A+ A-

Törökország

A törökországi szállodaszobában vagyunk. Nagyon nagy a csend, csak a tenger hullámzását hallani, és madárcsicsergést. A fürdőből jössz ki. A rózsaszín melltartód és a hozzá való bugyika van rajtad. Jaj, úgy imádom ezt a fehérneműt is. A szobába lépsz, és akkor látod, hogy a függönyök be vannak húzva, a lámpák lekapcsolva. Apró gyertyák égnek a szoba több pontján.
Felkelek az ágy széléről, és ha végigmérsz, láthatod, hogy valami nagyon vastag feszegeti a gatyámat. Majdnem teljes nagyságában duzzad a farkam. Ugye segítesz majd neki, hogy még nagyobb legyen? Odalépek hozzád, és átfogom a derekadat, mindkét kezemmel. Az arcodhoz hajolok, és a szádra nyomok egy egészen halovány csókot. Az ágyékom a tiédhez nyomom. Erősen, nagyon erősen. Máris érezheted, hogy nő a dákóm. Lüktet, és minden lüktetetés után nagyobb lesz. A válladról elsöpröm a hajadat, és a válladat, a nyakadat kezdem puszilgatni. Közben a hátadat simizem egyik kezemmel, a másikkal óvatosan a bugyid pereme és a derekad közé nyúlok. Éppen csak az ujjaim hegyét dugom be a bugyidba, és simizni kezdem a puha, forró bőrödet a derekadon. A nyakadat csókolom, egyszer pajkosan bele is harapok; óvatosan veszem a fogaim közé az illatos bőrödet, és szívom egy kicsit. Ahogy lélegzem, érzed, ahogy a forró levegőt a nyakadba fújom. Nem is légzés, ez már lihegés. A jobb kezemmel magamhoz szorítalak, élvezem, ahogy a melleid odasimulnak az én mellkasomhoz. A bal kezem pedig egészen becsúszik a bugyidba, a feneked vágatán lecsusszan, amíg a gátat nem érzem. Ezzel a kézzel is magamhoz szorítalak.
Nyúlj be a boxerembe! Ragadd meg a farkamat. Ohhhhhhh... Fogd a kezedbe... Nagyon jó. Ahogy simized, az fantasztikus! Ugyanolyan ritmusban simogatom a popódat, azt az édes popsit, amibe annyiszor akartam beleharapni. Észrevetted, hogy hirtelen kikapcsoltam a melltartódat? ;) Csak engedd lassan a tenyeremmel végigsimogatni a válladat, és a karodat. És a pántok már le is csúsztak. Felül teljesen meztelenek vagyunk. Megmarkolom az egyik cicidet. Úgy szeretem. Olyan puha, ruganyos... a hüvelykujjammal a mellbimbódat izgatom, a tenyeremmel az egész melledet lefedem. A másik melledet sem felejtettem el; mindkettőt simogatom felváltva, és köztük is elsiklik a kezem, egész a pockosodig. De mindig visszatérek, hogy markoljam a melledet. A nyelvem a szádban táncol a te nyelveddel. Olyan jó ilyen hosszan csókolózni.
Az egyik kezem a melleidet fogdozza, a másikat előröl dugom a bugyidba. Jaaaaj... nagyon jó, ahogy a szőrzeted végigbizsergeti az ujjaimat. És most már a tenyeremben van a punid. Húúúú, ez nagyon nedves puncika. Ahhhhh... szorosabban fogtad meg a farkamat; fantasztikus. Teljes tenyérrel simogatom a puncidat.
Szeretnéd, hogy megujjazalak? Szerintem szeretnéd. Máris bedugtam a középsőt. Fent van a nedves, puha husidban. Ott ficánkol, élvezed? Elindul a másik is. Már két ujjam csúszkál fel-le benned, de egy ilyen felizgult kislánynak ez nem is elég... ohhh... már a harmadik is fent van. A maradék kettő pedig a combjaidat cirógatja. Ahhh... olyan jó, ahogy a herémet is a kezedbe veszed.
Az ujjaim még mindig benned vannak, közben lassan megfordulunk, és a rádöntelek az ágyra. A kezemet kihúzom alólad, és a cicidet gyurogatom. Annyira imádom! Csak...
Így nem tudok rendesen a puncidhoz férni, vesd le a bugyidat, légy szíves! Segítek lehúzni; emeld fel a popsid! Így. Végighúzom a combjaidon... jaj, de jó...
Te már meztelenül fekszel előttem, és a fények táncolnak a testeden. Vagy te lélegzel ilyen gyorsan? Akarod, hogy én is ledobjam a gatyát? Akkor előkerülne a meredező farkam. Na jó, leveszem. Maradj fekve!
Melléd térdelek és a lábfejeddel kezdem. A számhoz emelem a lábad, és forró csókot nyomok a lábfejedre, kidugom a nyelvem hegyét, és végignyalom. Kicsit megharapdálom a nagylábujjadat. Aztán a nyelvem hegyét végighúzva a testeden visszafelé indulok. Elérem a combjaidat; apró harapásokkal haladok felfelé. A kezemet ráteszem a puncidra, és közben simogatom a szeméremajkaidat. Elérem a combod tövét. A lábad közé fekszem, a vállaimra veszem a két combodat, ahogy nyalni szoktalak. De még mindig csak a combjaidat puszilom. A kezeimmel a melleidet gyömöszölöm.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 09. 17. szombat 06:52
Gyengus!
#5 zsuzsika 2015. 10. 31. szombat 16:15
Nem tetszett.
#4 papi 2015. 04. 2. csütörtök 15:34
Meg szerintem sem
#3 A57L 2014. 10. 22. szerda 06:35
Szerintem sem.
#2 genius33 2012. 09. 17. hétfő 09:55
Nem jó :(
#1 Törté-Net 2005. 05. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?