A+ A-

Ó azok a csajok!!!

Mármint a nővérem és az osztálytársai, a gimnázium rémei. Hét-nyolc lány (a kemény mag), minden "disznóságban" buliban és poénban benne voltak. Bár nem sokat tudtam kideríteni róluk, de elég vad dolgokat csináltak néha.
A történet akkor kezdődött, amikor negyedikesek lettek. Ebben az évben kerültem én is abba a gimibe, elsősként, igaz év vesztes voltam és már közelebb a tizenhathoz. A csajok elhatározták, hogy évnyitó bulit csapnak. A választás a mi házunkra esett, mert anyuék elutaztak valami hétvégi továbbképzésre. Ráadásul szegény tudatlanok még meg is engedték neki, mármint a nővéremnek, hogy áthívja a barátnőit. Persze szigorúan fiúk nélkül.
A buliból nekem annyi részem volt, hogy elmehettem bevásárolni az üdítőket, meg részt vehettem a szendvicsek elkészítésében. Aztán mikor megjöttek a lányok, egy kis kajálás, meg röhögcsélés után, persze ki lettem tiltva a nappaliból. Visszavonultam, hát a szüleim hálószobájába, és a nagyfotelben terpeszkedve tévézni kezdtem. A szeptember eleji időpont ellenére, a meleg sehogy sem akart alábbhagyni, ezért egy pólón és egy sorton kívül, nem volt más rajtam. Szerencsémre sikerült két üveg, viszonylag hideg sört megmentenem a készletből, mert a "szelíd" lányok persze elég szép mennyiségű piát is hoztak magukkal, a "szolid" üdítős bulira. Az alkohol hamar megoldotta a nyelvüket és hamarosan elkezdődött a vihogás, csivitelés, a nyári kalandok megbeszélése, meg persze az én cikizésem, úgy hogy nem is nagyon bántam a "száműzetést", bár az igazat megvallva az egyik lányt, Esztit, még szívesen elnézegettem volna egy ideig, ahogy tette-vette magát az amúgy elég lenge öltözékében.
Egy idő után eluntam a tévézést és felmentem a szobámba netezni. Mire észbe kaptam, egészen rám esteledett. Vártam egy kicsit, amíg alább hagy a dudor a sortomon, mert persze a kedvenc szexoldalaimat nézegettem elsősorban, és nem akartam, hogy a lányok észrevegyék. Ráadásul át is kellett vennem egy másikat, mert ez, hmm egy kissé átnedvesedett. Felkaptam egy sportnacit, aminek a hálós bélését már régebben kioperáltam. Igyekeztem úgy elpakolni magam, hogy ne látszódjak ki belőle, majd lecsörtettem a csajokhoz, egy kis utánpótlásért, az esti filmhez. Addigra ők már abbahagyták a dumcsizást és a viháncolásnak a vad zenével kísért változatát választották. Amikor azonban rájuk nyitottam az ajtót, magam, is megdöbbentem a látványon. A csajok többsége egy szál bugyiban (már, ha a tangát lehet egyáltalán bugyinak nevezni) vadul rázott valami metál őrületre, melltartó csak két lányon volt, sőt az egyik épp a tangáját készült lerángatni magáról. Döbbenten állam, a kilinccsel a kezemben, és éreztem, ahogy a vér a fejemből a gatyám felé áramlik. Eszti melltartóban és bugyikában ült a szőnyegen, és szerintem eléggé be volt már rúgva, de a többieken is látszott, hogy nem igen fogy a szörpike.
Mégis Eszti vett észre először és felsikoltott!
- Csajooook!!! Fütyi a láthatáron!!!! Lenéztem a gatyámra, és konstatáltam, hogy Öcsi, tényleg kikívánkozik belőle.
A többiek vad sikítással és "dühös" Gyerekek kifelé!!! kiáltással nyugtázták a jelenlétemet. A nővérem kapott észbe először, odaugrott hozzám, és a karomnál fogva rángatott, tolt kifelé. Rajta is csak egy kis, szinte teljesen áttetsző tanga volt. Nagyon szép mellei voltak nem nagyok, de formásak. Mit mondjak nem csökkent tőle a bennem lévő feszültség, de hát végül is ki lettem tuszkolva a szobából. Mit tehettem, visszamentem a tévé elé és próbáltam a gatyámból kifelé igyekvő Öcsit visszatuszkolni. Nem sok sikerrel. Nem mondtam még el, hogy a természet igen kegyes volt hozzám, hiszen fiatal korom ellenére, 190 cm magas, kb. 80 kiló voltam, és hát Öcsi se panaszkodhat a maga 19/4,5 centijével. Túl voltam már az első néhány szex élményemen, de ennek ellenére vagy talán éppen ezért, viszonylag gátlásos voltam a kapcsolatok kezdésében, mivel jobb szerettem volna, ha nem csak a farkam miatt buknak rám a csajok. Az ember már csak ilyen hülye, ha épp 15 éves.
No mindenesetre, megpróbáltam a fotelben ülve a filmre koncentrálni, a lányok helyett, de bevallom nem sok sikerrel. Egyik dögösebb volt, mint a másik.
Aztán egyszer csak nyílt az ajtó, és belépett rajta Eszti. Igaz, a betámolygott szó inkább megfelelő lett volna arra, amit akkor produkált.
- Hoppá, azt hiszem eltévedtem, motyogta, a klotyóra indultam.
- El bizony, de a fürdőszobában is van, használd nyugodtan, mondtam, és megmutattam neki a hálószobából nyíló ajtót. Esztin már nem volt rajta a melltartója, és a tanga sem takart sokat belőle.
Eszti kb. 168 cm, iszonyúan karcsú és max 50 kiló volt. Viszont két kemény, de mégis ruganyos labda ékeskedett a mellkasán. Szinte már anakronisztikusan nagyok voltak, legalább is az ő testméreteihez képest. A mellbimbói kicsik voltak és sötétek, az arca is helyes volt, a hosszú egyenes barna haja pedig a háta közepét verdeste. Nagyon - nagyon dögös volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 29. kedd 17:28
10 Pont!
#7 listike 2014. 05. 2. péntek 11:54
Jó volt, de folytathattad volna.
#6 A57L 2013. 11. 17. vasárnap 06:41
Nagyon jó.
#5 papi 2013. 06. 2. vasárnap 11:53
Még jó, hogy csak nyolcan voltak.
#4 Hmmm 2005. 09. 1. csütörtök 13:23
ez az örökös "öcsizés"...mint az oviban
#3 cloe 2005. 08. 27. szombat 14:48
Fantáziadús, pikáns történet. grat!
#2 Moguai 2005. 08. 5. péntek 19:59
Nekem neagyon tetszett csak igy tovább!
10 pont:)
#1 Törté-Net 2005. 07. 31. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?