A+ A-

Motort vettem

Motort vettem!
Így kezdődött minden. Na és olyan banális dolog is kellett hozzá, mint a teveklub. Kezdem az elején. 25 éves vagyok, és alig 3 hónapja vettem egy 1200cc Banditot. Aki nem tudja, ez egy túra motor. Kényelmes, hatalmas, erős és szép. Sőt, szexi! (a shrek II-ből a szamár jut eszembe róla, miután megitta a szépség varázsitalt: "szexik lettünk" - mondta:))) Nah de most komolyan, imádok motorozni, és a lányok is imádják. Csak úgy, mint a tevém "felesége" (teveclubról) a Barbi. Ő egy nagyon kedves és szép lány. Eleinte zavart, hogy még csak 17 éves, én meg 7 évvel vagyok "öregebb" nála, de kiderült, hogy már nem kislány, sőt, hogy imádja a szép és izgalmas dolgokat! Egyre jobban belelovalltuk magunkat, hogy meglátogatom, mert igaz, hogy 100 km-re lakik tőlem, de mocival csak egy ugrás. Levélváltásaink közben persze láttam róla képeket, és én is küldtem neki. Sőt, egyre intimebb képeket sikerült küldenünk, és egymást húztuk az újabbnál újabb képpel.
Nem bírtam tovább, felpattantam egy meleg tavaszi napon a mocimra, és legurultam hozzá. Nem csalódtam, sőt, nagyon is tetszett, amit láttam. Egy picit vak randi szerűre sikeredett, de képet már láttam róla, szóval egészen bátran belevágtam. Épphogy megérkeztem a Győri Pláza elé, már szaladt is oda az én édes "feleségem". Egy kedves, törékeny lány közeledett, vörös haja csak úgy úszott a levegőben, és fülig érő szájjal mosolygott. Volt valami a szemében, ami talán nem is nekem szólt kifejezetten, hanem egy motoros srácnak, aki érte jött, csakis érte. Huncut mosoly bujkált a szája sarkában, és a szemében is valami rosszaságot láttam.
- Szia.
- Szia- köszöntem vissza, és azt hiszem valami bárgyú mosoly ült ki az arcomra, és azok a képek villantak be, amiket nekem fényképezett. Fantasztikus teste van, és ezt meg is mutatta sok dekoltázs, és melltartós képpel. Fehérneműben pózolt, és mindenféle nyári ruhákban, amik nem engedtek látnom mindent. Ezzel csigázott fel a legjobban. Azt hiszem szinte természetes, hogy felmerült bennem az ötlet, nekem kellene lennem a fotósnak. És valahogy jött a kézenfekvő ötlet is, hogy a motorom és a természet nagyszerű háttér lenne a szexi testének. Az ötletemről még mit sem sejtett, de én már készültem! Eltettem ugyanis a fényképezőmet, és csak reméltem, hogy belemegy.
Beszélgettünk pár percet mindenféle általános dologról, és bevallom egy kicsit zavarban voltam, de gyorsan oldódott a légkör, és gyorsan belerázódtunk abba a felhőtlen baráti beszélgetésbe, ami eddig levélben vagy chat-en keresztül zajlott. Nem várattam sokáig, felajánlottam, hogy mehetnénk gurulni egyet, de mivel nem voltam ismerős annyira a környéken, ezért neki kell elvezetnie valami szép helyre. Mondta, hogy tud egy szép erdős részt, tóval, ami tavasszal gyönyörű és hozzátette, hogy valószínű nem lesznek sokan, mert egy kicsit messzebb van a várostól. Mindezt olyan "aranyosan, ártatlanul" mondta, hogy nem tudtam másra gondolni, csak hogy neki is megvannak a maga tervei. Felpattantunk a mocira, és kb. 50 km gurulás után el is értünk egy erdei úthoz, ahol jelezte, hogy befelé lesz a tó. Kicsit meghúztam a bajszát a mocinak, és úgy vettem észre, hogy tetszett neki, bár így egyre erősebben bújt hozzám, és hol átkarolta a derekam, hol a combomon pihentette a kezét. Eleinte biztosra vettem, hogy nem tudja, milyen közel van a "veszélyes zónához", de egy idő után rá kellett döbbennem, hogy semmi nem véletlen. Nagyon is direkt érzékeltette, hogy mennyire tetszik neki a sebesség.
Megérkeztünk egy fákkal körülvett kis tóhoz, ahol leállítottam a mocit egy a kialakított piknikasztal körül lerakott beton lapra. Egyből nagysztenderre állítottam a gépet, mert tudtam, hogy stabilan kell állnia, nincs mese, igénybe lesz véve. :) Letettük a sisakokat és leültünk megbeszélni a motorozás rövidke élményeit. Ekkor már bátor voltam, és felvetettem, hogy ügyesen kapaszkodott, szinte nem is éreztem, hogy utast viszek. Erre ő mondta, hogy pedig kifejezett szándékában állt megmutatni a tetszését, bár zavarni nem akart, nehogy rossz vége legyen. Mit is mondhattam volna erre. Egyből tudtam, hogy nem kell félteni a kiscsajt. Rajtam motoros ruha volt, és egészen melegem lett, de hisz gyönyörűen sütött a nap. Rajta egy farmer, és egy széldzseki, alatta pulcsival. Fogtam, ledobtam a kabátot a piknikasztalra, és élveztem a hűvös, mégis frissen meleg tavaszi napsütést. Erre ő is levette a kabátját, és szét zipzározta a pulcsiját. Érdekesen konstatáltam, hogy egy V-nyakú, mély dekoltázsú felső van rajta, de melltartó nincs. Pár másodperc múlva megérezte ő is a hűvös tavaszi szellőt, és a mellbimbói szinte átszúrták a toppot. Egyből szűk lett a nacim, és cselekvésre késztetett a látvány. Mondtam neki, hogy hoztam fényképezőgépet, hátha valami szép hely felé gurulok, és most látok egy gyönyörű helyet, amit kedvem lenne lefotózni! Azzal elengedtem a tekintetét, és kihívóan a mellére néztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2018. 11. 9. péntek 03:39
Engem sem,de egyszer elolvastuk.
#2 Andreas6 2017. 10. 8. vasárnap 09:18
Kicsit erőltetettnek éreztem. Nem fogott meg.
#1 Törté-Net 2005. 04. 3. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?