A+ A-

Egy téli délután

December van. A hó nagy pelyhekben hull, de a földre érve azonnal elolvad, mert hiába van tél, az idő derűsnek mondható. Az ablakban állok, meleg, kötött pulóverem finoman cirógatja nyakam, kezemben kávé gőzölög. Már vége a karácsonyi hajcihőnek, a fenyő ugyan még mindig ott roskadozik a rengeteg dísztől a lépcső alatt, de már minden ünnepi hangulatom elmúlt... Lehet a fáradtságtól, vagy egész egyszerűen csak azért, mert soha életemben nem jelentett nekem annyit a karácsony, mint másnak.
Még mindig az ablak ellőtt iszogatom a kávém... Egyfolytában csak arra gondolok, hogy nem helyes amit teszek... nem érdemli meg, hogy így bánjak vele... 6 év után. Mindent megtett és megtesz értem a mai napig. Szeret, sőt rajong értem. Leteszem a kávét a párkányra, összefonom a karjaimat és várok... Hogy kire? Nem Rá, arra az emberre, aki az életét adná értem, hanem arra, akinek valószínűleg csak egy-és ez a lényeg- csak egy leszek a sok közül az életében.
De furcsamód nem bánom. Ha mellette vagyok, minden porcikám kívánja őt, az illatát, az érintését, a teste melegét. Várok. Várom, hogy megszólaljon a csengő. Lassan telnek a pillanatok, és mindvégig hullámvasutat játszanak az érzelmeim. Hol arra gondolok, nem tehetem, hol arra hogy ennyi nekem is jár az életben.
Már az ajtó előtt sétálok fel, s alá... Mikor hallom egy kocsi motorját... Hirtelen felgyorsul a szívverésem, tágra nyílt szemekkel nézem az ajtót. De hiába várom a csengőt, csak a zárban elfordított kulcs zaját hallom. Belép Ő... A párom... Nem rá vártam, nem is értem hogy kerül ide, hiszen úgy volt, egy hétre el kell utaznia, a szilvesztert sem itthon tölti. Szemlátomást ő is meg van lepődve...
- Hello drágám! - és csókot nyom a homlokomra, álcázva gyorsan kíváncsiságát, miért álltam fél méterre az ajtó előtt.
- Szia... Mondd, hogy-hogy itthon vagy? - fordulok felé, mert ő már a ballonkabátját veszi le a nappaliban...
- Elhalasztottuk ezt az utat. - mondta, miközben szétterült a kanapén.
- Értem... Esetleg nem vagy éhes? - kérdezem zavartan .
- Éhes? - pillant rám. Éhes az nem vagyok, de szomjazom...
- Jól van, hozok bort...- de épp lépnék a konyhába, mire ő felpattan a kanapéról és megragadja a karom.
- Rád szomjazom!
Ránézek. Megcsókolom olyan szenvedéllyel, amit nem hittem hogy valaha is érezni fogok iránta. A keze lecsúszik az enyémhez, megfogja és finoman húz fel a lépcsőn. Megyek utána átszellemülten. Lefektet a hatalmas franciaágyra, a lábaim közé fekszik, beletúr a hajamba és finom csókokkal borítja el az arcom, majd a nyakamat is. Leveszi a pulóverem én az ingjét gombolom. Reszketek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.1 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 10. 18. szerda 06:20
Szép volt, köszönöm!
#4 listike 2014. 09. 23. kedd 07:57
Nagyon szép.
#3 papi 2013. 07. 1. hétfő 08:50
Nagyon megható.
#2 East West 2005. 09. 20. kedd 13:34
Szerintem marha jo lett, latszik hogy egy l*ny irta. Vagy ha fiu akkor jol bele tudja elni magat a lanyok borebe.
Nem a durva szex a lenyeg hanem maga az erzelmek altal felkorbacsolt vagy.
#1 Törté-Net 2005. 09. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?