Pillanat

Szavazás átlaga: 5.56 pont (9 szavazat)
Megjelenés: 2005. augusztus 27.
Hossz: 5 680 karakter
Elolvasva: 955 alkalommal
Csak feküdtünk egymással szemben, és néztük egymást. Nem történt más. Nem kellett hogy más történjen. A másik pillantása, látványa elég volt. Szavak nélkül tudtuk. Megcirógattam az arcát, majd tenyeremet félig az arcára fektettem, és hüvelykujjammal simogattam. Lassan közelebb csúsztam hozzá, és megcsókoltam, csak előbb még kicsit "". Ajkam milliméterekre járt az övétől, szinte már éreztük a másikét, de nem, nem fogyott el a távolság, és nem volt szabad csókolni. Mint egy macska-egér játék. Ha meg akart volna csókolni, mindig kicsit visszahúztam a fejemet, hogy ne érje el. De végül megadtam magam, és hagytam a csókot, amit már nem lehetett visszatartani, és visszafogni, vadul, szenvedélyesen csókoltuk egymást, mintha ez lenne az utolsó. Ajkaink perzselték egymást a csók hevében. Harapdáltuk egymást, nyelvünk vadul kereste a másik társaságát, s mikor végre összekerültek, vad kergetőzésbe kezdtek. Egyszer mindennek vége szakad, és a csók is véget ért. Vágytelin váltak el az ajkaink, s elég volt egymás szemébe nézni, hogy tudjuk, mit szeretnénk.

Lassan simogattam a testét, és kezdtem bevándorolni a ruhái alá. Előbb a felsőjét húztam feljebb, egészen, amíg le nem vehettem róla, majd pedig a nadrágját toltam lejjebb és csókoltam a combjait egészen a lábfejéig, míg le nem vettem róla a nadrágot. Csókok kíséretében tértem vissza egészen az arcáig, s újra összetapadtak ajkaink. A kezem egy pillanatra sem pihent, simogattam, amerre csak tudtam, majd szétkapcsoltam a melltartóját, és azt is levettem róla, de ekkor már a hasára fordítottam. Végigsimítottam a hátát, egészen a derekáig, majd vissza, s újra, de most már csak az ujjam hegyével, épp csak érintve a bőrét. Elkezdtem lehúzni róla a tangát, s ajkammal valamint a nyelvem hegyével követtem annak útját, végig a combjain. Simogattam még egy kicsit a testét, majd felkeltem mellőle, és lemásztam az ágyról, de nem mentem messzire. Csak elővettem a testápolót.

Visszatelepedtem mellé az ágyra, és vékony csíkban a hátára csorgattam a testápolóból.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.56 pont (9 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. január 9. 10:13
#5
Nekem kicsit rövid az írás.
1
Andreas6
2021. március 15. 06:10
#4
Nekem tetszett. (Egy apróság: ha masszírozol, a testápolót/masszázsolajat a kezedbe öntsed, melegíts fel, és utána vidd a partnered testére!)
1
a
A57L
2018. november 20. 03:57
#3
Néhol elfogadható.
1
zsuzsika
2014. december 17. 07:11
#2
Gyenge.
1
T
Törté-Net
2005. augusztus 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1