A+ A-

Félrelépésem története 1. rész

Sziasztok!
Én egy 17éves lány vagyok és szeretnék nektek elmesélni egy történetet, ami megesett velem.
A barátommal már éppen a 9. hónap küszöbét tapostuk, amikor is elérkezett számomra a várva várt nap. A bécsi kirándulás napja! Reggel már korán felkeltem, hogy semmit ne felejtsek elpakolni, és hogy még véletlenül se késsek el. Mikor mindennel elkészültem a suli felé vettem az irányt, mivel ott volt a gyülekezo. Tudni kell, hogy én iskolába két busszal járok, mivel a suli a város másik végén van. A városban persze mint minden reggel hatalmas volt a forgalom. Igyekeztem, nehogy lemaradjak a sulibuszról. Kb. 10perc múlva már ott is voltam. Osztályfonököm és a többiek már nagyon vártak. A busz indulásáig talán 15perc volt hátra. Barátnoimmel úgy döntöttem, hogy elmegyünk a bolt mögé cigizni.
A várakozóhelyünkön sajnos nem lehetett, mert ha az igazgató no meglátta volna, akkor abból elég nagy botrány kerekedett volna ki. Elmentünk tehát a bolt mögé. Mindegyikünk elszívta a maga cigijét, és közben persze arról diskuráltunk, vajon milyen lesz Bécs. Ezután visszaballagtunk a többiekhez. Megérkezett a buszunk. Nem éppen a legeslegújabb kényelmu, de nekünk megfelelt. Persze én elsonek tolakodtam fel és leültem leghátul a kakasülore, ahol 4 szék volt. Ide ült mindhárom igen jó barátnom. Miután mindenki elfoglalta a helyét, a busz elindult. Én kb 35perc után már meg is kezdtem az egyik szendvicsemet, mert már irtóra éhes voltam. A többiek meg csipszet, cukrot falatoztak. A mellettem ülo Nikivel discman hallgatásába kezdtünk.
Szerintem mindkettonk nagyon elvolt bambulva, mert egyikünk se vette észre, hogy megérkeztünk. A német tanárom szépen letessékelt minket a buszról. Iszonyú hideg volt, hiszen december közepe fele jártunk. Minden egyes tanuló-tanár felhúzta a sapkát, sálat kesztyut. Ekkor láttam meg ot. Fekete feliratos sapka volt a fején. Kezén sötét kötött kesztyu díszelgett. Felül még egy kék kabátot és egy kék farmert viselt. Azt hittem elájulok a látványtól. rámnézett. Gyönyöru barna szemeiben elveszett a tekintetem. Én csak mosolyogtam mint vmi hülye. Ekkor eszméltem fel, hogy éppen a suli dj-rol van szó Daniról. Mindig is o csinálta az összes sulibált, gólyabált, discot. Ajjaj, gondoltam magamban és egy gyors mozdulattal hátat fordítottam neki. Ezután egész nap másra sem tudtam gondolni, mint Dani elbuvölo barna szemeire.
Elérkezett a hazautazás pillanata. Mikor már mindenki elfoglalta a helyét, akkor vettem észre, hogy Dani velem srégen ül. Egész úton ot bámultam. Persze mikor o odanézett én gyorsan elfordítottam a fejem. Valahogy mindig úgy éreztem, mintha csak azért bámulna, mert tetszek. De gondoltam ez hülyeség. Én elobb leszálltam, mint Dani, mert o a suliig ment, én viszont csak a virágóráig. Leszálláskor is éreztem mintha csak engem nézne. Furcsa de jó érzés volt. Aznap este a barátomnál aludtam. Minden szép volt és jó, de mégsem olyan, mint szokott. Egész éjjel Dani járt az eszemben. Csak o rá tudtam gondolni.
Vasárnap délután mentem haza a páromtól. Természetes volt nálam, hogy miután hazaértem a gép ülök. Szokásom szerint az e-mailjeim megnézésével kezdtem. Mikor megnyitottam a portámat egy ismeretlen nevu és email címu üzenetet láttam meg. Kb. ennyit tartalmazott.
"Szia Barbi! A nevem Dani. A tevés adatlapok között akadtam rád. Amint megláttalak, egybol tudtam, hogy honnan ismerlek. Ha gondolod, nézd meg a tevémet melynek neve xxx. Remélem, hogy nem leszek ismeretlen a számodra! További szép napot! Puszi!"
Mivel a kíváncsiságom az e-mailtol a tetofokig hágott egybol megnéztem a tevét. Amikor megláttam az ismeretlen fiú adatlapját egybol tudtam ki az. Az én elbájoló barna szemu Danim! A vérnyomásom egybol az égig szökött, a szívem hevesen. "Te jó ég"-gondoltam magamban. "Hogy lehet az, hogy egy ilyen srác, mint o nekem ír levelet. " Ezután némi kis habozás után úgy döntöttem válaszolok neki. Az üzenet tömör volt, de lényegretöro:
"Szia! Igen, tudom ki vagy. Az a fiú, aki nekem már a kirándulás óta nagyon tetszik! Puszi! Barbi"
Amikor elküldtem neki, kicsit megijedtem. Féltem attól mit fog erre reagálni. Nem is telt bele egy nap, már jött is a válasz email melyben hosszasan ecsetelte, hogy mennyire tetszek neki, és hogy szívesen megismerne közelebbrol. Ezután hajnalig tartó messengerezés, e-mailváltás tömkelege következett. Mindent megtudtunk a másikról, amit csak szerettünk volna. Egyre jobban szimpatikusak voltunk egymásnak. Kiderült róla az is, hogy 19 éves és hivatalosan is Dj. Egyre több közös vonást fedeztünk fel egymásban.
Egy havas, hétfoi délután ismét mély beszélgetésbe elegyedtünk. Szó szót követett és megegyeztünk, hogy 6órakor a Loyd mozi elott találkozunk. Már alig vártam. öltözködtem, szépítkeztem. Közben persze arra nem is gondoltam, hogy nekem van egy barátom, akivel 9hónapja együtt vagyunk. Mikro odaértem a mozihoz, o már ott volt. Vacogott, a szája egy iciri-picirit lila volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.47 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 11. 16. csütörtök 05:06
Persze, hogy nem idevaló. Szerintem meg máshová sem való! Gyenge a helyesírás, béna a sztori, és nem hiszem el, hogy képtelen vagy magyar tabulatúrát szerezni, nem olyan drága!
#7 feherfabia 2014. 01. 11. szombat 06:29
Jó a történet csak nem idevaló!!
#6 pisti47 2009. 08. 25. kedd 14:26
Az ajtóban összefutottatok? A következő részben biztosan még a kezedet is megfogja. Ne örjíts meg, nagyon várom.
#5 pisti47 2009. 08. 25. kedd 14:25
Az ajtóban összefutottatok? A következő részben biztosan még a kezedet is megfogja. Ne örjíts meg, nagyon várom.
#4 ndr 2005. 04. 19. kedd 15:40
Volt egy csaj, aki olyan izgatóan és piszkosan tudta elmesélni félrelépéseit, hogy imádtam érte. Szerintem egyébként a félrelépés lényege ugyanúgy az intimitás, mint a hagyományos kapcsolatnak. Ha viszont elmeséled részleteit párodnak, ő is neked, akkor az nem félrelépés, hanem nyitott kapcsolat.
#3 Dudi1984 2005. 04. 18. hétfő 23:02
Ez elmenne simán egy lelkisegély honlap fórumján! Na De itt? Kérem itt általában szex-történeteket kerülnek fel. Ennek pedig semmi köze ehhez!
#2 Zoli 2005. 04. 18. hétfő 16:07
Elég lesz ebből 1 rész is...
#1 Törté-Net 2005. 04. 17. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?