A+ A-

Meglepetés

Kellemes nyári napon ballagtam hazafelé a munkahelyemrol. Délelott volt még, mert korábban megléptem vagy 4 órával, majd máskor ledolgozom, gondoltam, de egy ilyen szép napot nem lehet az irodában ücsörögve tölteni. A feleségem, Kriszti ma úgyis pihenonapon van, esetleg kellemessé tesszük ezt a hírtelen jött kis szabadidot.
Szórakozottan léptem be a kerti kapun, átsétáltam az udvaron, majd megérkeztem a lakásunk huvösébe. Gyanús csend fogadott. Át a konyhán, sehol senki, a nappali is üres, viszont a hálószobából furcsa neszeket hallok, Odaosontam, hátha meglepem az asszonyt, esetleg maszturbálás közben (errol sokat ábrándoztam), és halkan benyitottam majd bekukucskáltam az ajtón.
Leesett az állam. Ez a kép egyszeruen belémvésodött örökre. A nagy franciaágy szélén fekszik a kedvesem a hátán egy szál pólóban, csukott szemmel zihál, combjai ez égnek meredve széttárva, és közöttük Jimmy, a dán dogunk nyelve lefetyel vadul.
Nem tudtam, mit tegyek, és mit is gondoljak. Az én kis kedvesem, aki a szexben óvakodik mindenféle perverziótól, aki huséges társam volt már évek óta... És most a kutyánk izmos fekete teste felajzva remeg a puncijáért, amelyben hosszú nyelve tekereg... Most mit csináljak, - tipródtam, - menjek ki és jöjjek be újra hangos zörgéssel, mintha nem is láttam volna semmit, vagy vesszek össze vele? Viszont a látvány valahogy egyre jobban felizgatott, és hírtelen szuk lett a nadrágom. Mindez másodpercek alatt futott át rajtam, aztán beléptem. Krisztina még mindig kéjes arccal vonaglott, kezei az ágytakarót markolászták. Jimmy odakapta fejét és farkcsóválva reagált. Táskám ledobva lehuppantam az ajtó melletti fotelba és vártam a reakciót... Az nem is maradt el! Feleségem kinyitotta szemét és megdermedt, úgy ahogy volt, égre tárt lábakkal, és jól láthatóan nedvességtol csillogó borotvált puncival. Vajon az izgalomtól ilyen nedves, vagy a kutyanyáltól? - futott át rajtam a perverz gondolat. Aztán megtört a hosszú pillanat és kedvesem felugrott pólóját lehúzgálva és tuzvörös arccal. Nem szólt egy szót sem, de a szája már sírásra görbült. Odaugrott hozzám, letérdelve a székem mellé megfogva kezem, könyörögve nézett rám. -Ne haragudj... Kérlek, ne...- nyöszörögte remegve.
-Állj fel. - kértem halkan. Megijesztette a hangom, nem tudva mit akarok, félve engedelmeskedett. Végignéztem rajta. 30-as évei elott áll, szép és kedves arc, rövid haj, méretes keblek, telt csípo. Igazi asszony. Most én okoztam neki meglepetést. Kezem lábai közé, a duzzadt vénuszdombot végigsimítva becsúszott puncijához. Iszonyatosan nedves volt, ujjaimat végigszánkáztattam rajta, majd vissza, és a csiklóját kezdtem dörzsölgetni. Éreztem, hogy teste megfeszül és kissé széjjelebb csúsztatta lábait. Lehúztam az ölembe, nem törodve, hogy nadrágomon foltokat hagy a puncinedve, és még mindig csiklóját masszírozva faggatni kezdtem, milyen érzés volt a kutyával, mióta csinálja? Megkönnyebbülve a reakciómtól, most megnyílt elottem és a kéjtol duruzsolva árulta el, hogy már jó pár hónapja engedi ezt Jimmynek, mióta egyszer fürdés után, meztelenül jött ki a fürdoszobából, és a kutya rárohant, puncijához dugva hideg orrát, és nyalogatni kezdte. Eloször próbálta elzavarni, de egyre jobban esett neki a dolog, majd megadta magát, leült a kutya elé a fotelbe és hatalmas orgazmust élt át. Azóta nem sokszor tette ezt, mert utána mindig nagyon szégyelli magát, de nagy a kísértés... Megkérdeztem, hogy megfogta-e már Jimmy faszát? - Igen, búgta, egyszer már kiverte neki. - És megmutatnád? - kérdeztem felajzva. Mindeközben a kutyánk, mintha tudná, hogy róla van szó a sarokban ücsörgött és farokcsóválva nézett ránk.
Kriszti odahívta Jimmyt (nem kellett kétszer mondani neki), letérdelt a nagy testu kutya mellé és zavartan nézett rám. Én válaszképpen gyorsan vetkozni kezdtem, teljesen meztelenre, majd lehúztam az o pólóját is. A farkam kokeményen állt. Hogy segítsek neki, megfogtam a jobb kezét és odahúztam a kutya hasaalján duzzadó bortokhoz, és megsimogattattam vele. Nem kellett sok, és megcsodálhattam, ahogyan kibújik a nagy vörös fasz, szép lassan. Gerjeszto látvány volt, na meg az is, ahogyan Kriszti egyre határozottabban, de mégis gyengéden izgatja.
Én is mellétérdeltem, hogy közelebbrol láthassam ezt az érdekes, sohasem látott dolgot. Jimmy megmerevedett, és hágó mozdulatokat tett testével, így rövidesen teljes pompájában ott csillogott az orrunk elott a kb. húsz centis, eres vörös és nedvességtol csillogó fasz. Feleségem már elemében volt, izgatottan zihált (akárcsak én), már nem tartott balhétól titka kiderülése miatt, inkább a helyzet magával ragadta. Odahúzta az én kezem is, hogy én is fogjam meg. Különös volt a tapintása, és tuzforró volt. Elkezdtem kiverni én is Jimmynek, miközben Kriszti az enyémet vette kezelésbe. Mint a kutyáét, most az enyémet is finoman elkezdte ingerelni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Józsi39 2009. 11. 3. kedd 22:29
Hát ez gusztustalan. Ez inkább animal, mint sem gruppen...
#6 Fehér 2005. 08. 3. szerda 15:10
"Undorító. Nem elég neki a férje? Micsoda fatökü öürge az, akinek a feleségének más megoldás után kell néznie."
Nem a fasz miatt néz más megoldás után a nő, hanem a különlegesség és a bizarr izgalom miatt. Bár tudom, ezt nehéz elképzelni olyanoknak, akik még egyelőre csak a farkukat verik, és nőket is csak képeken láthatnak...
#5 Én 2005. 05. 11. szerda 16:19
Az. Undorító. Nem elég neki a férje? Micsoda fatökü öürge az, akinek a feleségének más megoldás után kell néznie?
#4 david 2005. 05. 11. szerda 13:51
Szerintem undorító.
#3 én 2005. 05. 9. hétfő 21:05
csatlakozom az előttem szólóhoz-kircsi-8 pontos
#2 B 2005. 05. 9. hétfő 14:08
Ez nem gruppen,hanem animal volt.És mellesleg nagyon jó.Csak igy tovább.
#1 Törté-Net 2005. 05. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?