A+ A-

Családi körben

Örült egy nap volt. Reggel elmenés elött mikor az ajtot zártam Monika ölelt át hátulról. Megcsokolta a hátam közepét az ingemen keresztűl és éreztem amint a mellei hozzám préselödnek. Úgy éreztem kemények a melbimbói. Kezeivel végig simitotta a melkasom és megállapodott a sliccem körűl. Villámgyorsan lehuzta a cipzart és ujjai ráfonodtak a meredező faszra. Azt mondta teljesen felizgult valami örűlt álomtól nagyot maszturbált de most is lucskos a pinája. A keze le fel járt a faszamon és azt mondta délután feltétlenűl baszunk egyet. Elengedte a faszam, a kezem a pinájához huzta és megkérdezte érzem e mennyire fórró. Hát mit mondjak éreztem.
A következö percben ott hagyott és szaladt matek dolgit írni. A faszam kimered a nadrágból az újjaimon pinanedvek és nekem dolgozni kel mennem. Legszivesebben megbasztam volna a buszon a jegyárust pedig kövér volt,bajusszos és férfi. Egész nap merevedésem volt. Össze zavartam a számokat és komolyan fontolgattam, hogy meg eröszakolom a titkárnöt de a fönök egész nap bent piszmogott az irodájában. Valoságos megmentés volt mikor elkűldött a fönök egy reklámcéghez tárgyalni. Villámgyorsan vázoltam a terveink és a részleteket másnapra halasztottam. Kettö elött tiz percel az iskola elött voltam és Monikára vártam a taxi mellett. Helyette a Vilike vágodott be a taxiba és közölte, hogy látta a Monit elhuzni egy orával ezelött ugy hogy mehetűnk haza.
Azt hittem megveszek. A faszam majd elrobbant és Monika helyett egy leizzadt 13 éves kamasz űlt a taxiban. Sohajtottam majd lehuztam a sllicem és kiszabaditottam a faszamat. Verni kezdtem a faszam ott a taxi hátsó üllésén. A Vilike fülig piross volt és az ajtonak lapult azt hittem kiszál menet közben. Megfogtam a kezét és oda huztam a faszamhoz. Ö elhuzta én vissza ö megint el én megint vissza végűl harmadszorra engedelmesen rásimult a keze a faszamra. Végig simitotta a heréim és a farkam majd marokra fogta és mozzgatni kezdte a bört le és fel. Kezdtem jol érezni magam. Vilike ütemesen verte a faszam és ha még tart az út öt percig bizony jot élveztem volna de haza érkeztünk.
Két perc mulva mindketten meztelenek voltunk a szobámban. A földre fektettem és odaférköztem a számmal a tini faszhoz az enyémet pedig az ö szájjához illesztettem. Végig nyaltam a farkát,szívtam a golyoit,majd ujra végig nyaltam a faszt egésszen a makkjáig. A Vilike mint egy viszhang mindent ugyan ugy csinált mint én. Verni kezdtem finoman a faszát miközben a nyelvemmel a makkját nyaltam körbe. Majd befaltam a faszt és szopni kezdtem. Vilike ugyan ugy szopta az enyémet, a tempo egyre gyorsult és én felszabadultan élveztem bele a kis srác szájjába. Fél perc mulva ö is elélvezett és én ugyan ugy mint ö lenyeltem a fanyar ízű gecit. Addig szívtuk egymás faszát amig jött a nedű majd megittunk egy, egy hideg sört és átmentünk hozzájuk
Vacsorára voltam hivatalos de gondoltam felajállom , hogy hasznossá teszem magam. Jutkát a konyhában találtam a vacsorát készitette és leültetett kávézni. . Rövid nadrágban és egy bö polloban volt. A hatalmas mellei csak ugy rengtek amig a konyhában térűlt fordult. Nem tudtam levenni a szemem rolla. Egyszer csak megáll mellettem és megkérdi nem lenne e könnyebb a szemlélödés ha levetné a polot. Csodás mellei voltak. Hatalmasak és a sötét barna mellbimbok a nyelvem érintésétől oriásira növekedtek. Beszivtam öket egymás után és a kezeim becsusztattam a rövidnadrágjába a hatalmas seggét markolásztam. Elhuzodott töllem, hogy levesse a rövidnadrágot és a bugyiját. Letoltam a nadrágom és a faszam harcrakész meredezett az ég fele. Jutka minden teketoria nélkűl beleűlt az ágaskodo faszba. Lassan mozgott le és fel miközben a mellbimbóit nyaltam és szívtam. Gyorsitotta a tempot és én bedugtam a mutatóujjam a seggébe. Vágtatni kezdett rajtam, csak amugy recsegett alattunk a szék és a másik ujjam is bedugtam a seggébe. Sikoltozzva élvezett majd kiszált a faszambol és az ételt kezte kavargatni a kályhánál. Nem hagyhattam ennyiben hisz a faszam majd szétrobbant, hát oda lépem hátulrol és beillesztettem a faszam a lucskos picsájába. Elörre hajolt és én kényelmesen tövig nyomtam a faszamat. Eröteljesen basztam amig ő megprobálta izesitteni az ételt. Olyan erőtelyesen basztam ,hogy mozgott a kályha és kénytelen volt félre tenni a kaját. Két kézzel az asztalra támaszkodott és én újra tövig nyomtam a faszam. Vadul keféltem amig éreztem ,hogy el fogok élvezni. Ekkor kivettem a faszam és rászoltam, hogy térdeljen le mert a mellei közé akarok élvezni. Jutka letérdelt és a markába kapta a farkamat. Fél kézzel verte a másikkal felkináta a hatalmas melleit. Üvoltve élveztem el és Jutka a mellei közé szoritotta a faszam amig pompált belőlle a geci. A végén még leszopogatta a lakadó faszt az utolsó cseppet is kiszivta belőlle. Még felfektetem az astalra és nyalni kezdtem a csiklóját. Hamar elélvezett mert a baszás és a geci ize nagyon felizgatta. Csak mikor befejeztük akkor vettem észre, hogy Sanyi az ajtoban áll és karbatett kézzel néz bennünket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.04 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 A57L 2016. 06. 26. vasárnap 09:14
Durva és semmitmondó.
#16 papi 2014. 04. 18. péntek 04:56
Kritikán aluli
#15 v-ir-a 2009. 10. 17. szombat 22:26
elég gáz.....tele van helyesírási hibával, és színvonalon aluli
#14 laci1952 2009. 04. 3. péntek 14:20
Tessék mondani!
Mi volt ez?
Ezt elkúrtad!!!
#13 sihupapa 2008. 11. 10. hétfő 00:33
bunkó
#12 zsuzsika 2008. 06. 13. péntek 16:02
Ez mi volt ?
1 pont, mert alatta nincs más.
#11 Dozer 2007. 02. 14. szerda 20:26
Hmm már az elején elvesztettem a fonalat 1p
#10 Nyolán 2005. 10. 24. hétfő 00:29
Helló, testvér! :)

10p
#9 tilto 2005. 09. 23. péntek 17:32
Ez egy VICCLAPNAK jó volna! Ezt nem lett volna szabad feltenni ide.
#8 DomoWeed 2005. 09. 12. hétfő 09:05
egyre több az ilyen gusztustalan, értelmetlen marhaság !

#7 karesz 2005. 09. 11. vasárnap 16:49
egyet értek énnel hozzáteszem h ez nagyon ygenge ezt fels e kellett volna rakni
#6 Klausz 2005. 09. 10. szombat 13:55

Ez tuti vicc, annak viszont nagyon jó.

"odarendeltem az annya picsájához"

Itt majdnem beestem az asztal alá a röhögéstől :-DDD

#5 tonio 2005. 09. 10. szombat 01:51
gyeeenge.............. -1
#4 abrakadabra 2005. 09. 9. péntek 23:44
megláttam hogy van valami új és küldtem sms-t, és ezt kapom?!!!!! röhej, hogy a régi történeteket kell olvasnom ha igényeset akarok látni:(
#3 hun 2005. 09. 9. péntek 15:13
Valaki meg tudja számolni, hányszort szerepel a "faszam" szó ebben a történetben? 1p.
#2 banurr 2005. 09. 9. péntek 11:08
Paródia
#1 Törté-Net 2005. 09. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?