A+ A-

Lovaglás

Ma csak kettesben mentünk lovagolni. Régen volt már ilyen. Általában nagyobb társaság jön össze, de most még a lovász sem ért rá, hogy kijöjjön velünk. Kellemes nyári délután volt. A nap már elég ferdén sütött. A forróság elmúlt és átadta a helyét egy balzsamos lágy szellonek. Lassan léptettünk, hogy bemelegedjenek a lovak. Lemaradtam egy fél lóhosszal, hogy nézhessem. Már egy fél éve lovagolunk együtt alkalmanként, de nem tudok betelni vele. Gyönyörködöm a csípojének ívében, ahogy ring együtt a lóval. Karcsú dereka egyenesen áll, szépen tartja izmos, de formás vállait. Innen nem látszik, de én tudom, hogy elöl gömbölyödnek a melleinek nem túl nagy, de ringó halmai. Nem túl szoros melltartókat szokott viselni ezért ügetéskor fel le hintáznak a keblei. Nagyon izgató látvány, majd idejében elorébb kerülök. De most a ló ringatása és a ringó csípo látványa teljesen elkábít. Nem is veszem észre, hogy hátrafordul és kérdez valamit. Zavartan kapom el a szemem és egy igen, perszét motyogok.
Lassú ügetésbe váltunk. Gondolom, ezt kérdezte. Nem mentem elorébb. Nem baj. Így is fantasztikus a látvány. Az elobbi ringó csípo most fel - le emelkedik és süllyed. A feszes lovaglónadrágban jól látszanak a karcsú combján megfeszülo izmok. A gömbölyu popsi fel - le - fel - le. Már megint meghipnotizált. Kiértünk egy hosszú egyenes szakaszra és vágtába ugratta a lovát. Az enyém persze ugrott utána, én meg majdnem ott maradtam hipnotikus révületben. Amikor sikerül helyrekerüljek, engedek a száron, hadd fusson a lovam tetszése szerint. Élvezzük a vágtát! Hamar utólérjük oket. Csak egy futó pillantást tudok vetni rá amikor elsuhanunk mellettük. A pálya végén lassítok, megállok, visszafordulok. A ló még remeg alattam. Fújtatva szedi a levegot. Van idom megint álmodozni. Nézni ahogy közeledik. Átvált ügetésbe. Csípo fel - le, mellek fel - le... Az arca kipirul, a mellei között egy kis izzadságcsík a polóján.
Megint léptetünk, hogy pihenjenek a lovak. Egymás mellett megyünk, hogy beszélgethessünk. Szó esik mindenfélérol, de az én szemem minuntalan elkalandozik.
Lassan elértünk az egyik kedvenc helyünkhöz. Itt egy kis erdő kacskaringós ösvényén lehet végigovagolni. Félősebbek ügetésben, bátrabbak lassú vágtában. Az ösvény időnként veszélyes kanyarulatokat vesz, ágak hajlanak be, ha szerencsénk van még ugratni is lehet egy kidőlt fa fölött. Ma én vezettem a "csapatot". Az erdő közepén szólt alány, hogy álljunk meg egy pillanatra mert úgy érzi mozog a nyerge. Ez itt a kanyargásban nagyon veszélyes lehet és a lónak is rossz. Lelassítottam és a következő tisztáson megálltam. Leszállt, odadta a szárat és megpróbálta meghúzni a hevedert. Látszott, hogy van mit húzni rajta, de nem volt elég ereje hozzá, hogy beakassza a csattot. Leugrottam én is, hogy segítsek. Odaléptem, Ő félre akart állni, de a lótól nem tudott. Összeüktöztünk. A háta a mellkasomhoz simult, popsija az ágyékomat nyomta, szájam a füléhez ért. Csak egy pillanat volt, aztán elhúzódtam. Nem tudom én hogy nézhettem ki, de az ő elpirulásából és a szívdobogásomból nem sok jóra következtettem. Zavartan félrehúzódott, de még mindig fogta a felhúzószíjat. Én is őt néztem ahogy odanyúltam így rátaláltam a kezére. Nem engedtem el. Magamhoz húztam. Most ő volt hipnotizálva. Csak nézett. Felém lépett, hozzámsimult. A szemét nem vette le rólam. Csak akkor csukta be, amikor az ajkára hajoltam. Pár pillanatig még nemmozdult. Az ajka puha volt és forró. Lassan átkarolt. Az ajkait kinyitotta, befogadta a nyelvemet, játszott vele. Lassan bontakoztam ki az öleléséből. Látszott rajta és én is éreztem, hogy többre vágyunk. Meglazítottuk a hevedereket és kikötöttük a lovakat egy dús fűvel borított sarokba. Mi egy kicsit távolabb döltünk le a fűre. Félkönyékre támaszkodva néztük egymást. Simogattuk egymás arcát. Puszikat, csókokat váltottunk. Nem tudtam betelni vele. Csodáltam mióta először jött be az istállóba. Csodáltam lovaglás előtt, amikor megérkezett miniszoknyában vagy rövidnadrágban. Csodáltam lovaglás közben. Csodáltam lovaglás után, amikor fáradtan, kócosan csutakolta a lovát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zoltan611230 2018. 11. 19. hétfő 06:31
Ló hátán.az komoly.
#5 A57L 2018. 03. 17. szombat 03:29
Értékelhetetlen.
#4 zsuzsika 2014. 12. 19. péntek 12:58
Közepes.
#3 v-ir-a 2009. 11. 1. vasárnap 20:36
nagyon király
#2 skodri 2002. 07. 3. szerda 00:02
zsír volt
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?