A+ A-

Mese(?) a netes szerelemről

Volt egyszer egy fiú meg egy lány...
Eleinte ők még csak a neten keresztül ismerték egymást, ám egyszer végre elérkezett az idő, és találkoztak, végre személyesen is, egy szervezett találkozó keretében... A fiú szívében egyből lángok gyúltak, s ha addig nem tette volna eléggé, hát akkor aztán igazán elkezdett vonzódni hozzá, nemcsak hogy testileg, de ahogy jobban megismerte személyesen, egyre inkább lelkileg is. Beszélgettek, és a fiú nem bírt magával, egyre közeledett a lányhoz, megölelte, és ilyenek. Vágyott arra, hogy megérinthesse, hogy a közelében lehessen. Egy ilyen odabújás keretében, közel került ajkaihoz, s nem bírván türtőztetni magát, megcsókolta.
Rettegett, hogy merev visszautasítást fog kapni, de nem kapott, és ez boldogsággal töltötte el a szívét. A találkozó végeztével elkísérte a lányt a hazaúton, na de nem végig, csupán egy részén. Addigra már tényleg nem bírt magával, és hosszan ölelgette. Míg végül a búcsú pillanatában egy röpke csók elcsattant, és a fiú ennek a csóknak a gyönyörű emlékével indult útnak hazafelé.
Még aznap este sikerült beszélni vele, neten keresztül, s a fiú rákérdezett arra, hogy hogyan értékelheti a megtörtént dolgokat... Magában iszonyatosan rettegett az elutasítástól, de kellemesen csalódhatott, hisz a lány nem utasította el, hanem azt mondta, kicsit gondolkodnia kell, és majd egy következő találkozó alkalmával megbeszélik. A fiú epekedve várta a találkozót, addig is minden nap beszélt a lánnyal, és amiket a lány mondott, bíztatólag hatottak a fiúra. S következett a várva várt nap, és a találkozó. Délután találkoztak, és hosszas sétára indultak a szigetre. A sétának egy pad lett a vége, ahol megpihentek, és ott beszélgettek tovább, míg végül elcsattantak az első csókok, és a fiú tudta: Végre boldog lehet, mert megtalálta azt, akit igazán szerethet, és akiben nem fog csalódni. És így is lett...
Azóta a fiú igyekszik minden alkalmat megragadni, hogy a lánnyal lehessen, akit szeret, s a lány sem ellenkezik. Ez természetesen mindennél jobban boldogítja a fiút, és tényleg boldognak érzi magát. A fiút teljesen szerelmes, és igyekszik ezt minden lehetséges módon kimutatni, de sajnos gyakorlatlan még, és emiatt aztán nem sok mód jut eszébe, viszont van egy, amivel szeretné, de tudja, hogy türelmesnek kell lennie, és az is, habár néha már tényleg nem bír magával, annyira kívánja a lányt. Magában már rengetegszer elképzelte:
Fekszenek egymás mellett az ágyban, fejük egymás felé fordítva. A fiú nem tud betelni a látvánnyal, imád belenézni kedvese gyönyörű szemeibe. Keze a lány oldalán van, s nem nyugszik, simogatja a lányt, majd arca közelebb kerül a lányéhoz, és lassan, megcsókolja. Hosszan, vadul csókolják egymást, épp csak lélegzetvételnyi szünetet tartanak, de még az se mindig. Csókolják egymást, szenvedélyesen, vadul. A fiú keze feljebb indul, és húzza magával a lány fölsőjét is, majd benyúl alá, és melltartón át megfogja a lány melleit. Majd tovább halad felfelé, és húzza le a lányról a fölsőjét, hogy az már ne legyen akadály.
Elszakad a lány ajkaitól, és lehúzza róla végleg a fölsőt, majd egy kis csókot ad újra a lány ajkaira, de most nem tér vissza a csókhoz, hanem a lány nyakát csókolja, és halad lejjebb. Közben simogatja a lányt, ahol csak éri. Igyekszik a lányt megszabadítani a melltartójától is, de amíg nem sikerül, addig is félrehúzza azt, és úgy csókolja a lány melleit-mellbimbóit. Vadul köröz a mellbimbója körül nyelvével, és masszírozza közben a melleit, majd keze elszakad onnan, és legyúl, megmarkolja a lány fenekét, combját, és finoman, de mégis vágytelin megszorítja azt, majd visszatér a lány melleihez, és most már végre siker koronázza igyekezetét: megszabadítja a lányt a melltartójától. Boldogan veti rá magát újra a lány mellbimbóira, majd onnan elszakadva az ajkaira, s kezével mindeközben tovább kalandozik lentebb.
Próbálja kikapcsolni a lány övét, ám azzal nem boldogul, de a lány nem gonosz, és segít neki. A gombnak és a cipzárnak a fiú már egyedül vág neki, és örömmel konstatálja: sikeresen. Lassan lehúzza a lányról a farmerét, és ahogy húzza le, szájával követi annak útját végig a lány combján, s finom csókokkal halmozza el azt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.67 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 09. 12. péntek 09:04
Ez sem jött be.
#1 Törté-Net 2005. 08. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?