A+ A-

A rémálom

A lány teljesen meztelenül állt a hatalmas vörös selyemmel letakart ágy szélénél. Formás, közepes méretű, körte melleinek mindkét bimbóját durván morzsolgatva, szőke sörényét hátravetve igyekezett minél izgatóbb látványt nyújtani Henry számára, aki érezte, hogy egyre erősebb a késztetés, hogy markolja meg felálló farkát, amint nézi, ahogy a lány egyik lábát felteszi az ágy szélére, és simogatni kezdi combja belső oldalát, majd egy hirtelen mozdulattal középső ujját tövig mélyeszteti enyhén szétterpesztett lábai tövében található izzó vulkánba. Henry számára a legizgatóbb az volt, hogy a lány kéjnedvei olajszerű patakokban folytak le mindkét combján. Ezeknek a patakoknak állta útját időnként kezével, és vitt egy-egy kisebb kortyot a harapdálástól duzzadt ajkaihoz.
Henry érezte, hogy egyre jobban lüktet az ágyéka, és a koponyájában is egyre sebesebben dübörög a vér, miközben a lány előbb két ujjal, majd a teljes öklével izgatta kegyetlenül felhevített pináját. Henry ekkor megfogta a lány kezét, finoman, de határozottan térdre kényszerítette az ágy mellett, majd az ágyon elé térdelt, és farkát a lány szájához érintette. Nem értette, hogy miért, de a lány ekkor sírva fakadt, és könnyein át, homályosan felnézett Henry arcába, majd lassan a szájába vette az arca előtt meredező hímtagot. Henry számára ismerős, mégis újra felemelő érzés volt, ahogy a lány óvatosan körbenyalta a makkját, majd - a kezét továbbra sem használva - ütemesen előre-hátra bólogatva szopni kezdte. A meglepetés akkor érte, amikor a lány - mindenfajta átmenet nélkül, egy hirtelen mozdulat után - orrával beleütközött a szeméremdombjába, így a farka vége lecsusszant a torkán. Ekkor mindketten megmerevedtek egy pillanatra, majd a lány egyre ütemesebben kezdte ily módon kicsalogatni belőle gyönyörének mindent elsöprő bizonyítékát.
És bár Henry szerette nézni, ahogy vérbő, duzzadt ajkak szopják kőkemény faszát, rutinosabb volt annál, mintsem hogy hagyta volna ilyen hamar beteljesülni vágyát. Eltolta a lány fejét, és felhúzta magához az ágyra.
A lány - bár eddig nem ért hozzá kézzel - most megfogta, és egy pillanatra sem engedte el, simogatta Henry férfiasságát, mialatt hanyatt feküdt az ágyon és szétterpesztett lábai közé vezette a férfit. Mikor Henry hozzáért makkjával a lány csiklójához, amaz hangosan felsóhajtott és lusta remegés futott végig a testén, jelét adva annak a kezdődő mámornak, mely hatalmába kerítette. A férfi óvatosan, lassan, de megállás nélkül hatolt a lányba, majd a benti forróságot érzékelve kihúzta, majd ismét tövig nyomta farkát az egyre vadabbul Henry fenekét markoló lány sikamlós pinájába. A harmadik mozdulatot azonban már nem tudta befejezni, mert a lány hirtelen kiugrott alóla és neki hátat fordítva lehasalt a párnák közé, miközben nagy, kemény fenekét felemelve szinte követelte, hogy Henry keményen dugja meg. A férfi nem ellenkezett: lüktető farkát tövig lökte az előtte szétfeszülő szeméremajkak közé, mire a lány ismét felsóhajtott, de most már hosszabban, és a remegés, mely végig futott a testén, már a mindent elsöprő orgazmust jelezte.
Henry ekkor kicsit gyorsabb ütemre váltott, amitől a lány kéjesen sikongatni kezdett, minden egyes lökésnél összehúzva pinája belső izmait, amitől viszont Henry kezdett egyre vadabbul rohamozni. A lány - mintha megérezte volna, hogy Henry már nem bírja sokáig türtőztetni magát - hátranyúlt, megfogta a benne egyre hevesebben döfködő faszt, és amikor az épp kifelé haladt, hirtelen kihúzta. Mire Henry észbekapott, hogy megállítsa a megkezdett döfést, már késő volt: a lány a szűkebb bejáratához illesztette a férfi farkát, aki - befejezve a megkezdett mozdulatot - beleszaladt a lány fenekébe, igaz nem tövig, mint a kéjbarlangba, de ahhoz a lány nedveitől elég lucskos volt, hogy félig felnyársalja az előtte homorítva terpesztő lányt. Mikor az első meglepettségén túl volt, Henry ütemesen kezdte dugni a lány kisebbik lukát, amit kellemesen szűknek talált.
A lány eleinte csendben alkalmazkodott az új érzéshez, és miután lassan megszokta, egyre hangosabban sóhajtozva adta Henry tudtára, mennyire kedvére való az, amit tesznek. A férfi is mindinkább hozzászokott az újdonsághoz, és érzete, hogy közel van a vég. Ezt a lány tudtára is adta, aki elhúzta izgató fenekét az újabb rohamok elől, majd a férfit hanyatt lökve fölébe kerekedett. Henry biztos volt abban, hogy a lány szopótechnikája megteszi a magáét, és feledhetetlen befejezésben részesíti őt. Lehunyta a szemét, széttárta karjait, és várta, hogy a lány vérbő ajkaival kiszopja farkából az összes nedvet, melyet gyönyöre fakaszt testéből. Ekkor azonban hideg érintést érzett mindkét csuklóján: a lány az ágy támlájához bilincselte a kezeit. Henry nem ellenkezett, időnként szerette, ha kikötözik. A lány elővett az ágy alól egy fura kis szerkezetet, melyet egy mozdulattal a férfi péniszére húzott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2005. 05. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?