A+ A-

Kaland

Zoltán vagyok, 36 éves és el szeretném mesélni egy fantasztikus kalandom. Persze a nevek nem az igaziak, de a történet megtörtént.
Egy internetes hirdetésre jelentkezve, melyet egy házaspár hirdetett meg jelentkeztem és találkoztam is velük. Ezt szeretném most elmesélni.
Egy vidéki városban laknak és egy ottani Hotel éttermében beszéltük meg a találkozót.
Leültem egy asztalhoz és viselve a "jelet" egy papagájos nyakkendot, várakoztam. Egyszer mellém ült egy 25 körüli, nagyon szimpatikus fiatalember és beszélgetni kezdtünk. Kiderült hamar, hogy vele van megbeszélve a találkozó és kötetlen beszélgetésbe kezdtünk.
A hirdetés úgy szólt, hogy bi pár bi férfit keres. Én már nagyon régóta szerettem volna kipróbálni a dolgot, de valahogy sosem volt hozzá merszem. Mentegetozött, hogy a felesége kívánságára tenné csak meg, de látszott, hogy nagyon azért nem is bánja a dolgot.
Mutatott képeket a lányról, akit Csillának hívtak, a fiút Péternek. Nagyon csinos lány volt, nem lehetett több 21-nél. Szimpatikusnak talált o is és elmentünk hozzájuk. Csilla nyitott ajtót és nagyon megtetszett egybol. Gondoltam, ez a lány nem tud olyat kérni, amit ne tennék meg neki. Érdekes módon inkább Csilla vezette a beszélgetést, ami egyre inkább a szexrol szólt. Elmondta, hogy mennyire szeretné egyszer látni, hogy két férfi csinálja és o is bekapcsolódna közben. Mesélt a kedvenc filmjérol, amit be is tett rögtön a videóba. A filmen két férfi és egy lány szeretkezett. A fiúk elég sokat foglalkoztak egymással, de a lány sem volt tétlen.
A beszélgetés, filmnézés és iszogatás közben, Csilla azt mondta, kimelegedett és levette a blúzát. Ott ült elottünk egy rövidnaciban és egy melltartóban. Fantasztikus mellei voltak, nem voltak nagyok, de nagyon formásak. A rövid naci is tartogat még meglepetést, gondoltam és úgy is lett. Na mi lesz fiúk, kérdezte és hanyatt feküdt. Elsonek Péter lépett mellé és simogatni kezdte a melleit, majd elovette a farkát és a kezébe tette. Lassan verni kezdte neki és folyamatosan a szemembe nézett. Neked nem tetszem, kérdezte és felém nyomta a csípojét. Dehogynem, feleltem és mellé térdeltem és a kis nadrágot lehúztam róla. Nem volt alatta semmi, így egybol láthattam a csodálatos teljesen csupaszra borotvált punciját. Ahogy megérintettem megremeget és a férje farkát bekapta. Ütemesen kezdte szopni és szétnyitotta a combjait. Nem mondott semmit, de éreztem, azt akarja, hogy nyaljam. A fejem az ölébe ejtettem és nyalogatni kezdtem a punciját. Nyöszörgött és amikor a csiklójához érten, felsikoltott és megrázkódott. Nagyon finom volt a puncija és szinte egy pillanat alatt tiszta lucsok lett. Eszméletlen milyen sok nedve volt. Nyaljál, nyögte és erosen a nyelvemhez préselte magát. Pár perc alatt elélvezett, de olyan rángatózásokkal, hogy még ilyet sosem láttam. Péter elmondta, hogy az elso mindig ilyen viharos neki, de utána már nagyon sokáig nem tud elélvezni, csak ha ezt a filmet nézi közben. Felültem és vártam mi történik. Péter ránézett és Csilla csak bólintott neki
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2016. 03. 5. szombat 10:04
Nem rossz.
#4 A57L 2013. 12. 3. kedd 05:17
Egész jó,csak rövid.
#3 byc2k 2007. 07. 26. csütörtök 17:29
mese
#2 ottó 2005. 05. 14. szombat 14:38
Én is szeretném kipróbálni!
#1 Törté-Net 2005. 05. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?