A+ A-

Munkahelyi izgalmak 1. rész

A suli elvégzése után munkanélküli lettem. Tizennyolc éves voltam, nem volt szakmám, nem értettem semmihez, így aztán finoman szólva nem igazán kapkodtak utánam a munkáltatók. Végül apám megneszelte, hogy egy gyerekkori haverja vállalkozásba kezdett és híján van munkaerőnek, hát gyorsan beprotezsált engem. Szerencsém volt, a faszi azonnal felvett a cégéhez. Életem első munkanapja egy rövid eligazítással kezdődött, amelynek során emberünk elmondta, hogy mit is kell csinálnom tulajdonképpen, aztán kocsiba szálltunk, átvágtattunk a városon és végül kikötöttünk egy elhagyatott gyártelepen.
A gyártelepen volt egy jókora raktárhelyiség, ami tele volt mindenféle áruval, és nekem kellett a raktárvezetőnek segíteni elővadászni a különböző cuccokat, amiket azután a megrendelők elszállítottak. Őszintén megvallva, nem volt valami szívderítő a helyzet, az első benyomás elég lehangoló volt. Úgy éreztem, hogy nem ez álmaim munkahelye és magamban eljátszottam a visszavonulás gondolatával. Ami (akarom mondani aki) miatt mégis a maradás mellett döntöttem, az a raktárvezető személye volt. A háromszemélyes "cégóriás" harmadik tagja ugyanis a főnököm felesége volt. A nő, akit Anitának hívtak, úgy negyven-valamennyi lehetett és már a bemutatkozáskor megállapítottam, hogy elég csinos, fiatalos, vagány nőszemély. A főnök még magyarázott, mutatott egy-két dolgot, aztán sietősen elhúzta a csíkot. A meló nem volt különösebben nehéz, de szinte minden fázisa két embert kívánt, így volt alkalmam bőven alaposabban is szemügyre vennem Anitát.
Bár kétségkívül nem tagadhatta volna le a korát, azért meg kell hagyni, igencsak szemrevaló teremtés volt. Kleopátra-szerű, nyakközépig érő, fekete haja fiatalos külsőt kölcsönzött neki, amit tovább fokozott sportos öltözködése. Testre feszülős farmert és szűk, nagyon is átlátszó, fehér felsőt viselt, amelyen keresztül jól kivehetően domborodtak jókora mellei. Mivel melltartót nem vett fel, tisztán átlátszottak a mellbimbói. Teljesen megbabonázott ez a látvány. Ha éppen nem a fenekét bámultam, amikor létrára állva egy magasabb polcról vett le valamit, akkor a dobozokért nyújtózkodás közben teljesen a melleire feszülő rucija vonzotta mágnesként a tekintetemet. Az izgató élmények hatására szinte állandó merevedésem volt, alig tudtam odafigyelni a munkámra. Bevallom, szinte semmi tapasztalatom nem volt szexuális ügyekben, így aztán elég ügyetlenül próbáltam álcázni leselkedéseimet, aminek csakhamar meg is lett az eredménye. Egy alkalommal, amikor valamilyen kedvező mozdulatnál épp a melleit stíröltem, váratlanul felpillantott. Gyorsan elkaptam onnan a tekintetemet, de már késő volt, teljesen nyilvánvaló volt, hogy addig hová bámultam.
Egy pillanatra összenéztünk, de nekem óráknak tűnt ez a pillanat. Tengerkék szemei érdeklődéssel vegyes meglepődést sugároztak. Nagyon megijedtem és elszégyelltem magam. Iszonyatosan cikinek éreztem a helyzetet. A lábaim a földbe gyökereztek, moccanni sem tudtam. A pillanat varázsa végül megtört, és Anita zavartan elfordult, hogy ráírjon valamit az egyik doboz tetejére. A továbbiakban erősen koncentráltam, hogy elő ne forduljon hasonló kellemetlen szituáció. Az első nap után úgy mentem haza, mint akit agyonvertek. Fáradtan, elcsigázva zuhantam ágyamra, de a fejemben kavargó különös gondolatoktól csak nagy sokára sikerült elaludnom. Másnap reggel alig vártam, hogy a raktárhoz érjünk. Főnököm felesége már ott várt minket, mert korán reggel volt egy szállítás, ezért a saját kocsiján hamarabb kiment. A második találkozás minden várakozásomat felülmúlta. A nő egy gézszerű anyagból készült, krémszínű szoknyát és hasonló színű, ujjatlan felsőt viselt. Szemem egyből végigsiklott dús keblein, formás derekán, kerek csípőjén le egészen a szoknya alatt sejtelmesen kirajzolódó, kerek combjain át tökéletes formájú lábaiig. Egyszerűen fantasztikus lábai voltak. Ilyen vádlikat még életemben nem láttam. Percekig le sem tudtam venni a szememet róluk. Később, miután a főnök elment és elkezdtük a melót, volt szerencsém hátulról is alaposan "felmérnem a terepet". Szó mi szó, ez a ruha nem hazudott, tökéletesen árulkodott arról, hogy viselője egy ideje már hanyagolja a rendszeres testmozgást, viszont volt egy vitathatatlan előnye is.
A szoknya alatt ugyanis tisztán kivehetőek voltak egy fekete tangabugyi körvonalai! Ez a felismerés végképp megpecsételte a sorsomat. Annak ellenére, hogy korábban soha nem vettem észre magamon, hogy érdekelnének a nálam 25 évvel idősebb, kissé már elhanyagolt nők, rájöttem, hogy életem eddigi legnagyobb szexuális kihívását élem át újdonsült munkahelyemen. Egyszerűen hiába próbáltam feldolgozni, ez a nem mindennapi szexuális élmény, amit a testre feszülős ruhában, fekete tangában, melltartó nélkül előttem szambázó női test jelentett, túl sok volt nekem. Az erotikus feszültség pattanásig feszült bennem, és már semmi másra nem tudtam koncentrálni, csak Anita melleire, fenekére, lábaira.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 papi 2016. 02. 14. vasárnap 22:09
Tetszik
#11 feherfabia 2015. 05. 16. szombat 07:08
Egész jó!
#10 A57L 2013. 08. 16. péntek 04:45
Elég jó.
#9 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 02:21
Hosszu leves,keves hus!......Es hihetetlen, hogy ugy gecisen fonoknod visszaballagott a buliba!?!?!....es akkor felebredtel,hogy a bilibe log a kezed!!!
#8 Teknősbika 2006. 03. 16. csütörtök 01:02
nagyon jó, tetszik, csakúgy, mint a többi műve az írónak
#7 Solo 2005. 11. 3. csütörtök 12:29
Jó a történet. 9 pontot adok rá.
#6 Mr. G. 2005. 10. 21. péntek 13:37
Szerintem meg király! Nem a kefélés itt a lényeg, hanem az odáig vezető események, és lelkiállapot! Bár lenne még több ilyen sztori! Szuper volt!
#5 pet 2005. 10. 20. csütörtök 13:04
Miért volna rossz, azért mert reális? Jókai leirta pl az Al-Dunát úgy hogy nem is látta,ugy is néz ki az a leírás. Meg Erdély történetét is összkeverte a NAGY IRÓ. Persze,ha valaki a fantáziát díjazza az persze az ő dolga.
#4 dante66 2005. 10. 19. szerda 17:33
egészen jól indultál, de a végét elszartad.még probálkoz kisfiú. 3-as
#3 Gerontofil 2005. 10. 18. kedd 15:49
Túlontúl hoszú az irodalmi előzetes.A végén meg ez a 26 sornyi sex,szinte siralmasan rövid.Sajna csak 2 pont(
#2 mikulás 2005. 10. 18. kedd 08:39
Minek untatják az embert ilyen dög unalommal. Kit a francit érdekel egy kis tacskó évekig tartó merengései. Mennyi idő kell ennek, hogy leessen a tantusz, hogy mit is akar a főnők nő. -1pont
#1 Törté-Net 2005. 10. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?