A+ A-

Squirt Story - Elspricceltem a gyönyörtől

Három éve történt életem legfantasztikusabb squirt-élménye, azaz elspriccelős orgazmusa. Az eset éppen akkor esett meg, mikor betöltöttem 30. évemet, s már fél éve egyedül voltam, miután véget ért egy hosszabb párkapcsolatom. Egy barátnőmnél megrendezett házibuliban kiszúrtuk egymást egy sráccal, aki pár évvel fiatalabb volt nálam, mint később megtudtam, 27 éves. Szexi, nem különösebben jóképű, de kedves, magas, fekete hajú fiú volt. Nagyon műveltnek tűnt, mert a haverjaival mindenféle komoly dolgokról beszélgetett. A szoba távoli sarkából figyeltem őt, magával ragadott határozott, de szerény megjelenése, kedvessége, mellyel a barátait körülvette. Észrevettem a sliccénél látható feltűnően nagy domborulatot is. Biztos jó nagy van neki, gondoltam. Tudom, hogy nem a méret a lényeg, de én bevallom, hogy kamaszlány korom óta odavagyok a nagy farkú pasikért. Így aztán elbűvölt a látvány.
A svédasztalnál összetalálkoztunk. Megkértem, hogy töltsön nekem egy kis bort. Mosolyogva bólogatott, de közben láttam, hogy szeme a dekoltázsomra téved, s alaposan megnézi a melleimet. Beszélgetni kezdtünk, először csak mindenféle szokványos témáról, aztán személyesebbekről is. Szinte egész este csak egymással voltunk elfoglalva. Ittunk is, nem keveset, de nem is sokat. Hajnali kettő körül kérdezte, hogy felmegyek-e hozzá. Azt válaszoltam, hogy csak egy rövid időre, mert aztán megyek haza. Valójában, alig vártam, hogy felérjünk a lakásába. Nagyon kívántam őt. A lakásajtó előtt már egészen felhevült voltam. Egyértelmű volt, hogy ő is dugni akar. Pezsgőt ittunk, betett egy kis zenét. Leheveredtünk a kanapéra. Kicsit félénk volt, így aztán elhatároztam, hogy én kezdeményezek: a combjára tettem a kezem, megtapogattam a feszes, nagy dudort a lába között, melyből időközben egy nagyon hosszú, vastag "hurka" kezdett "kinőni" a combja mellett.
A pezsgőtől elvesztve gátlásaimat végigsimítottam a péniszt, még a nadrágon keresztül is éreztem, ahogy lüktet, s tovább növekszik. Ettől belendült. Megfogta a mellemet, benyúlt a blúz alá és a bimbóimat símogatta. Alig egy perc alatt annyira felizgultam, hogy finoman remegni kezdtem. Szinte reflexből széttártam a lábamat, felhúztam a szoknyámat, s a bugyimon keresztül körkörösen izgatni kezdtem a csiklómat. Teljesen lucskos lett a puncim, egészen átáztatta a bugyit. Persze mindig is nagyon bő volt a hüvelyváladékom, sosem kellett sikosítót használnom, de most különösen erősen benedvesedtem, valahogy egyből érezte a srác, hogy hogyan kell bánnia velem. A srác ujjai csakhamar ott támadtak. Benyúlt a bugyi alá, s széthúzta a szeméremajkaimat, hogy a csiklóm előbukkanjon, s a hegyét kezdte ingerelni. Annyira jól csinálta, hogy gyönyörömben felnyögtem. Aztán két újjal felnyúlt a hüvelyembe, de a hüvelykujjával még mindig a csiklómat nyomkodta. Ekkor már levegő után kapkodtam. Amikor kivette, hogy egy pillanatra a melleimet megfogja, észrevettem, hogy a tenyere tele van váladékkal, amit rá is kent a bimbóimra. Újra felnyúlt és egyre gyorsabban ujjazni kezdett. Ahogy ki-be jártak az ujjai, a sok nedvtől hangosan sluttyogni kezdett a puncim. Éreztem, hogy a lé kis patakokban csorog a fenekem felé.
Azt hiszem, amikor elélveztem, felsikoltottam, de nem emlékszem tisztán, annyira elhomályosodott minden. Utána lihegtem egy kicsit, de éreztem, hogy még újabb gyönyörökre vágyom, még kevés volt. Lehúztam a srác sliccét, s elővettem a farkát. Sejtésem igaznak bizonyult: ekkorát még sosem láttam! Olyan vastag volt, hogy amikor megmarkoltam, nem érte át a kezem, a hossza talán 22-23 cm lehetett. Emlékszem, valami olyasmit mondtam, hogy ezt még a lovak is megirigyelhetnék, de ő csak szerényen mosolygott, mint minden valóban nagy farkú pasi. Épp csak a makkja fért a számba, nem tudtam igazán jól leszopni, olyan hatalmas volt. A vastag, duzzadó erektől rücskös pénisz alatt a szintén jól megtermett herék, mint súlyos nehezékek himbálóztak föl és le, ahogy elkezdtem húzogatni a farkat.
Teljesen levetkőztünk, kicsit csókolgattuk még egymást, aztán hanyatt fektetett és belémhatolt. Egy pillanatra körbefordult a világ körülöttem a gyönyörtől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 11. 23. péntek 04:34
Az élvezés és az írás is jó.
#4 AlexHun 2015. 11. 15. vasárnap 00:03
Szuper történet. Nem hiába van a kedvenceim között.
#3 listike 2014. 09. 22. hétfő 18:06
Nagyon jó.
#2 bmarci 2007. 05. 12. szombat 21:55
Jó kis történet, szívesen megimerném az íróját:)
#1 Törté-Net 2005. 09. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?