A+ A-

Szalonnasütés

Egyre kellemetlenebbé váltak az ablakon besütő felkelő Nap sugarai. A barna takaró az üveg által felerősített napfényt csak úgy szívta magába és Imi hamar felébredt az égető melegtől. Alig eszmélt fel, hogy már reggel van, újabb meglepetés érte. Ott feküdt mellette meztelenül Gabica.
Sokáig tervezte ezt a bulit. Tavaly is jó volt, mindenki jól érezte magát, ezért is akarta mindenképpen megismételni, de most még jobbra szerette volna. Az előző évben a szüleitől nem sikerült megszabadulnia, de most elmentek kirándulni. Egyedül volt otthon egy hétig és a hétvégén, a hét csúcspontjaként egy szalonnasütést szervezett. Elhívta a volt osztálytársait és az utcából a barátait. És Gabicát is. Gyerekkora óta ismerte, a szomszéd gyerekek unokatestvére volt, akikhez nyaranta leutazott. Gyerekként nem is igazán kedvelték egymást. Imit gyerekesen dühítette, hogy egy lány magasabb nála, sőt hogy még merészebb is. Aztán a szomszédból a gyerekek elköltöztek, nem találkoztak évekig.
- Jézusom, hát mégis megtettem! - villant át az agyán.
Kapkodni kezdett. A ruháit kereste, de sem az övét, sem a lányét nem látta a szobában. Hátrakapta a fejét, mikor egy nagyobb levegőt vett a mellette pihegő.
- Nem igaz, mégis lefeküdtél vele! - zakatolt a vádaskodó lelkiismeret a fejében - A barátod és te megdugtad! Vá-vá-vá-várjunk csak! Mit csináltam tegnap este?
Az egyetem első évének végén találkoztak újra. Az interneten. Gabica fent tanult Pesten, Imi otthon maradt a Debreceni Egyetemen. Egyre többet beszéltek, mindig akadt közös téma. Estéket beszéltek át úgy, hogy mikor befejezték alig várták, hogy másnap újra kezdjék. Mindketten várták a vizsgaidőszak végét, hogy csak a nyáron kelljen gondolkodniuk. Bulizni, szórakozni, élni akartak és mindketten keresték a lehetőségeket ehhez. És mint zsák a foltját megtalálták egymást. A tételek tanulása között tartott szünetekben részletesen megállapodtak, hogy folyamatos pörgés lesz a nyár. Buli, buli hátán.
Újra visszanézett a mellette fekvő szépségre. Kikelt az ágyból és elindult a wchez, miközben a válaszokat kereste.
- Én a földszinten ágyaztam meg magamnak. - visszapillantott, az ágyon nem az ő takarója volt. - Nincs mese, téged barátom a farkad csóvál, nem fordítva.
Miután könnyített magán, kiment a fürdőszobába, hogy egy kagylónyi hidegvízbe dugja lüktetető fejét. A szájíze, a lány illata a testén és a tény, hogy nincs rajta még egy boxer sem igazolták kételyét. A zuhany alá állt és engedte magára a hidegvizet, hogy tovább tisztuljon a feje.
- A kurva életbe, nem emlékszem semmire!
A bulira mindenki eljött. Kellemesen telt az este. A friss nyári szellőtől, a sült szalonna illatától és a italoktól mindenki fesztelenül beszélgetett mire besötétedett. Üres üvegek hevertek az asztalon, mindenki fogyasztott rendesen, Imi és Gabica is Egy egész üveg Jager fenekére vágtak ketten és kísérőnek lecsúszott egy pár sör is. Imi arca már csak mosolyra állt és szeme csillogása is jelezte, hogy mi a helyzet. A vendégek lassan szálingóztak hazafelé, míg hajnal egykor elment az utolsó is. A buli maradványait és minden mást otthagyva indult Imi a házba.
A zuhany alól kiszállva törölközőt csavarva magaköré, papucsba bújt és a földszintre vette az irányt. A lépcsőn lefelé megtalálta a melltarót és a tangát. Ettől kicsit megtántorodott, lehajolt érte, de inkább nem vette fel. A lépcsőház ajtaja nyitva. Ekkor elhomályosodott előtte a világ és látta ahogy a nyitott ajtóban áll és néz fel. Látja Gabicát, aki ferdén a falnak dőlve egyik lábát felhúzva a lábfejéről a nyakláncát próbálja levenni másik lábával pedig a lépcsőnek tart nehogy hanyatt essen.
- Segítnél? - kéri olyan hangon, hogy menten elolvad tőle.
Felsiet, leveszi a csodálatos lábfejéről a nyakláncot, finoman megfogja a derekát és talpra állítja. Aztán felkiséri a szobába és megágyaz neki miközben futó pillantásokat vett a szépségre, akin a halvány rózsaszín hálóing kellően eltakar mindent, de sejtetni engedi azt ami alatta van. - Zajt halott a szobából, a kép szertefoszlott. Visszament, hátha felkelt GAbica, de csak megfordult az ágyban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.59 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 08. 26. szombat 10:09
Ne hagyj ki egy lehetőséget sem, mert a túlvilágon az orrodra húzzák!
#4 feherfabia 2016. 07. 10. vasárnap 06:43
Közepes!
#3 zsuzsika 2014. 12. 18. csütörtök 08:23
Közepes.
#2 genius33 2013. 04. 23. kedd 10:16
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2005. 08. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?