A+ A-

Feleségemnek

Kedves feleségem! Szeretném tudtodra adni, hogy én hogyan képzelek el egy szexuális szerepjátékot. Mindig is szerettem volna, ha egyszer tényleg úgy lenne minden, ahogyan én szeretném. Nem azt mondom, hogy rossz a szex közöttünk, ahogyan most csináljuk, de nem teljes számomra. Néha vágyom valami pluszra. És ezt most leírom, a nagy nyilvánosság számára is, hogy megtudd, mit szeretnék lelkem (testem) legmélyén.
Délután van. Készülődünk egy étterembe, ahol ünneplünk. Az étteremben finom vacsi, és egy kis pikáns viccelődés, néhány puszi. Nem kell nagyon túlzásba vinni. Azt a ruhát vetted fel, amit én készítettem elő: áttetsző blúz, melltartó nélkül, hadd lássa mindenki csodaszép melleidet, egy térd fölé érő szoknya, alatta egy finom csipkés tanga, harisnyatartó, harisnya, és egy magas sarkú cipő. Nagyon vadító vagy benne, de ezt Te is tudod. Desszert előtt odahajolok hozzád, és megcsókollak, majd megkérlek, hogy tegyél meg egy dolgot: menj ki a mosdóba, és vedd le a bugyidat. Szerelmes pillantást kapok válaszul, és már el is tűntél az ajtó mögött. Mikor visszajössz, kezembe adod a ruhadarabot. Szeretnél gyorsan távozni, mert picit kényelmetlenül érzed így magad, de Téged is izgat a dolog, hogy a szoknya és a blúz alatt meztelen vagy már. Kezd megszűnni körülöttünk a világ, és a desszert után vad csókolózásba kezdünk.
Értem a jelzést, fizetek, és gyorsan hazaszáguldunk. Miután belépünk a lakásba, bezárom az ajtót, beviszlek a hálóba, és az előre odakészített kendővel bekötöm a szemed. Aztán a kezembe veszek egy kötelet, eléd állok, átölellek, és hosszan megcsókollak többször is. Kezdesz felizgulni már, amit a levegőkapkodásodból veszek észre. Ellépek Tőled, megfogom kezeidet, és a hátad mögé szorítom, majd egy csók kíséretében hátul össze is kötözöm. Kezdesz kiszolgáltatottá válni, de ugyanakkor egyre jobban felizgulsz attól a tudattól, hogy most már csak az én kívánságaim jöhetnek, de azok nem lesznek rosszak, mert megbeszéltük előtte, hogy mit szabad, mit nem.
Ismét hátrébb lépek, és Te a szoba közepén állsz összekötött kézzel, bekötött szemmel. Kigombolom a blúzodat, és finoman simogatni kezdem melleidet, majd elkezdem nyalogatni ágaskodó mellbimbódat. Felváltva, egyre vadabbul. Aztán egy picit bele is harapok, amit hangos sóhajtással nyugtázol. Máskor a kezeiddel simogatni szoktad a fejem, és a melledet megpróbálod még jobban a számba tömni, de most nem mozdulnak a kezeid. Egyre erősebben harapom, és amikor már fájdalmat okozok, halkan tudomásomra hozod. Abbahagyom. De csak a számmal. Ujjaimmal ismét elkezdem simogatni őket, és egyre erősebben masszírozom a két mellbimbódat. Tetszik Neked is, mert egyre gyorsabban veszed a levegő, egyre hangosabban lihegsz. Aztán a mellbimbóddal elkezdem finoman rázni a melleidet. Szeretem nézni, ahogyan hullámzanak. Egy hirtelen mozdulattal belemarkolok mind a két melledbe, és vadul gyömöszölni kezdem. És amilyen hirtelen kezdtem, úgy is hagyom abba. Hátrébb lépek, és nézlek. Nagyon szép vagy. Míg nézlek, megszabadulok a ruháimtól
Benned persze még mindig ott a félsz, hogy mit fogok csinálni. Megint odalépek, és megkérdezlek, mit szeretnél. Bármit megteszek neked, csak ne bánts! szól a válasz. Ez tetszik. Ismét elkezdem simogatni a mellbimbóidat, de csak röviden, majd amikor már kezdenéd jól érezni magad, rácsapok mind a két melledre. Hirtelen levegővétellel és egy pici sikollyal juttatod tudomásomra, hogy Neked is jó, amit teszek. Aztán megint megsimogatom, és rácsapok, majd megint megsimogatom a melled, és megint rácsapok, de most már erősebben. Aztán felváltva simogatom őket, gyúrom és csapkodom. Egyre hevesebben reagálsz minden mozdulatra. Hirtelen megint csend jön, abbahagyom. Szólok ellentmondást nem tűrően, hogy térdelj le, és nyisd ki a szádat, szeretném, ha a szádba vennéd a farkam. Lassan ugyan, de megteszed, és finoman nyalogatni kezdesz. Megfogom a hajad, és irányítani kezdelek, a nyitott szádba ki-be járkál a farkam. Egyre mélyebbre dugom bele, és elkezdesz nyögdécselni, mert kissé mélyre nyomtam. De még nincs itt az ideje, hogy élvezzünk, inkább megvonom Tőled nyalókádat.
Felállítalak, és a derekadra felhúzom a szoknyádat. Látom nedves puncidat, ami még jobban felizgat engem. Terpeszbe állítalak, és megsimogatom kopasz puncidat. Nagyon nagyot sóhajtasz. Még párszor megsimogatom, hogy erősebb izgalomba kerüljél. Aztán belemarkolok a puncidba, úgy, hogy a középső ujjamat belenyomom szinte tövig. Elkezdesz erősen lihegni, de ki is veszem az ujjam, és rácsapok a puncidra. A hirtelen fájdalomtól picit lejjebb megy az izgalmad, de megint elkezdelek simogatni, nagyon finoman. Amikor már nagyon jól esik Neked, megint rácsapok egyet, nagyobbat mint az előbb. Egy kéjes Ne bánts hagyja el a szádat, amiből tudom, hogy élvezed a játékot. Ismét simogatom, majd rácsapok, megint simogatom, és megint rácsapok egy nagyot. Te folyton mondogatod, hogy ne bántsalak, de tudom, csak a kéjt akarod megnövelni mindkettőnkben ezzel. Már alig bírsz állni a lábadon, amikor abbahagyom. Teljesen nedves a puncid, és nekem is kemény már a farkam, és kérsz, hogy dugjalak meg. De még nincs itt az ideje, mert a fenekeddel nem is játszottam még. Négykézlábra állítalak, megkérlek, hogy emeld ki a fenekedet, hadd gyönyörködjek benne. Elkezdem simogatni, majd markolászni, és egy nagyot rácsapok. Most már nem bírod tartani Magad, és hangosan, kéjesen feljajdulsz, megint simogatom, majd rácsapok. A fenekeddel különösen szeretem ezt a játékot. Abbahagyom, és inkább elkezdem puszilgatni, majd nyalogatni.
Csak a nyelvemmel érek Hozzád, és egyre beljebb kerülök feneked lukjához, majd óvatosan megnyalom. Finoman nyalogatom, és közben simogatom újra a puncidat, ami már szinte csöpög az izgalomtól. Nem nyallak tovább, lassan bedugom egyik ujjamat a puncidba, és ugyanolyan lassan ki is húzom. Egy halk Ne mert mindjárt elélvezek hagyja el a szádat, mire gyors egymásutánban három nagyot csapok a puncidra. A hirtelen jött fájdalomtól kissé alábbhagy az izgalmad. Nem érek hozzád pár pillanatig, benyálazom az ujjaimat. Amikor már kezded várni, hogy mi történik Veled, hirtelen bedugom két ujjamat tövig a puncidba, és ki is rántom onnan egyből. Nagyon kéjesen megemeled a csípődet a hangos nyögés közben. Megint jön a két ujj, megint kirántom, de most rá is csapok gyorsan a puncidra, hogy el ne élvezz, mert látom Rajtad, hogy már nem bírod. Megint pihenünk pár másodpercet, majd odanyúlok négy ujjammal a puncidhoz, és határozottan belenyomom. Nem szoktam máskor ilyet csinálni, és Téged feszít is kissé, de a kéj már erősebb a fájdalomnál. Másik kezemmel előrenyúlok a melledhez, és erősen belemarkolok. Már extázisban vagy, annyira szeretnéd a beteljesülést. Egy halk, de nagyon kéjes Basszál már meg hagyja el a szádat, mire kiveszem a kezemet a puncidból. Felállítalak, odaviszlek az ágyhoz, és hanyatt löklek rá. Erőszakosan szétfeszítem a lábaidat, bár nem is ellenkezel.
Rád fekszem, és hirtelen mozdulattal tövig nyomom Beléd a farkam, és vadul elkezdelek baszni, mint egy ribancot. Egyre hangosabban nyögsz, és nem bírod Magadat tartani, kiengeded Magadból az összes gátlást, és hangos lihegések közepette velem egyszerre élvezel el. Jó pár perc telik el, mire kimászok Belőled, de Te még mindig ernyedten fekszel az ágyon. Kikötöm kezeidet, és leveszem szemedről is a kötést, és gyönyörködöm Benned, milyen szép is vagy.
Szavazz Te is!

Átlag: 5.85 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 t.555 2017. 12. 27. szerda 09:35
Lehetne jobb is!
#14 feherkalman1 2016. 10. 5. szerda 23:10
Igazuk van a lányoknak . Ez egy baromság.
#13 zsuzsika 2015. 01. 21. szerda 07:42
Nem tetszett.
#12 A57L 2014. 12. 6. szombat 06:38
Nem lett rossz.
#11 pölös 2007. 11. 6. kedd 00:05
Anyámmal már 16 éve kefélek és mi is nagyon gyorsan egymásnak esünk, mert őrülten kívánjuk egymást!
#10 Alíz 2007. 06. 26. kedd 17:28
Nincs olyan őrült nő aki élvezze, hogy a melleit csapkodják, beteges az egész!!!
#9 Krisz 2005. 06. 11. szombat 21:43
Szerintem is baromság.
#8 sóhaj 2005. 05. 31. kedd 23:31
Ha ezt a dumát beadod otthon! ("Mindig is szerettem volna, ha egyszer tényleg úgy lenne minden, ahogyan én szeretném.") Szerintem 1X sem jönne be. De azért csak fantáziálj! Mert ha ezt átvetíted a gyakorlatra...
#7 sóhaj 2005. 05. 31. kedd 23:28
és ha a zacsidat simogatná, meg püfölné? Felváltva, hogy a kéjtől ne is érezd a fájdalmat. S még jobban, hogy a fájdalomtól ne érezd a kéjt.
#6 Liv 2005. 05. 24. kedd 12:32
Nos, azt hiszem én sem nagyon díjaznám, ha csapkodnának..
#5 Kritikus 2005. 05. 23. hétfő 13:05
Barom... A történet is rossz, de maga az ötlet meg borzalmas... Tudod kit csapkodj...
#4 Melee 2005. 05. 19. csütörtök 14:28
Az író elég sok pornófilmet néz, és úgy gondolja, hogy amit ott lát azt a no"k feltétel nélkül élvezik.
Etto"l függetlenül a másik hozzászólónak is van némi igaza.
#3 egy másik férj 2005. 05. 19. csütörtök 09:02
Tipikus feleség. Abszolut nem érdekli, hogy a férj mit szeretne, csak durva hengnemben lelohasztja a férjének minden vágyát, nehogy akarjon tőle valamit.
#2 a feleség 2005. 05. 18. szerda 00:21
Én meg úgy képzelem el a szexuális szerepjátékunkat drágám, hogy miután hazaértünk az étteremből, lemgyünk a garázsba, ott satuba fogom afarkad és rácsapok néhányszor....de úgy istenigazából! Aztán csapdossál, ha bírsz még, szerelmem!
#1 Törté-Net 2005. 05. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?