A+ A-

Naplóm: kollégiumi történet 1. rész

Az iskolában ültünk , egymás mellett és semmiségekről beszéltünk. Mind a ketten boldogok voltunk, mindenen csak nevettünk. Nagyon szmpatikus volt a lány. Külsőre és belsőre egyaránt. Nem vettük észre az idő múlásást, sokan sürgölődtek körülöttünk, de mi csak egymásra figyeltünk. Csak beszéltünk és nevettünk. Időnként kezét felemelte és hosszú szőkésbarna haját hátradobta a válla fölött. Ránézésre selymes volt a haja és fényes is. Elhatároztam, hogy mindenképpen meg fogom érinteni. Beszéd közben kezdtem elgondolkozni azon, hogy ezt hogy is tehetném meg, a legtermészetesebb módon. Éppen az iskolai ballagásról volt szó, hagy a tavalyi negyedikesek mit is táncoltak. Nem jutott eszébe. Gyorsan a segítségére siettem a válasszal, hiszen én is a táncosok között voltam. Csa-csa-csa-t táncoltunk méghozzá nem is kis sikerrel. Erre ő azt mondta, hogy majd egyszer megtaníthatnám neki.
- Miért ne most? - kérdeztem lelkesen.
Egy kis győzzködés után belement a dologba. Gyorsan kifutottam a szobámba (nálunk a suli és a kolesz egyben van) valami zenei anyagért, amire táncolhatunk. Visszafelé rutinosan elkértem a portástól a hifi szekrény kulcsát. Belépve az osztályterembe még mindig sokan nyüzsögtek. Tankönyveket kerestek, tanultak. Ügyesen kinyitottam a szekrényt és már raktam is bele a hifibe a cd-t. Ritmusos, vérpezsdítő zene szólalt meg a falon lévő hangfalpárból. Ekkor leendő parteneremre néztem. Még mindig a padban ült, engem nézett és a zenére járt a lába. Kicsit bohóckodva léptem elé a zene ritmusára. Felkértem, akár egy elsőbálozót. A padok előtt épp elég nagy üres tér volt, hogy táncolni lehessen. Odavezettem és eléléptem. Gyönyörű haja egészen a válla alá ért. Fekete feszülő vászonnadrágot viselt, fölül pedig lezser fehér inget, amelyen jópár kósza hajszála lebegett. Megfogtam kezét, másik kezemmel a derekáért nyúltam és egészen közel húztam magamhoz. Mélyen a szemébe néztem és elvesztem mélységében. Kellemes illata hozott vissza a valóságba. Karjait hanyagul a vállamra tette és rám mosolygott. Nagyon szép mosolya volt. Olyan közel voltunk egymáshoz, hogy akár meg is csókolhattam volna. Vonzottak a vörös ajkai, fehér fogai és időnként előbukkanó nyelve. De nem tettem meg, mert féltem, hogy mindent elrontok. Így hát inkább instrukciókat kezdtem neki adni, hogy hogyan kövesse a mozgásomat. Hamar megtanulta az alaplépést, időnként kifordítottam, majd visszapenderítettem. Haja csak úgy szállt, a terem gyér világításában is csillogni látszott. Mint valami csoda. Egyfolytában mosolygott, amit én a legnagyobb örömmel viszonoztam. Hirtelen estünk ki ebből a kábulatból, az egyik osztálytársnője kérdezett tőle valamit.
Erre ő zavartan hátatfordított nekem és még mindig a zene ritmusára ringatózva beszélni kezdett a kérdezővel. Ekkor egy gyors pillantást vetettem fenekére. Eszméletelen jól nézett ki abban a feszülős nadrágban. Körültekintettem, hogy néz-e engem valaki, de mindenki a maga dolgával törődött. Ezért egy újabb pillantást vetettem lefelé, ezúttal hosszabat. Előttem ringatta csípőjét és járt a formás feneke is. Úgy döntöttem merész leszek. Egy finom mozdulattal megragadtam a nekem háttal álló lány csípőjét és magamhoz húztam. Feszes feneke éppen az ágyékomnak nyomódott. Éreztem, hogy megakad a ringatózása, de szerencsére folytatta tovább. Eközben folyamatosan beszélt barátnőjéhez. Elől kezemet összefontam a hasán és így folytattuk, most már ketten a ringatózást. Csodálatos érzés volt magamhoz ölelni. Éreztem, ahogy a levegőt veszi, ahogy nevet és éreztem a haja illatát. Fejem kicsit előrehajtottam és a lány vállára tettem. Nem zavarta, folytatta a beszélgetést. Én pedig figyeltem egy darabig, aztán valami ösztönszerűség miatt tekintetem egyre lejebb vándorolt, mígnem ingének kigombolt részén megláttam dekoltázsát.
- Úristen! - mondtam magamban.
Sötétkék melltartó volt rajta, amely nagyrészt takarta melleit, de amit szabadon hagyott az maga volt a tökéj. Gyorsan felkaptam tekintetem, úgy éreztem magam, mint egy kukkoló. Körülnézés után rájöttem, hogy a kutya se figyel rám. Megkockáztatok még egy kukkantást - gondoltam. Megtettem. Ismét szemeim előtt voltak apró, ám mégis formás mellei. Láttam, ahogy emelkedik és süllyed beszéd közben mellkasa és vele mellei is. Kicsit nagyobb levegőket kellett vennem az izgalom miatt. Megint felnéztem. Még mindig senki sem figyelt rám, viszont kellemetlen érzésem támadt. Ahogy szép kis fenekét ágyékomban mozgatta, elég jó hatást ért el az ott lévő tagommal. Éreztem, ahogy farkam kezd megkeményedni.
Hú, de kínos. - gondoltam.
Lehet, hogy nem csak feneke idézte elő ezt a kis "incidenst", hanem dekoltázsának szemrevételezése is. Ám mire ezt végiggondoltam, már egész rendes erekcióm volt. Hát ezt biztos pillanatokon belül megérzi és akkor nekem végem. Megpróbáltam óvatosan eltávolodni tőle. Hasán karbafont karjaimat visszacsúsztattam csípőjére és egy fél lépést tettem hátra. A ringatózást így sem hagytuk abba és még így érezte, hogy vele mozgok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 11. 1. szombat 17:40
Jó.
#2 genius33 2012. 09. 13. csütörtök 08:04
Egészen jól megirt smile
#1 Törté-Net 2005. 05. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?