ruháimat szépen lassan. Látszott az arcán a türelmetlenség, éppen ezért, hogy mégjobban feltüzeljem odanyúltam a lábaközé és a nadrágon keresztül masszírozni kezdtem a mostmár teljesen merev férfiasságát. Kezei egy pillanatra megtorpantak és rámnézett. Tudtam, hogy arra gondol milyen kegyetlen vagyok. Csak mosolyogtam és hirtelen kicsit erősebben szorítottam össze a kezem. Megrándult és szinte vicsorogva hátralökött. Már szinte teljesen levetkőztetett, csak a tanga maradt rajtam.
Két kezével masszírozni kezdte a melleimet, de olyan erővel, hogy felnyögtem. Nem fájt. Inkább egy újabb hullám söpört végig egész testemen. Gyönyört éreztem. Olyat, amilyet még soha senkivel sem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 v-ir-a 2012. 01. 29. vasárnap 22:30
ez tetszett...
#1 Törté-Net 2005. 09. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?