A+ A-

Beindulva

Sam Carlat várta. Már alig bírt magával; az ágyon feküdt, és semmi más nem volt rajta, mint egy ing, amit felesége annyira szeretett. Egyszeru, szürke ing volt. Sam ezt már felvette egyszer, amikor szeretkeztek. Sam mindig ingben volt. Kigombolta ugyan, és így szabad volt mellkasa, de le soha nem vette a ruhadarabot az aktus közben. Erre Carla kérte meg nem sokkal a házasságuk után, és láthatóan felizgatta az asszonyt, ha szeretkezés közben érezte a puha textil simogatását. Miközben élvezett szabályosan belecsimpaszkodott az ingbe, és majd letépte azt Samrol.
Sam soha nem kérdezte, miért jó Carlanak, ha o nem vetkozik le teljesen, örült, hogy a nonek jó így, és ettol neki is nagyon jó volt. Sam egy ingatlanirodában dolgozott. Kicsi, vékony válaszfalakkal körülvett zuga volt csak egy íróasztallal, és egy számítógéppel. Harminchat éves volt, és hiába próbált elore jutni a cégnél, egy-két karácsonyi jutalmon kívül nem sikerült neki semmi. Legfeljebb haja hullását köszönhette erofeszítéseinek, amitol feje búbja már teljesen kilátszott. Összességében a californiai Sam Marcus volt az tipikus hivatalnok. Szürke, unalmas ember napközben. De esténként különös volt, és más. Legalább is így fogalmazta meg magában: o más, mint a többi ember. Azok szürkék és unalmasak. Meztelenre vetkoznek, gyorsan lezavarják az asszonnyal misszionárius pózban, aztán ledolnek a tévé elé pár sörrel, vagy horkolva elalszanak.
De o és Carla ilyenkor mások. Az ing felpezsdíti az egész szexuális életüket. Olyan dolgot tesznek, amit más el sem tud képzelni. Kiváltképp nem az a nagyképu Tommy az irodából. Az ing változtatta át Samet, így aztán késobb ot sem zavart, hogy hordania kell.
Akik ismerték Samat és Carlat, nem értették, hogy lehetnek két és fél év után is boldog házasok. Sam, a hivatalnok a világ egyik legszebb lányát vette feleségül. Carla 22 évesen ment hozzá Samhez, elég fiatalon ahhoz, hogy sokan tudni véljék, kettojük kapcsolata nem fog tovább tartani pár hónapnál. Carla idoközben 24 lett. Nagy, csillogó fekete szemei lángoló éjszínu gyémántok voltak barna arcán, amelyet hosszú, nagyon suru, fekete haj keretezett. Szája a rúzstól volt vörös, mint a vér, és olyan íve volt, amitol a durcás arckifejezése csábító fegyverré vált a férfiak számára. Alakja arányos, mozgása rugalmas volt. Szinte a teljes ellentéte volt a nála 12 évvel idosebb Samnél. Az asszony családjának ismerosei közt olyanok is akadtak, aki azt gyanították a háttérben, hogy Carla csak apja helyett keres valakit. Apját 16 éves korában vesztette el. Azonban akármi volt is az oka, hogy összeházasodtak, Carla és Sam szerették egymást.
Carla kilépett a fürdobol. Haját kieresztette, egyetlen apró bugyit viselt csak. Nagy, barna mellei és kemény, sötét mellbimbói szabadon táncoltak, ahogy az ágyhoz közeledett. Ringatta csípojét. Egyik kezét állához emelte, majd ujjhegyeit lassan végighúzta testén. Sam farka már régóta a plafon felé meredt, de most egyre keményebb lett. Carla is észrevette a félig felálló szerszám mozgását. Villámgyorsan az ágyra vetette magát, elkapta férje farkát, és máris eltuntette a szájában. Kezével a bugyijába nyúlt, és szopás közben maszturbált.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 24. hétfő 07:33
Gyenge.
#3 A57L 2014. 06. 16. hétfő 06:07
Nem lett jó.
#2 listike 2014. 02. 14. péntek 07:45
Gyenge.
#1 Törté-Net 2005. 04. 24. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?