A+ A-

Pillanat

Csak feküdtünk egymással szemben, és néztük egymást. Nem történt más. Nem kellett hogy más történjen. A másik pillantása, látványa elég volt. Szavak nélkül tudtuk. Megcirógattam az arcát, majd tenyeremet félig az arcára fektettem, és hüvelykujjammal simogattam. Lassan közelebb csúsztam hozzá, és megcsókoltam, csak előbb még kicsit "kínoztam". Ajkam milliméterekre járt az övétől, szinte már éreztük a másikét, de nem, nem fogyott el a távolság, és nem volt szabad csókolni. Mint egy macska-egér játék. Ha meg akart volna csókolni, mindig kicsit visszahúztam a fejemet, hogy ne érje el. De végül megadtam magam, és hagytam a csókot, amit már nem lehetett visszatartani, és visszafogni, vadul, szenvedélyesen csókoltuk egymást, mintha ez lenne az utolsó. Ajkaink perzselték egymást a csók hevében. Harapdáltuk egymást, nyelvünk vadul kereste a másik társaságát, s mikor végre összekerültek, vad kergetőzésbe kezdtek. Egyszer mindennek vége szakad, és a csók is véget ért. Vágytelin váltak el az ajkaink, s elég volt egymás szemébe nézni, hogy tudjuk, mit szeretnénk.
Lassan simogattam a testét, és kezdtem bevándorolni a ruhái alá. Előbb a felsőjét húztam feljebb, egészen, amíg le nem vehettem róla, majd pedig a nadrágját toltam lejjebb és csókoltam a combjait egészen a lábfejéig, míg le nem vettem róla a nadrágot. Csókok kíséretében tértem vissza egészen az arcáig, s újra összetapadtak ajkaink. A kezem egy pillanatra sem pihent, simogattam, amerre csak tudtam, majd szétkapcsoltam a melltartóját, és azt is levettem róla, de ekkor már a hasára fordítottam. Végigsimítottam a hátát, egészen a derekáig, majd vissza, s újra, de most már csak az ujjam hegyével, épp csak érintve a bőrét. Elkezdtem lehúzni róla a tangát, s ajkammal valamint a nyelvem hegyével követtem annak útját, végig a combjain. Simogattam még egy kicsit a testét, majd felkeltem mellőle, és lemásztam az ágyról, de nem mentem messzire. Csak elővettem a testápolót.
Visszatelepedtem mellé az ágyra, és vékony csíkban a hátára csorgattam a testápolóból. Ahogy a hideg krém a hátához ért, felszisszent, de csak egy pillanatra, és máris elcsitult. Végigkentem a hátán a krémet, majd aprólékosan elkezdtem bemasszírozni... előbb a vállain, majd a lapockáin, és tovább lejjebb egészen a derekáig. Újra elővettem a testápolót, és most a combjaira csorgattam belőle. Ezeket is bemasszíroztam, és ahogy a popsija közelébe értem, a kezem lassan tovább csúszott, beljebb csúszott. Végigsimítottam a két lába között. Örömmel töltött el, hogy hozzáérhettem, s mivel nem éreztem ellenkezést, újra megtettem. Egy törölközőt terítettem alá, hogy ne ragadjon az ágyhoz a testápoló miatt, és a hátára fektettem.
Megcsókoltam, és kezem a felsőtestén kalandozott, míg a melléhez nem ért. Benedvesítettem az ujjam hegyét, és köröztem a mellbimbója körül, majd pedig finoman megmarkoltam, és megmasszíroztam, bár most már testápoló nélkül. Elszakadtam az ajkától, és a nyakát csókolva elindultam lefelé. Csatlakoztam a kezem mellé és most már nyelvemmel is izgattam a melleit, közben kezemet pedig újra útnak indítottam, hogy legyen okom követni, és nem is voltam rest, követtem szorgosan, mint kiskutyus a gazdáját, végig a hasán,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L
2018. 11. 20. kedd 03:57
Néhol elfogadható. Válaszolok rá!
#2 zsuzsika
2014. 12. 17. szerda 07:11
Gyenge. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2005. 08. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!