A+ A-

A buli után...

Ez a korántsem egyszerű történet nem is olyan rég esett meg velem. Péntek este volt és hát mit is lehetne csinálni péntek este, bulizni! Gyors megfürödtem, felkaptam egy zsír bulizós ruhát és irány a parti. A helyet ahova bulizni járunk a haverokkal, még erős jóindulattal sem lehet jó helynek nevezni, inkább amolyan kényszer club ahova azok az arcok járnak akik lusták átmenni egy másik városba bulizni. Nah szóval, megérkezek a clubba és kint a járda szélén van egy megemelt parkoló ahova a haverok szoktak kiülni ha egy kis oxigén-re van szükségük, most is volt pár arc akikkel kezeltem és gondoltam levágódok egy kicsit mielőtt belevetném magam az éjszakai életbe. Épphogy leülök odajön egy jó, 16 éves csinos csajszika, és kérdi: -meghívsz egy tequilára?? Hmm..., gondoltam miért ne, hisz lóvé volt más mi kell még?? Ahogy bementem a clubba egyből a pulthoz siettem és vettem két tequilát, egyet magamnak és egyet a csajnak, hát mondanom sem kell hogy örült amikor meglátta a piát a kezemben, gyors kivette a kezemből és velem együtt megitta. S e nemes cselekedetnek a jutalma sem maradt el, olyan smárt levágtam a csajjal amit még álmomban sem láttam, s éreztem. Olyan volt a nyelve mintha le sem akarna állni, és azok a mesés ajkak, olyan finom harapásokkal ajándékoztam meg a csajt, amitől kajakra beizgult. Szinte egész este le sem szálltunk egymásról, én mondom a lány annyira kész volt hogy majdnem meg kellett hogy dugjam a clubban. ? De azért annyi önkontrollom volt hogy kivigyen a frisslevegőre egy kicsit. Hát mit ne mondjak nekem is kellett már az oxigén, de nem sokáig élvezhettem a szabadságot, mert a csaj máris mászott rám és szinte olvastam a gondolataiban: dugj meg, bassz meg!!!! Haverom észrevéve a csaj izgultságát még egy óvszert is adott nekem.
El is mentem a csajjal de csak egy saroknyira, rátámaszkodtunk egy ház oldalára, majd a kezemet becsúsztattam a melltartója alá. Nem mondom hogy nagy mellei voltak de nekem pont megfeleltek, és az az isteni kis, de kemény mellbimbók teljesen felizgattak. Olyan jól játszottam a bimbóival, hogy 10 perc után már hallottam is a csaj belülről fakadó, élvezettel teli nyögésit, melyek egy totális elélvezéshez vezettek a csajnál.
Az idő kb. 2.30.-ra eshetett és ilyenkor már nem sok kedvem volt az otthonon kívül másra gondolni, persze a csajjal együtt. ? Csakhogy a csajnak kénytelen-kelletlen mennie kellett mert hajnali 4.-kor indult a vonata haza, s ez elég kiégető érzés volt, de mit tehettem volna adtam egy búcsúcsókot a csajnak s elengedtem. Na szép, itt maradtam full kanosan és csaj nélkül, de ekkor megint rám mosolygott a szerencse, volt a buliban egy 18 éves, isteni mellekkel és fenékkel bíró, csinos arcú lány, akit mér ismerek évek óta, régi álmom volt hogy kavarjak a csajjal, de eddig még nem igazán volt rá lehetőségem, most viszont összeveszett a barátjával, történetesen azzal a sráccal aki nemrég az óvszert adta. ? Így hát valakinek meg kellett vigasztalnia, és a "sors" úgy hozta hogy nekem kelljen megvigasztalni. Levágtam neki egy kis agymosást és elindultunk hozzájuk, gondoltam elkísérem a házukig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.06 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 05. 6. kedd 07:13
Elég jó írás.
#4 sikamika 2012. 10. 9. kedd 19:25
sok hasonlo sztory létezik valoságban.jo! smile
#3 deco 2003. 08. 22. péntek 11:08
életszagú...nálunk is vannak ilyen csajok, de nálunk vodkáért nyomják...
7 pont
#2 miska 2003. 08. 21. csütörtök 15:53
Hmm... Ez kicsit ugy semmilyen:D De ugy 5 pontot meger mert tetszett a stilusod...
#1 Törté-Net 2003. 08. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?