A+ A-

Párom bátyjával

Egy meleg nyári napon történt. 2 éve élek boldog párkapcsolatban a párommal. Mindketten még a szüleinknél lakunk. Ezen a hétvégén náluk voltunk. A bátyján kívül senki nem volt otthon. Egyszer csak csörgött a telefon, hogy a kedvesemnek azonnal be kell mennie a munkahelyére, mert gáz van. Egyből összekapta magát, adott egy csókot, és mondta, hogy siet, amint tud. Én meg otthonmaradtam. Gondolkoztam, mit is csinálhatnék, mikor végül arra a döntésre jutottam, hogy elmegyek lefürödni. Jól esett a hideg zuhany. Felkaptam egy átlátszó fehér csipkés hálóinget, és a hajamat már a szobában szárítottam meg.
Telt múlt az idő, mikor egyszer csak beront a szobába Norbi, a párom bátyja. Egy falatnyi törölköző volt rajta, amit csak 2 ujjal tartott magán. Testén még cseppekben folyt le a víz. A hajszárítót kereste. Ekkor megpillantott engem. Hirtelen lesütötte a szemét, mikor meglátott az igencsak sokat mutató hálóingemben. Zavartan elkezdett motyogni, hogy ő csak a hajszárítót keresi, és nem tudta, hogy itthon vagyok. Én mosolyogva felálltam, és odanyújtottam neki a készüléket. Nem volt rajtam semmi, ő meg csak meredten állt, és nézett. "Igen?" - kérdetem, mire gyorsan elkapta a pillantását, és elnézést kérve kiment.
Magamra maradtam, de mivel tetszett, hogy így bámult, gondoltam, felcsigázom még egy kicsit jobban. Kimentem a fürdőbe, hogy kicsit bevizezzem a hajam és a mellkasom, mire belépett. Ismét nem számított rá, hogy ott talál, de csak mosolyogott. Mondtam neki, hogy "gyere be nyugodtan, nem zavarsz". Kis tétovázás után belépett mellém az igencsak szűköcske helyre. Felültem a mosógépre, és elkezdtem fésülni a hajam, közben ő előttem a haját szárította, és egymást néztük a tükörben. Elég jó teste van, szép, izmos háta, erős karja, kockás hasa... Nem tagadom, beindult a fantáziám. Félig behunytam a szemem, és elképzeltem, ahogy szeretkezünk itt a fürdőben. Mikor kinyitottam a szemem, már előttem állt, felém fordulva, és mosolygott. Lesütöttem a szemem, és elpirultam. Mondta, hogy nagyon jól áll, ez a ruha, tetszik neki. Mire én: "ha zavarba akarsz hozni, már sikerült."
Végigmért a szemével, a melleimnél kicsit elidőzött. Majd megszólalt: "mindig is kíváncsi voltam ezekre a csodákra, hát mostmár nagyjából el tudom képzelni. Mire én: "rajtam szoktál gondolkozni?" "Háát, nem mondom, hogy nem mozgatod meg a fantáziámat!" Mondanom sem kell, már rendesen be voltam indulva, ilyenkor mindig megjön a bátorságom. Nyílt flörtbe kezdtünk. Csak mondta-mondta a bókokat, de közben nem rám nézett, hanem a testemen járkált a tekintete. Kirázott a hideg, amitől megmerevedtek a mellbimbóim. "Csak nem fázol?" - kérdezte, s közben megsimogatta a vállaimat. Közelebb jött, behunytam a szemem, és vártam, mi fog történni. Hamarosan elkezdte simogatni a karomat, s közben éreztem forró leheletét a nyakamon.
Ez a gyengém, a tüzes vadmacska tekintetével néztem rá, mire egy erős mozdulattal magához rántott, és hevesen elkezdett csókolni. Nagyon jól csókolt, közben kezével lehúzta vállaimról a kombiné pántjait. A nyakamat kezdte kényeztetni, majd a harapdálta, s közben kezével a combjaimat simogatta. Mivel a mosógépen ültem, lábammal átkaroltam hátul, s letoltam róla a törölközőt. "Hm, nem rossz" - gondoltam magamban. Körmeimmel a hátát karmolásztam, és kezdett a dolog nagyon bedurvulni. Teljesen lehúzta rólam a ruhát, és elkezdte csókolgatni a melleimet, majd egyre lejjebb haladt. Kezével már a dombomat simogatta, majd a száját is éreztem. Rám nézett, és mosolygott. Tudtam, hogy ezzel arra gondol, hogy tetszik neki a kopasz puncim. Elkezdte csókolgatni, majd belenyalt, és perceken keresztül mást sem csinált.
Már nagyon hangosan lihegtem, mire abbahagyta. Rámnézett a gyönyörű barna szemeivel, felállt, felkapott a karjaiba, és kivitt szobájába. Most rajtam volt a sor. Hátradöntöttem az ágyon, és elindultam lefelé. Először csak körülötte csókolgattam, simogattam, majd rátévedtem a kemény farkára. Nyalogatta, mint a fagyit, majd szopogattam a fejét, mint egy nyalókát, és végül bekaptam az egészet. Hosszú percekig kényeztettem, mikor hirtelen felült, és elkapta a kezem. Csókolózás közben ledöntött az ágyra, és felém feküdt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2016. 03. 1. kedd 06:28
Tetszett!
#6 zsuzsika 2014. 12. 21. vasárnap 07:54
Közepes.
#5 papi 2013. 06. 29. szombat 13:13
Nagyon tetszik
#4 gomba874 2009. 01. 28. szerda 17:58
Nagyon jó kiss történet, tetszett. Lesz folytatása ?
#3 Pavlov 2005. 05. 5. csütörtök 10:33
Hát igen, én mondjuk nem örülmék, ha ilyet művelne a barátnőm! De asztori j, friss, ezt el kell ismerni.
#2 anonim 2005. 05. 4. szerda 12:44
Kurva!
#1 Törté-Net 2005. 05. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?