A+ A-

Az asztalon...

...nem szólt semmit, csak némán, mint akik tudnak szavak nélkül is kommunikálni - lehajolt majd megfogta kívülről a combomat, szorosan mégis gyengéden, azután felrakott az íróasztal szélére. Semmilyen zaj se hang nem hallatszott, éreztük egymás lélegzetét. Megcsókolt, először gyengéden, majd hosszabban és erősebben, szenvedélyesebben. Érezni kezdtem valamit, és egyre csak izgulni kezdtem, megfogtam a hátát és simogattam először körmeimmel, majd végighúztam lentről felfelé, simán az ujjaimmal.
Kezével lassan, mint aki nem szeretné, hogy meghalljam vagy megtudjam - félretolta a billentyűzetet, az egeret, ami az asztalon volt pontosan mellettünk, és már-már ártogatott volna. Egy piros nyakbakötős top és egy barna nadrág volt rajtam, amit már félig meddig lehúzott rólam, és most a lábával próbálkozott, hogy még lejjebb és lejjebb tolhassa, amíg én a fekete szürke kockás boxerébe nyúltam, és megtapintottam azt a gyönyörűséget. Kezdeti izgalomba volt, csakúgy mint én, a farka már kemény volt, és az állása is majdnem megvolt, én jöttem. Kikapcsoltam a boxer elején levő gombot, és amíg hevesen csókolt, kivettem a péniszét, s megfogtam a markomba. Mozgatni kezdtem gyűrűbe kulcsolt ujjaimmal. Mikor a makkhoz értem, már éreztem a folyadékot, azt az átlátszó "izgalomcseppet", ami jött belőle. Ő egyik karjával szorosan átfogott velem szemben állva, és ahogy a kezem mozgott, automatikus reflexeit beindítva, teste elkezdett mozogni a ritmusomra. Még mindig nem szóltunk...
...ahogy éreztem egyre gyorsuló lihegését, teljesen benedvesedtem, minden érintését előre vártam.
Majd hirtelen a csókot átváltotta az, hogy a nyelvével elkezdte nyalni a számszélét, haladva a nyakamhoz és körbe egészen a fülemig fel. Igen. A fülemet nyalogatta, fantasztikus bizsergető érzés volt - és ő tudta ezt. 3-4 perc után lejjebb csúsztatta a fejét, és ahogy ültem az íróasztal szélén, magam mellett a képernyővel, a mellbimbómat kezdte simogatni, nyalogatni-hozzáteszem profi módon. Aztán újabb területet meghódítva a hasamhoz, majd a dolog lényegéhez ért. Nem ért hozzá, csak oda ért, hogy az következett volna. De a combomat simogatta és a puncim kornyékét - gyengéden, pont úgy, ahogy azt csak elképzelni lehetett. Az egyik legjobb érzés az volt, mikor felétette kezét, majd nyelvét nagyon-nagyon közel, de nem ért hozzá. Gyönyörű érzés volt, talán az epekedés legfelsőbb szintjén lehettem, alig bírtam magammal Úgy éreztem, mindjárt odanyomom a fejét vagy a kezét vagy akármit, csak folytassa...!
Majd lassan lefeküdtem az asztalra, hátradöntött, és megpuszilt, majd a puncimat kezdte simogatni. Lehajolt és álló farkára mit sem figyelve először a szeméremajkaimat nyitotta szét. A következő lépést már a nyelvével csinálta - lassan elkezdett a csiklóm felé menni, közeledni. Majd csak ott maradt és nyalogatta, a szájába vette, és gyengéden elkezdte szívni. Hmmm - az az érzés leírhatatlan volt, előtte még sosem éreztem ilyet.
...egy kis idő múlva újra felállt és a kezembevettem ismét a még mindig szépen egyenesen álló farkát, amelyen az izgalom újabb cseppjei jelentek meg. Közvetlenül a monitor mellett volt egy krém, amit még mielőtt megérkezett volna, zuhanyozás után használtam és ottfelejtettem. miközben csókolt és ölelt és izgatott, a kezembevettem, lassan és halkan kinyitottam, a kezemre téve kicsit belőle a farkára kentem- a makkra. megütötte orrunkat a dinnyeillat, amely a kezemen és most már az o makkján lévő krémből áradt... Gyűrűbekulcsolt ujjaimmal elkezdtem a makkor majd az egész péniszét simogatni-verni, egyre tempósabban erősebben és szinte éreztem a krémet ahogy szívódik a farkán, miközben az egyre csak keményedik...
...nagy fordulat jött- az első mondatot még szenvedélyesebb csókok előzték meg, olyanok, amilyeneket előtte még sosem kaptam sem tőle, sem mástól és egész testén éreztem a bizsergést miközben egymás fülébe "lihegve" éreztük a másik leheletét.
Már majdnem kész volt, ezért abbahagytam, majd így szólt a szemembe nézve:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 06. 6. péntek 05:38
Gyenge írás.
#3 papi 2013. 06. 8. szombat 08:27
Tetszik
#2 v-ir-a 2012. 05. 26. szombat 00:25
rövid, szenvedélyes...
#1 Törté-Net 2005. 03. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?