A+ A-

Beteljesülés

Martát régóta ismertem, de amíg Magyarországon éltem nem sikerült közelébe kerülnöm. Barátom segítségével megszereztem a telefonszámát és felhívtam. A vártnál jobban sikerült a bemutatkozás.
Ettől a perctől kezdve szinte minden héten kétszeri - háromszori rendszerességgel felhívtam. A távolság köztünk őrült nagy volt személyesen egyenlőre nem állt módunkban találkozni. A telefonvonalak izzottak szenvedélyes beszélgetéseinktől. Mindketten házasságban éltünk, ezért a találkozás nem volt olyan egyszerű egyikünk számára sem. Márta pedagógus - ezért a nyári szünetben elég sokat táborozik gyerekekkel különböző helyeken. A nagy találkozást nyárra időzítettük.
Végre elérkezett az indulás időpontja. Otthon feleségem úgy tudta magyarországi üzleti ügyeimet megyek intézni. Már az első lépés bonyodalmakkal járt, ugyanis gépem mint egy 2 órás késéssel indult Torontoból. Kapitányunk váltig állította a késést behozzuk és mindenki eléri a csatlakozást Londonban. Persze, hogy lemaradtam a MALÉV járatról. Budapesten Márta várt a megbeszélt időpontban. Londonból üzenetet küldtem, hogy a későbbi délutáni géppel jövök. Végre Budapesten vagyok és Márti kitartóan megvárt, ami nem is lehetett olyan egyszerű számára. Forró csókkal köszöntöttük egymást.
Felvettem az általam bérelt autót és irány a METRO áruházba bevásárolni, hiszen egy hétig egy eldugott szinte lakatlan kis faluban fogunk élni, ahol nemigen van a közelben még bolt sem. Bevásárlás után irány a végcél, z elhagyott kis település.
Útközben sokat beszélgettünk és nem győztünk betelni egymással. Útközben megvacsoráztunk egy kis útszéli vendéglőben, majd vacsora után folytattuk utunkat..
Végre megérkeztünk a mi kis világvégi falunkba. Kocsinkkal beálltunk az udvarra, majd a csomagok elhelyezése után feltérképeztük a bérelt házikót. Nem volt benne semmi luxus, de minket ez egyáltalán nem érdekelt. Márti elnézést kért és bement a fürdőszobába. Én, amíg ő bent volt, felgyertyáztam a szobát és előkészítettem a pezsgőt, amelyet az utolsó kis városka egyik éttermében vásároltam.
Márti frissen jött a hálószobába csak egy fürdőköpeny volt rajta. A meghitt hangulat láttán nyakamba ugrott, és csókjaival halmozott el. Most rajtam volt a sor, hogy lemossam az út porát. Igyekeztem, és nagyon gyorsan ismét a hálószobában voltam. Kibontottam a pezsgőt és átnyújtottam a poharat kedvesemnek. Ezután lázas csókcsatába bocsátkoztunk. Magamhoz húztam Martit, éreztem a fürdőköpeny alatt semmisem volt. Szépen óvatosan simogatni kezdtem, és nyakát csókjaimmal halmoztam el.
Éreztem, nagyon élvezi a helyzetet, melyet halk sóhajokkal juttatott tudomásomra. Jobb kezem elindult a felfedező útra. Márti csodálatos melleit simogattam, majd egy mozdulattal kioldottam a fürdőköpenyét és lehámoztam róla. Gyönyörű látvány fogadott - alakja csodálatos volt. Mellein a bimbók ágaskodtak jelezvén, hogy nem volt hiábavaló az eddigi izgatás. Számmal izgattam bimbóit felváltva. Közben ő sem maradt tétlenül. Nyakamat halmozta el csókjaival, majd megszabadított egyetlen ruhadarabomtól. Mindketten meztelen álltunk egymással szemben. Ismét magamhoz húztam és csókoltam - nem tudom meddig. Közben melleit simogattam. Mindketten nagyon felizgultunk. Farkam úgy állt, mint egy fagyos kutyaláb. Mártit óvatosan a nappaliban elhelyezett kanapéhoz vittem, majd szépen leültettem. Elétérdeltem, és újból csókokkal halmoztam el teste minden részét, különös figyelmet szenteltem melleinek. Ajkammal egyre lejjebb mentem.
Marti hátrafeküdt és így várta a fejleményeket. Hasát csókolgattam, és egyre lejjebb mentem. Elértem azt, amire a legjobban vágytam. Gyönyörű fazonra vágott punciját. Marti mar nagyon felizgult állapotban volt, ezt csatakos puncija elárulta. Nyelvemmel körbe nyaltam minden négyzet centimétert, majd végre behatoltam és megízleltem csodálatos nektárját. Hosszas érzéki nyalásba kezdtem. A sóhajokból tudtam, hogy nagyon finom neki. Középső ujjamat behelyeztem puncijába és finoman érzékien izgattam vele, közben meg gyorsabban nyaltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.09 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 06. 18. szerda 06:15
Nem jött be.
#3 listike 2014. 03. 2. vasárnap 13:28
Gyenge.
#2 papi 2013. 05. 11. szombat 07:10
Kicsit monoton ,és nincs katartzis
#1 Törté-Net 2005. 08. 6. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?